• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

İşte Tam benim sancıyı snlatmışsın şu an belim karnıma vuruyor ishalim var gibiyim ama doktora gidince bişey çıkmıyor çünkü başka bişey yok doktor kısaca çekeceksin dedi rahim hazırlık yapıyormuş ama ne kadar zaman hazırlık yapacak bilmiyoruz
canım seni telaşlandırmak istemem ama 1 hafta önce kuzenim doğum yaptı o da ishaldi gün içinde sancıları oldu ama nst'de hiç çıkmadı, sonra gece saat 1'de doğuma aldılar...

İnşallah canım hayirlisiyla,Rabbim büyük, zamanında doğması konusunda emin olamasam da kizim donecekmis gibime geliyor, belki de normal doguma sartlandirdim kendimi ondan boyleyim,hayırlısı olsun canım yaa sağlıklı olalım da..
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin her ikinizde sağlıcakla ve mutlu bitirin doğum serüvenini :) peki ultrasona almıyor mu doktor dönüp dönmediğine ne zaman bakılacak bende bugün sana döndürmek için pozisyonlar yazacaktım ama sanırım yetişemedim :)

Yani Dr benden yün istese tahmini doğum zamanına kadar beklemek istiyorum desem sorun olmaz di mi? Sen de sonuna kadar iğneni kullanmıştın di mi?
Kullandim canim. Aspirin tehlikeli igne o kadar degil. Sezeryan olsaydim 4-5 gun onceden birak demisti prof. igneyi. Nornal olunca elimdeki igneler bittiginde 40 hafta dolmustu, 3 gun sonra da dogurdum.
Benim simdiki gittigim dr asprini birak dedi kac ay once gerek yok igne yeter dedi ama ben iciyorum onceki hmilelikte hep icmistim cunku. 37de asprini birakcam igneyi de dr ne derse bakalim

İşte Tam benim sancıyı snlatmışsın şu an belim karnıma vuruyor ishalim var gibiyim ama doktora gidince bişey çıkmıyor çünkü başka bişey yok doktor kısaca çekeceksin dedi rahim hazırlık yapıyormuş ama ne kadar zaman hazırlık yapacak bilmiyoruz
ben 8 gündür o haldeyim 1,5 cm açılma var hergün çok acı sancılarım oluyor ama düzen yok yarım saat 1 saat yada 3 sattte bir sancıyla birlikte ishal olup midem bulanmaya başlıyor nst sancı 80 le başladı 20 lere düştü sonra 50 çıktı dr beklesin diyor ne kadar beklerse o kadar iyiymiş her seferinde doğuruyorum zannediyorum benim sancılarım çok şiddetli oluyor arada dizlerimi dövüyorum

Dinleniyorum canım ama biliyosun artık yatamıyoruz bile hiç vajinal muayene etmedi sadece ultrasondan kafa aşağıda dedi bende ona bağladım hep ama iki gündür etlerim bile acıyo kemikler desen hem kaburgalarım hemde vajina kemiklerim Kırıldı sanki acaba diyorum bebek ağırlığıyla ilgisi varmı irice biraz
Canim gecen hafta benim de cok kemiklerim acidi.dra gittigimde sordum,bu haftalarda normal, dogum icin vucut kendini hazirliyor,kemiklerin aciliyor demisti. Agrilarinin tek sebebi olmasa da onemli bi kismi budur sanirim..

Dişini neden sımıyorsun gergin misin?
Off o çok.gıcık bir şey insanın çenesi ağrıyor
Ben de disimi cok sikiyordum univetsitede tez,makale falan yazarken.Slinda keyifli hissediyordum kendimi. Simdi calismiyorum ve disimi de sikmamaya basladim. Acaba bi baglantisi var mi bilmiyorum.

Kullandim canim. Aspirin tehlikeli igne o kadar degil. Sezeryan olsaydim 4-5 gun onceden birak demisti prof. igneyi. Nornal olunca elimdeki igneler bittiginde 40 hafta dolmustu, 3 gun sonra da dogurdum.
Benim simdiki gittigim dr asprini birak dedi kac ay once gerek yok igne yeter dedi ama ben iciyorum onceki hmilelikte hep icmistim cunku. 37de asprini birakcam igneyi de dr ne derse bakalim

Benim elimdeki iğneler on gün sonra bitiyor yenisini yazar umarım. Ben de kırkıncı hafta olsun istiyorum bakalım ne diycek. Aspirini bana plesentada kanama olduğu zaman bıraktırmışlardı. Geçen de dedi aspirin kullansaydın bu hafta bırakacaktık dedi. Istersen sen de yavaş yavaş azalt en azından gün aşırı iç.

Aslında ben gergin olduğumu sanmıyordum ama Sıkıyomuşum Dr dişlerde aşınma GÖRDÜ. Hep işle ilgili sıkıntıdan oluyor sanırım habire çalışıyorum aynı yerde Sayıyor gibiyim doçent bile olamadım daha.
Seni anliyorum. Ayni problem bende vardi. Calismayi biraktim kesildi dis gicirdatmalari.

bende de çıktı bugün..doktorum bol su iç..dedi ve ampisid diye bir antibiyotik verdi ..beş gün içeceğim...bu sürede demir hapını kullanma dedi..bir de monurol diye bir ilaç verdi
hmm banda üreday ve experia yazdi ben hiç anlamdaim ama ya öyle birşeyin olduğunu şok oldum

Benim elimdeki iğneler on gün sonra bitiyor yenisini yazar umarım. Ben de kırkıncı hafta olsun istiyorum bakalım ne diycek. Aspirini bana plesentada kanama olduğu zaman bıraktırmışlardı. Geçen de dedi aspirin kullansaydın bu hafta bırakacaktık dedi. Istersen sen de yavaş yavaş azalt en azından gün aşırı iç.
ya suyun azalmasiyla da ilgili aspirin. Oglumda 37 de biraktim ayni birakicam. Bir hafta kaldi yani.
Yeni igne yazmasa da dr. Ne derse yap gitsin. Cok yormayalim kendimizi

Üniversite sendromu mu ki :KK66:
Hep daha iyisi olabilir makalem diye ugrasmaktan bilincaltinda stres yapiyoruz. Suan calismiyorum diye uzuldugumu sansam da stres yok demek ki esim gicirdatmiyorsun eskisi gibi diyor. Ben de o dise takilan zamazingodan kurtuldum diye sevincliyim.

Bebiş dönerse doğum Kanalı'na girerse zaten normal olma şansı var ama daha dönmedi ki.
Kan sulandirici durumu kisiye gore degisir belki ama benim is arkadasim kan sulandirici igne kullandigi halde epiduralli normal dogum yapmisti..tabi sorun bebegin donmesi galiba:)

Ben de disimi cok sikiyordum univetsitede tez,makale falan yazarken.Slinda keyifli hissediyordum kendimi. Simdi calismiyorum ve disimi de sikmamaya basladim. Acaba bi baglantisi var mi bilmiyorum.
vardır mutlaka iş yok kafa rahat. ben hala şu anda stres altındayım.işler yetısmeyecek dıye.
benım eltım var bir tane. bir gece aynı odada uyumak zorunda kalmıştık. gece korkuyla bır uyandım. garıp bır ses. sağıma soluma bakıyorum ama fare var odada heralde dedım. daha once duymadığım garıp bir ses. uzun bir süreden sonra anladım odadaki akıllı dişlerini gıcırdatıyormuş.
hıc uyumadım tabii ve o şekilde ağzında diş kalması mucize.gercı hepsı döküldü sonradan.

Back
X