2015 Şubat Anneleri

Gerçekten mi? Benimki az kaldı ama bir iki yine anca biter :KK66: şimdi ne örüceksin? Ben patik düşünğyorum.
Şapka ördüm iki tane yeleğe bugün başlamıştım Hevesle bi günde bitirdim yatında yeleğe takım şapka başlıcan bitirinceye patik yapcam yatın resim atarım dikmedim :-)

Canım nerelerdesin sen? Uzun zamandır yazmıyorsun merak ediyordum. Nasıl gidiyor?

İyiyim kuzum kalca agrilarim disinda bir problem yok telefondan uzak duruyorum radyasyon bebege zarar diye o yuzden pek giremiorum zaten forum cok hizli ilerliyo yetisilmiyo yani masallahi var kizlarin sen nasilsin hersey yolunda mi ?

Geçti o günler. Bugün asansörden çıkarken üzerime geldiler bineceklermiş yaw durun once biz çıkalım di mi :KK66: insanlar akıllanacaklarına iyice cahilliğe doğru gidiyor :)

Pazarda karnima çarpan bile oldu kaç kere :KK57:

Canım bir aya yaklaştı artık bütün vücudum kırılıyor karın ağrısı Boğaz ağrısı kulaklarıma kadar kaşınıyo ve Geçmek de bilmiyo kilo verdim bu arada :KK43:
bence bir dr.a danis canim. Zaten zor zamanlar. Hastalik iyice yorar seni

Kızlar hala dışardayım, merak edenler olursa diye son durumları yazıyorum.Bugün kontrole gittim, 3 kilo olmuş dedi maşallah :nazar:halen doğum kanalına girmemiş açılma yok böyle olursa sezeryan dedi doktor.Bu arada mantar başlamış, zaten kaşıntım vardı fitil verdi.Şimdilik son haberler böyle.Haftaya yine kontrol var, doktora da dediğim gibi hangi doğum şekli hayırlısı ise o olsun.
masallah bebegine. Daha gunun var. Iki gun icinde kanala.girdi acildi dogurdum ben. Seninki de celik kapi degil ya girer kanala. Dr firsat bulmusken yol yapiyor sezeryana. Hayirlisi olsun tabi hngisi saglikliysa ama dr.lara kizginim

Şapka ördüm iki tane yeleğe bugün başlamıştım Hevesle bi günde bitirdim yatında yeleğe takım şapka başlıcan bitirinceye patik yapcam yatın resim atarım dikmedim :-)

Ya canım paylaş da beni de ozendir bir sürü şey yaptım yarim duruyor acayip sıkıldım senden göreyim heveslenirim de bitiririm inş :KK69:

Bizimki. Yine dayandı kaburgaya ANLAŞILAN bu gece de uyku yok :-(

hay maşallah bir günde mi ördün :nazar: benim ördüğüm yelek tığ işi olduğundan biraz uzun sürüyor. Sanırım biraz da büyük yapmışım ;)

Ekmek yapan benim cano , buyur gel evime , bolca yemek de yapmıştım , cay da var , Ekmege sürmek için tereyağı da var , kahvaltılık cikolata da yaptiydim çocuklara.hadi bekliyorum. Başka kimler geliyor Kizlarrr :KK72:
kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var mi

Yaa ağlarken o beşiği görünce o araya nasıl girdi anlamadım gülme geldi. Birde ekmek arası çekirdek yazmışım o da komik geldi.
ahaha ben cok guldum ekmek arasi cekirdek okudum da. Sonra uzuldum haline. Besik de cok gzel ama kac ay kullanilir ki

Ist anadolu yakasindayim cnm eger uzak degikse karsin tarafda iyi olur

Hmm sana biraz uzak olabilir canim. Surp pirgic ermeni hastanesini biliyo musun? Zeytinburnunda mutlaka duymussundur. Oranin zaten sadece iki tane cildiye uzmani var ikisi de cok iyidir.

Serkis Barıs var yasli olan o populerdir bayagi randevu almak zor yani 15 gun sonraya veriyo eger bekleyebilirsen ona git. Digeri de Vahe Kösem ben Vahe beye gittim cok memnum kaldim o da cok iyi oneririm.

