Sikiyosa verme meme .. Bugün agzini karbonatli suyla sildim inanamadim iştahla emisine aci şeyi :/ emsin mesele değilde saati yok bazen 3 saate bazen yarim saatte bir. Allah büyük anlasiriz inşallah oglumlaa.
Ohh şükür ki normalmis..
Memede kaç saat kaldiginin bir önemi yok..ne kadar verimli emdiği önemli.. Bazen bir memeyi 5 dk da bosaltir bazen yatar keyif yapar diliyle oynar durur .. Kendini çok kasiyorsun bu emme isi bebeğinin bileceği mesele istersen 3 saat memede tut.

rahat ol ki kizinda rahat olsun.
olmuyorsa yapacak bisey yok. Ben kusmamasi adina önlem amaçli basini yükseltip yan yatiriyorum. Cunku gaz cikmazsa yuksek ihtimal kusuyor..hatta burnundan geliyor ..
Rezene,anason,papatya,ve tane kimyon hergun 2 kupa demle iiç. Hem sütun artsin hem bebeğinin de seninde gqziniz olmasin hem sakince uyuyun

sondayla alakali sanirim..
GGünde 10 15 kez serum fizyolojik sık ve temizle canim.burnu tikaliyke. Ememez ki .. Burnu tikali kalirsa uzun sure peşine öksürük gelirli allah korusun geldiği gitme meret .. Dr agorunun derimo oksuruk hala basa bela
kanina baktir ve sirt ustu yatma. İkiside qyni seyi yapiyor
balgamli kustuysa iyi birsey birak kussun ki geniz akintisini atsin yoksa oksuruk gelir