- Emoji Skoru
- 2.953
- Puanlar
- 248
devlet mi ozel mi bu hastane. Bebegin kilosu nasil. Ben de bekleyeyim bari 40+ lara kadar. Dr a bkmadan. Ama ignem bitiyor yarinbugün kontrole gittik; geçen hafta hoca artık polikliniğe git benimle işin bitti rutin takibin yapılacak demişti :)
kızım iyiymiş, nst de iyiydi; uyanıktı bu sefer nst sırasında. 2-3 kere 30 u gördük ilk defa sırt üstü 15-20 lerde seyrediyordu yan yatınca 0-10 arasına düştü.
benim de tansiyonum düştü hem nst de yatarken hem de ultrason anında, sırt üstü yatınca; ikisinde de yan döndüm bir süre sonra soğuk ter atmaya başlamıştım çünkü. nst de olmuştu daha önce de ultrasonda garip oldu yan yatarken olması
40 hafta 20sinde doluyor ama 23.02 yazılmış beklenen doğum tarihine; görünce pek bi sevindim benim doğum günüm çünkü14 şubatta gelsin yoksa 23ünü bekler mi diyordum ama pek şaşırmıyormuş hastane bdt de bakalım ne olacak. doktor da 40+6 ya kadar norma süre dedi bugün.
emzik emme gudusu icin iyi birsey. Bebek tokken gazi yokken huzursuzsa emme ihtiyaci olabilir. Emzik kotu birsey degil. Kimi parmagini kimi battaniyesini emer. Kimi ayni battaniye olmadan uyumaz. Normal seylerKızlar ben bugün emzik verdim.16 günden sonra çok mutlu bir şekilde aldı emziği ama hata mı yaptım acep.
Asla emmiyorken falan pışpışlamaz,ayakta gezdirmezsen ağlamadan durmuyor
Yani uyanıkken hiç kıpırdayamıyorsun çünkü avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Ama nedense emzik verincede boş boş çekiyor diye üzülüyorum.
Birde eğer kusarsa emzik ağzındayken bit şey olur mı?
Başka emzik veren var mı?