- 20 Mart 2014
- 4.750
- 3.024
- 248
Manyak bizim kiBende asagida baski hissediyorum diyorum sana ole geliyo diyo hahaha deli kadin rahat olmalari iyi ya seninkide tam relaxmis deneme surusu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyak bizim kiBende asagida baski hissediyorum diyorum sana ole geliyo diyo hahaha deli kadin rahat olmalari iyi ya seninkide tam relaxmis deneme surusu![]()
Ben hiç şişmedim nedenseAnnem bi hafta fln kaldı bence dedi bana yüzün şişmiş bi de göbeğin inmiş dedi .
Tiyatro oynamıyor sonuçta istemiyorum ben de . Insani olduğu yerde gereksiz yorum oluyor , yok narkozdan aylıkken şunu dedi yok çok bağırdı flnBende eşime arama cümle alemi dedim ama hayatta durmaz abisini aramadan. Abiside sülaleyle gelir iki çocukları var orda hastanede her şeyi çekerler bağırarak konuşutlar koridorda koştururlar ama kimse.dur demez.
Bende aksine kalabalık ve curcunadan nefret ederim.
9 aydır kimse arayıp nasılsın diye bile sormadı aslında.
Aman maşallah de bi sabah uyandım ben bende değilimBen hiç şişmedim nedense
Sakin ol iyi yönlerini düşünmeye çalış doldurma kendini bence.Çok fena taktım hem de =) girdiğim odanın kapısını fln kıtliyorum amacım ne acaba =))
=))) haha saol cnm bnm =)) insanlar empati yapıp şunu demiyor bu kadının da ilk çocuğu ve başka çocuk da istemediğin göre tek hakkı var ben nasıl buna ket vurabilirim ? Yüzümüzü yumusagindan demişler ... =D
Aman iyi olun ya maşallah =) iyi olunabilecek insana iyi ol nolcak=)Sakin ol iyi yönlerini düşünmeye çalış doldurma kendini bence.
Biz kaç gündür iyiyiz maşallah ama ben iyiyim diye iyiyiz sanırım.
Dogum kursunda dogumla ilgili sancilarin evrelerinden konusuldu. 4evre vardi. Ilki cok az adet sancisi kivaminda. En cok o uzun suruyor. 2.asamada sanci agrisi artiyor. Iste o sirada nefes egzersizi,plates topunda kalca cevirme,masaya dayanip kalcayi yuvarlama vb. 3.asamada artik buna dayanamiyorum deniliyormus. Bu asamaya geldiyseniz az kaldi dusunun. Sonra ikinma asamasi.Ya bence şu doğum kesme biçme işlerini konuşmayalım. Kendimizi korkutuyoruz çünkü herkesin olayı farklı oluyor.
Doğum kursuna giden arkadaşlar anlatsın bir şeylerde rahatlayalım.
Evet benimle hala dalga geçiyorlarTiyatro oynamıyor sonuçta istemiyorum ben de . Insani olduğu yerde gereksiz yorum oluyor , yok narkozdan aylıkken şunu dedi yok çok bağırdı fln
Dedim De fazla ataerkil karşıladı nebilim ya heves böke kaçıyor insandaBen bu konularda eşin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Illetin agzini kisacak da o laf verecek olan da o. Her iki tarf icin de gecerli bu. Kocana guzelce desene vicdanin elverecek mi bende anneyim sonucta hic mi fikrimin onemi yok diye?
Onları demiyorumda hani anlatıyorlarmış doğum normal ve doğal bir süreç,işte aslında acı veren korkulacak bir olay değil falan filan.onlar rahatlatıyor insanı.Dogum kursunda dogumla ilgili sancilarin evrelerinden konusuldu. 4evre vardi. Ilki cok az adet sancisi kivaminda. En cok o uzun suruyor. 2.asamada sanci agrisi artiyor. Iste o sirada nefes egzersizi,plates topunda kalca cevirme,masaya dayanip kalcayi yuvarlama vb. 3.asamada artik buna dayanamiyorum deniliyormus. Bu asamaya geldiyseniz az kaldi dusunun. Sonra ikinma asamasi.
Yosun kaplıycak Vucudu.Ben istoor Relax o zmn giroor duj
Uzmemeye calis kendini canim benim bebegin de etkilenir onun icin dayan simdilik allah gonlune ferahlik versin. Elbet bunlari konusmanin zamani gelir, alirsin hesabini bi zaman.Dedim De fazla ataerkil karşıladı nebilim ya heves böke kaçıyor insanda
Benim hayatımda hiç tuz yok ve günde rahat 4 lt su içiyorum toplamda 10 kilo aldım inşallah değişmezAman maşallah de bi sabah uyandım ben bende değilim
Ne üçü ne beşi içtiğim suyun haddi hesabı yok ama kabak çekirdeği ve eski kaşara yiyorum dokız aydır.Kizlar bu odem icin onlem alabilirsiniz ufak tefek. Ben hic sismedim yuzugum hala bol bile geliyor.
Her gun mutlaka 2 lt su iciyorum, tuzu degistirdim okyanus tuzu aldim az koyuyorum yemeklere. Peyniri zeytini vs suda bekletiyorum. Bunlar gercekten cok ise yariyor ozellikle tuzu azaltmak.
Bi de elinizden geldigince ayaklarinizi uzatin. Calisanlar icin zor ama![]()
şimdi bu amerıkan tarzı okullar var . bende ılk kez gecen gun yegenımı almaya gıttım orda gordum içini . boyasız çimento sadece. hepsının tarzı aynıymış artık.
çok güzel çimento kokuyordu ama bana aşırı soğuk ve itici geldı.
off yaa çimentı dedım de hazır karılmış harç olsada koklasam nasıl canım çekti.
neyse işte .
daha hamıle degılken ben cocugumu özel okula göndermem, ayrıcalıgı olsun ıstemem. o da hayatı tanısın öğrensın ıstıyorum, biz nasıl çabalayarak bu günlere geldiysek cocugumda aynı sekılde olsun ıstıyorum dıyordum.
şimdi ben çevreden,kötülüklerden nasıl korurum derdine dustum.
internetı bıle olmasın ıstıyorum saf ve masum kalsın ıstıyorum.
özel okulda okusun istiyorum.
nereye gıttı değerlerim,düşüncelerım bılmıyorum.
müzikle,sporla uğraşsın bilimle ilgilensin istiyorum. hayatın yükü omuzlarına çökmesin istiyorum.
adı emek ama ben doğmadan başka başka seyler ısıtyorum.
çok doluyum bee. annelık şimididen mi başlıyor.
Kabak cekirdegi de cok guzeldir ama yaa :)) odem bi yerden sonra yapisal demek ki canim, sisecegimiz varsa sisiyoruz demek naparsak yapalim. Bak simdi benim canim da patlamis misir cekti tuzlu tuzlu oyyNe üçü ne beşi içtiğim suyun haddi hesabı yok ama kabak çekirdeği ve eski kaşara yiyorum dokız aydır.
Herkes bir şeye takarya benimkiler bunlar. Hee birde sade soda
Dogum normal bir surec. Insanin vucudu ona gore yapilmis. Aci ancak korkudan artar. Rahim kaslarinin acilmasi olayin ozu. Ilk dogumum olacak. Onemli olan pozitif dusuncd sanirim. Cok guzel dogumlar yapacagiz insallahOnları demiyorumda hani anlatıyorlarmış doğum normal ve doğal bir süreç,işte aslında acı veren korkulacak bir olay değil falan filan.onlar rahatlatıyor insanı.