benim eşim de ablasının adını koymak istedi (5 yaşında vefat etmiş eşim 1.5 yaşındaymış o zaman; amcası kızına vermiş ismini ablasının. kuzenimin yeni çocuğu oldu aynı isim. ben de tek harf değişikliğine gittim onun da gönlü olsun diye. ama sürekli bir zıtlaşma vardı; ben çıkaracağım nasılsa kimliğini öyle yazdırırım falan diyordu, ben de itiraz eder gerekirse dava açar değiştirtirim diyordum. şakalaşıyorduk gerçi beni sinir ettikçe gülüyordu.
en son dayanamadım annenin beğendiği ismi koymak zorunda değilim; o istemiş beğenmiş koymuş bu hakkı benim elimden alamazsın, annen taşımıyor karnında ben taşıyorum kızımı, dedim. o gün son oldu :)
benim kv de geçen akşam aradığında ne zaman olacak doğum nasıl geleceğiz, uçak falan ayarlasak şimdiden dedi.
ben de dedim; doğumun ne zaman olacağı belli değil; ilk anda annem gelecek zaten bir aksilik olmazsa o zaman ayarlanır ama annem gitmeden gel istersen çünkü annem dönmeden mevlütü yapacağım

önden gelmesini böyle kestim. kimse kusura bakmasın kocacımla başbaşa günlerimizi kıskanç kv eşliğinde geçiremem