İyiyim kuzum kalca agrilarim disinda bir problem yok telefondan uzak duruyorum radyasyon bebege zarar diye o yuzden pek giremiorum zaten forum cok hizli ilerliyo yetisilmiyo yani masallahi var kizlarin sen nasilsin hersey yolunda mi ?

Sağol canım yaa. Radyasyon için telefonu çok kullanmamak gerek gerçekten ben de aslında telefondan yazıyorum ama sim kilitli sadece wireless. Onun da diğerlerine göre daha az etkisi varmış. Normalde telefonu uzak tutmaya çalışıyorum ama etrafta herkes telefon kullanıyor. Allahım korusun inşallah. Kalça ağrıları için süt önerebilirim bazen bir litreyi buluyor günlük içtiğim süt.

İyi akşamlar herkese bugün sabah hamİleligimin basindan beri hiç kusmanistim neyse doktoru aradık kliniğe çağırdı gittik bebeğin kalp atışları zayıflamış bizi hastaneye yönlendirdi orda daha detaylı bakildim 5tup kan alındı sonra bebeein kalp atışı normale döndü ama kan değerlerinde trombosit düşüklüğü cikti bu yüzden yarin da gelin dediker. Bu durumu yaşayan var mi:KK42:

Mrb . Gorunce yazmak istedim benimfe trombosit dusuklugum var duzenli takip ediyorum 100 altina dusmeyince sikintili degil hatta ben uni hst gittim 50ninaltinda daha riskli dedi senin kac cikiyor degerlerin

Gecmisi okudum bitrdim. Uykum var cok. Uyuyayim ya da uyurum ins. Burnum tikaniyor balgam geniz akintisi. Grip fln da degilim. Hamilelik balgam yapti. Dogurunca gecer ins.
Iyi geceler bol uykular herkese

Canim bugunku egitimde ebeler kesinlikle koymayin dedi. Ben de koymustum cikarticam.
Ben medela calma almistim. Kullanmadim ama sut gelmesi icin bebegin baya ugrasmasi gereken bir biberon. Simdi de kaynatip koyarim cantaya. Ya da evde dursun gerekirse kullanilir hani sut gelmez fln birkac gun icin. Biberona alisma olmuyormus diye aldim ama cok sukur ona da gerek kalmadi. Bir bakin isterseniz modeline yorumlara.
Emzik de hastane cantasinda gereksiz bence. Eve geldikten sonra lazim

Hmm sana biraz uzak olabilir canim. Surp pirgic ermeni hastanesini biliyo musun? Zeytinburnunda mutlaka duymussundur. Oranin zaten sadece iki tane cildiye uzmani var ikisi de cok iyidir.

Serkis Barıs var yasli olan o populerdir bayagi randevu almak zor yani 15 gun sonraya veriyo eger bekleyebilirsen ona git. Digeri de Vahe Kösem ben Vahe beye gittim cok memnum kaldim o da cok iyi oneririm.
Yok cnm ben 20 gun sonra dogum yapicam ama tskedrrim yinede cok gec okur ama yinede aklimda bukunsun baska durumlar icin

kahvaltilik cikolatayi nasil yapiyorsun. Kolay bisey mi tarifi var mi
....

Kolay canım mutlaka dene çok güzel oluyor katkı maddesi yok içinde en azından ne olduğunu biliyorsun yani birebir nutella gibi olmuyor tabii ama iste tertemiz anne cikolatasi :kk77:

1 paket margarin 3 tane yumurta 10 kaşık seker 10 kaşık un 1 paket vanilya 25 gr kakao ... Duruma gor sut de ekleyebilirsin biraz bazıları çekilmiş fındık filan da koyuyor ama ben koymsdim. Önce margarini eritip yumurtayla kopuresiye karistiriyorsun.daha sonra şekeri ekleyip devam ediyorsun..pişirilmeden yapılıyor yumurtalar da pismiyor ama hic içinde de kokmuyor bilmiyorum bazıları pişmemiş diye istemiyor ama pisirilerek Nasil yapılır bilmiyorum..

Back
X