- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Ailem istanbulda ben trabzondayim simdilik.
niye şimdilik ? eşin başka yere gitmeyi kabul ediyor mu ilerki zamanlarda ? benimkinin hiç gönlü yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem istanbulda ben trabzondayim simdilik.
http://www.n11.com/sevi-bebe-destek...1?cid=604001&gclid=COyxnZnPk8MCFUcTwwodRpEArw
bunda beden var ben de n11 e guvenemedim.arayıs suruyo
dün otobüse bildim Allahtan 5-6 durak sonra biri indi oturdum otobüsün arkalarında bir koltuğa 45 dk felan sonra bir amca elinde bastonuyla benim yanıma kadar geldi (ufak tefek ve baya bir yaşlı ) önümde yanımda oturanlarda gençler ve kimse kalkmadı ben kalktım amca oturdu şansıma bir bayanın midesi kötü oldu ben gene oturdum :) hadi hamileliği anlamıyorsun öküzsün de yaşlılığı nasıl anlayamazsın kiHala bekliyorum doktor kuyruğu değil mübarek ekmek kuyruğu o kadar genç var yer vermedi yaşlı amca kalktı yer verdi SAYGI kalmamış bu memlekette
Eki Görüntüle 1374449 Kızlar yeğenime ördüm Yün cok seker ya bayıldım
Elimizden geldiğince yapalım bunu ya, kolay kırılmayalim inanırsak olabilir mence =)Haklisin aslinda canim. Ama.yapamiyorum yapim boyle. Aramizda onlarla bi sorun olsa icim yanmayacak. Severim cok onlar da beni sever ama bu konularda cok dusuncesizler. Ben bi de farkli bir sehir farkli bi hayata adapte olamadim ailemden ayri kalmaya vs o yuzden bu tip seyler daha cok batiyor.
Ama haklisin dert edip kendimizi uzmemeliyiz. Saglikla kucagimiza alalim da bebisleri herhalde artik kimseyi de umursamayiz :)
Çok teşekkür ederim çok zevkli inan kafam dağıldı bunların sayesinde =)anam sen ne becerikli hatunsun maşaallah subhanallah nazarımız değmesn sana ne çok şey yaptın öle hamarat anne![]()
Arkası 20 çift kolu 3_2_1 kesiyor, 10 çift ön parçalar da o kde =) bi ters bir düz ordu model göstermiyor ip çünkü ,cit cit dikmek mantıklı geldi bana daha kullanışlıÇok şeker olmuş canım bunun ilmiklerini yazsana banabayıldım
Gerçekten ne güzel olur =) adliye ortamından hobi dükkanına geçiş =) pasta fln da yapacaksın =)Sana bi tane hobi dükkanı açmak lazım,artık minik oğlunla gider gelirsin![]()
Arkası 20 çift kolu 3_2_1 kesiyor, 10 çift ön parçalar da o kde =) bi ters bir düz ordu model göstermiyor ip çünkü ,cit cit dikmek mantıklı geldi bana daha kullanışlı
Gerçekten ne güzel olur =) adliye ortamından hobi dükkanına geçiş =) pasta fln da yapacaksın =)
balgam için bir önerisi olan var mııııııııııııı kızlar geniz akıntım içeri akıyor balgam oluşuyor sökmeye çabadıkça boğazım tahriş olmuştu dün geceden beride midemin asiti çıktı ağzıma boğazımı iyice kavurdu kezzap gibi yanıyorum acıyor sesim bile kısıldı burnumdan akmıyor içeri akıyor geceleri boğulcam die korkuyorum tıkıyor sökmk için çok çabalıyorum bu kezde tahriş oldu Aksilik birde midem dellendi yine ağzıma kadr çıktı asiti ilaç kesmiyor yanıyorum nolur bişiler önerisi olan varsa yardım etsin kızlar ıhlamur içiyorum![]()
Nerelerdesin yahu?Merak ettim seni.Temizlik yapıyorsun sanırım lütfen dikkatli dikkatli yap.valla n11 e bende güvenmiyorum çevremden kim ne sipariş ettiyse gönderemediler bir türlü yada yanlış geldi
Evet cnmKırk ilmek mi yani
ELMA Kabuğu ıhlamur limon dilimi kaynar su Dök demle canım işine yarar inş geçmiş olsunbalgam için bir önerisi olan var mııııııııııııı kızlar geniz akıntım içeri akıyor balgam oluşuyor sökmeye çabadıkça boğazım tahriş olmuştu dün geceden beride midemin asiti çıktı ağzıma boğazımı iyice kavurdu kezzap gibi yanıyorum acıyor sesim bile kısıldı burnumdan akmıyor içeri akıyor geceleri boğulcam die korkuyorum tıkıyor sökmk için çok çabalıyorum bu kezde tahriş oldu Aksilik birde midem dellendi yine ağzıma kadr çıktı asiti ilaç kesmiyor yanıyorum nolur bişiler önerisi olan varsa yardım etsin kızlar ıhlamur içiyorum![]()
Bundan bana da örsene cherish harika ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1374449 Kızlar yeğenime ördüm Yün cok seker ya bayıldım
Saol kuzu istersen örerim nolcakBundan bana da örsene cherish harika ellerine sağlık.![]()
Saol Kuzumm Darısı Başına İnş.Gözün aydın canım benim,maşallah melise![]()
Kuzu @esoba hatun geldi mi göremedimBiraz nişastayı sütle pişir mama kıvamına getir ılık sıcağa yakın ısıda kaşıkla ye. İçine istersen şeker de koyabilirsin.