2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,aranızda doktoru b grubu streptokok testi yapan var mı? o neymiş ki?

Vajinada olabilen bir bakteri. O testi yapıyolar ki o bakteriden varsa normal doğum için riskli olabiliyor. Bebiş doğarken ona bulaşabiliyor.

Off ya böyle dediler mi çok korkuyorum Beb ne uykuymuş arkadaş bak ayaktayım.bundan beter ne olacak.
Arkadaşınki 2,5 aylık başlarda 2 saatte bir emziriyordum şimdi uyuma süreleri uzadı 4 saatte bir emziriyorum dedi. 4 saat uyku yeter yav.4+4 daha ne olsun.
Ben mi garibim insanlar mı uykuya düşkün,yoksa abartmaktan zevk.mi alnıyor.
Bir el atın şu işe anneler.
uyursun canim seninki ilk bebek. 2 saat uyuyup 2 saat uyanik oluyorlar gunduz bile. O uyudigunda uyursun. Gece uyku bolunuyor sersem oluyorsun ama omur boyu surmuyor. Gece isigi acmadan konusmadan emzirip yatirdim oglumu erkenden gce uykusunu ogrendi. Tabi gazli bebek olursa baska derdi olursa daha gec alisiyorlar. Ama millet abartmaya merakli. Cocuk olunca gorursub diyorlar oldu gorduk yani oyle dunyanin sonu degil. Bazi fedakarliklara hazir olmayan dogurmasin zaten di mi

Kv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.

Işte o yüzden bebiş doğduktan sonra gelsinler daha mantıklı. Bana Dr suni sancı hapı verdi altı saat sonra sancı başlıycak dedi altı saat oldu on saat oldu sancı yok. Dr geldi ben yataktayım yanımda babam kp kv görümce hepsi sancı bekliyor. Dr ikinciye ilaç verdi sorumu artırdı falan. Büyük olasılıkla psikolojik olarak sancıyı durdurdum. Ne zaman eşim geldi sanırım gece 11 civarıydı sonra herkesi gönderdik babam tutturdu kalıcam diye. Onu yan odada biryere yerleştirdik ondan sonra sancı gelmeye başladı. Gece habire babamı düşündüm rahat mı diye. Yok bu sefer bebiş doğsun Allah'ın izniyle ondan sonra haberleri olsun. Boşu boşuna onların stresini de istemiyorum üstümde.

kızlar merhaba,
dün göğüslerimde ağrı başladı bende süt oluyor heralde diye pek umursamadım ama akşam saatlerin sol göğsüm daha şiddetli ağrımaya başladı elimle bakarken tam koltuk altıma denk gelen yerde sertlik hissettim gece boyunca çok ağrıdı ve sızladı halada ağrıyo benim gibi olan varmı aranızda
bir diğer sorunumda sabahları safra çıkarıyorum kızçemin mideye olan başkısından olabilir mi

Kv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.
Ben diyemem öyle şeyler
Siz çok katısınız. Kuzenimde ameliyat oldu kafasından. Eşine demiş annen refakatçi kalırsa hakkımı helal etmem.
K.validesini sever aslında. Demek insan hassas oluyor.
Bizimki çok sever hasta bakmayı.

nasil sisti kiz,tansiyon faaln yok demi ?

Kiz bildiğin sisti tansiyon yok çok şükür ama ben çok korkuyorum oğlumda da böyle olmuştum iste ama 20 haftalık hamileyken.bugün sağlık ocağına idrar tahlili vericem orda inş. İdrarda protein cikmaz :KK42:

inşallah canım uyuyabilirsin... eşim nöbetçi uykusuz bir gece benim için...

sabah daha şiş oluyor ellerim benim, ödemmiş hep annem yeni uyanmış halimi gördü de çabuk vereceksin kilonu sen ödem var sende dedi.
10 gün önce takabiliyordum ne güzelll:KK43:

Valla marala da söyledim canım 20 kg almama rağmen geliyordu yüzükler ,hadi yüzükleri de geçtim bacaklarım kalas gibi ve hissizler sanki yuruyemiyorum.bence sen de bi idrar tahlili yaptır ne olur ne olmaz

uyursun canim seninki ilk bebek. 2 saat uyuyup 2 saat uyanik oluyorlar gunduz bile. O uyudigunda uyursun. Gece uyku bolunuyor sersem oluyorsun ama omur boyu surmuyor. Gece isigi acmadan konusmadan emzirip yatirdim oglumu erkenden gce uykusunu ogrendi. Tabi gazli bebek olursa baska derdi olursa daha gec alisiyorlar. Ama millet abartmaya merakli. Cocuk olunca gorursub diyorlar oldu gorduk yani oyle dunyanin sonu degil. Bazi fedakarliklara hazir olmayan dogurmasin zaten di mi
Yani bende biliyorum hayat eskisi gibi olmaz. Sonuçta bir can getiriyorsun dünyaya.
Herkes bilerek sahip oluyor.
Çok istedimde yaptım sırf çocuk olsun diye de yapmadık. Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur.

Günaydın hanımlar. Dun gece Nasil güzel Uyudum anlatamam. Darısı inş. Sizin başınıza olur ben de inanamadim kendime.önce biraz salonda Uyudum 4e kadar filan,sonra yatağa gectim.ozlemisim deliksiz uykuyu.aralarda tuvalete uyandım ama çok yoğun degildi.birazdan kahvaltı zamanı belim o kadar agriyor ki anlatamam

Ysmnfth e doğum enerjisi geliyormuşya bende gece uyumadım ama sabah kalktım sanki rüyamda gördüm yerleri silmeye başladım.
Eşim gördü aldı elimden ama bir enerji sormayın.
Kahvaltımı yaptım,silme işini bitirip işe gideceğim bakalım artık.

Kız 2-3 kilo almıştın en son zaten bir şey yapmasan 7-8 kilo veriyorsunuz.
Gelmiyim yanınıza.

Diyet yapıcaz ya birlikte. Ne kadar aldığım değil ne kadar vermek istediğim önemli. Altı ayda vericez tüm fazlalıkları tamam mı?

Ysmnfth e doğum enerjisi geliyormuşya bende gece uyumadım ama sabah kalktım sanki rüyamda gördüm yerleri silmeye başladım.
Eşim gördü aldı elimden ama bir enerji sormayın.
Kahvaltımı yaptım,silme işini bitirip işe gideceğim bakalım artık.

Bence sabah olduğu icin. Sabahları insan kendini daha enerjik hissediyor. Akşama da bu enerjin kalıyor mu bakmak lazım.

Back
X