Bizimkiler çay içmeye gider, makara yaparlar kesin dışarda. Senin koca fimlerdeki.gibi desene
Dışarıda kalsalar keşke, içeri dalmaya bile kalabilirler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkiler çay içmeye gider, makara yaparlar kesin dışarda. Senin koca fimlerdeki.gibi desene
Yeniden günaydın. Ben bugün doğum yapabilirim
Rüyamda uçakla hacca gidiyordum ve orda namaz kılıyordum.
Günaydın kızlar,aranızda doktoru b grubu streptokok testi yapan var mı? o neymiş ki?
Vajinada olabilen bir bakteri. O testi yapıyolar ki o bakteriden varsa normal doğum için riskli olabiliyor. Bebiş doğarken ona bulaşabiliyor.
uyursun canim seninki ilk bebek. 2 saat uyuyup 2 saat uyanik oluyorlar gunduz bile. O uyudigunda uyursun. Gece uyku bolunuyor sersem oluyorsun ama omur boyu surmuyor. Gece isigi acmadan konusmadan emzirip yatirdim oglumu erkenden gce uykusunu ogrendi. Tabi gazli bebek olursa baska derdi olursa daha gec alisiyorlar. Ama millet abartmaya merakli. Cocuk olunca gorursub diyorlar oldu gorduk yani oyle dunyanin sonu degil. Bazi fedakarliklara hazir olmayan dogurmasin zaten di miOff ya böyle dediler mi çok korkuyorum Beb ne uykuymuş arkadaş bak ayaktayım.bundan beter ne olacak.
Arkadaşınki 2,5 aylık başlarda 2 saatte bir emziriyordum şimdi uyuma süreleri uzadı 4 saatte bir emziriyorum dedi. 4 saat uyku yeter yav.4+4 daha ne olsun.
Ben mi garibim insanlar mı uykuya düşkün,yoksa abartmaktan zevk.mi alnıyor.
Bir el atın şu işe anneler.
Kv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.
Ben diyemem öyle şeylerKv yakin sehirdeki gorumceye geldi biz gelme dedik diye dogumda. Orda zor bekledi. Dogumda vardi. Sanci odasina annemi aldm.sadece kapiyi tut kv girmesin dedim. Annem.iceri almadi istemiyorum diye ama olay oldu. Kv dogumhaneye gectigimde bile dogumhanenin az oncssinde bile gelip bakmak istedi deli etti beni. Neyime bakacakti bilmem. Annem kiz istemiyor girme dedikce anlamadi saka gibi. Neyseki annemi dikmisim nobetci diye.
Kız 2-3 kilo almıştın en son zaten bir şey yapmasan 7-8 kilo veriyorsunuz.Bende hiç ödem olmadı kiloları geç mi vericem ki?
nasil sisti kiz,tansiyon faaln yok demi ?
inşallah canım uyuyabilirsin... eşim nöbetçi uykusuz bir gece benim için...
sabah daha şiş oluyor ellerim benim, ödemmiş hep annem yeni uyanmış halimi gördü de çabuk vereceksin kilonu sen ödem var sende dedi.
10 gün önce takabiliyordum ne güzelll![]()
Ben 3. Adan itibaren takamadim yuzugumu ozamndan basladim sismeye
Yani bende biliyorum hayat eskisi gibi olmaz. Sonuçta bir can getiriyorsun dünyaya.uyursun canim seninki ilk bebek. 2 saat uyuyup 2 saat uyanik oluyorlar gunduz bile. O uyudigunda uyursun. Gece uyku bolunuyor sersem oluyorsun ama omur boyu surmuyor. Gece isigi acmadan konusmadan emzirip yatirdim oglumu erkenden gce uykusunu ogrendi. Tabi gazli bebek olursa baska derdi olursa daha gec alisiyorlar. Ama millet abartmaya merakli. Cocuk olunca gorursub diyorlar oldu gorduk yani oyle dunyanin sonu degil. Bazi fedakarliklara hazir olmayan dogurmasin zaten di mi
Kız 2-3 kilo almıştın en son zaten bir şey yapmasan 7-8 kilo veriyorsunuz.
Gelmiyim yanınıza.
Ysmnfth e doğum enerjisi geliyormuşya bende gece uyumadım ama sabah kalktım sanki rüyamda gördüm yerleri silmeye başladım.
Eşim gördü aldı elimden ama bir enerji sormayın.
Kahvaltımı yaptım,silme işini bitirip işe gideceğim bakalım artık.
Aynen bakalım rekabet iyi gelecek.Diyet yapıcaz ya birlikte. Ne kadar aldığım değil ne kadar vermek istediğim önemli. Altı ayda vericez tüm fazlalıkları tamam mı?