• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bi ara Kızılcık marmelatı yedim durdum ama kendimden geçiyordum, kan yaparmış ole dediler ki kan değerlerim cok düşüktü cidden :) toprak yemeden kapatmak planım bakalım inş :p sardım mı tam sarmaya başladım bişeye

Bi ara Kızılcık marmelatı yedim durdum ama kendimden geçiyordum, kan yaparmış ole dediler ki kan değerlerim cok düşüktü cidden :) toprak yemeden kapatmak planım bakalım inş :p sardım mı tam sarmaya başladım bişeye

pekmez ile takviye ettim ben canım 9 dan 12e çıktı tavsiye ederim oda işe yarıyor. Ben ilacı bıraktım die bna günde 1 ymk kaşığı pekmz tavsiye etti sağlık ocağı hemşiresi.

Allam korkuyorum uykusuz kızlarım hep doğurdu . Uyumalıyıııım laaalaaalaala laala ööle bişey yok laaala
Aman dur kiz deme ole ben sabahlara kadr uyyyamiyorum:) tobe de bakim:KK70:

Ben burdayım hala:) uyuyamıyorum. Kk da zaten site bağımlısı ödülü vermiş sağolsun:) sizler için varım:KK52: Sağolun varolun:KK36: Uyku yok saçmalamaya başladıım:) canım sıkılıyo yaaa:KK43:
Al bendende okdar simdi uyuyamiyoruz cocuk olunca napicaz acaba

Ben burdayım hala:) uyuyamıyorum. Kk da zaten site bağımlısı ödülü vermiş sağolsun:) sizler için varım:KK52: Sağolun varolun:KK36: Uyku yok saçmalamaya başladıım:) canım sıkılıyo yaaa:KK43:
Bnm de sıkılıyor =) neyse buna da şükür evimizde sıkılıyoruz mis mis

yok canım yani kenar kısmı evet bırakıyor, orta kısmı var orası jiletle ilk alındığı an gibi oluyor ama jilet gibi sert çıkmıyor. sadece cımbızlı kısmıyla 2 haftada bir alıyordum bu başlıkla haftada bire düştü

Hadi ya iyiymiş o zaman. HAngi marka?

canim ya iye için kuçuk kirmizi bi meyva vardi , cranbery miydi neydi ona benzer nbi isim
o derdin dermeni ama hamilelikde nasil olur bilmiyorum dr a sormak lazim
burda eczanedeki bitkisel reyondeki ilaçlarin içeriginde cranbery var hep

Kızılcık suyu idrar yolu enfeksiyonu için veriliyor canım.

Marmelatı iyidir. Merzifonlular ayrı bir güzel yapar.

Back
X