2015 Şubat Anneleri

Yaa benim bebede kaç gündür saatlerce uyanık duruyo :KK43: memeye yapışıyo orda uyuyo yerine koyunca hemen uyuyo aglıyo :/ ac kalıyo diye dusunuyorum arada mama veriyorum...
Emmekten yoruluyordur uyuyordur. Sonra da gazi cikmadigi icin uyaniyordur. Bence kaka yapiyorsa verme mama. Sık sık emzir sut coglir. Benimki de ayni emiyor yarisinda uyuyor sonra uyanip bidaha emiyor buyudukce tek defada emmeye baslarlar
Bir de isirgan iyi sut yapiyor

oglumu 40+3 te dogurmstm ekstra rapor almamistm ama okula sor en iyusi hepsi ayri is yapiyor

yanlis alarmmis demek. Ama.yakindir dogum boyle sancin olduysa
evet canim
hala sanci var ama sertlesme yok bu seferde
bu hafta içinde olur eblki dogum

Ay ben de size ozeniyorum dogurdunuz da buyuttunuz bile diye :KK66: oyy caylar feda olsun sana soguktu hava cayin tadi yoktu zaten cekmesin hic canin :oops:Bahara az var kizinla gezersin sen de insallah

Haydeee o kadar heyecan yaptrdin yanlis alarm miymis kimin gozu kaldi acep:-)

Ay hadi insallah bi avazda kolayca kavus benden iki gun ondesin sen dogur da sirami alayim ben de:KK66:

hah okul da bi iyi bilir ki sorma ben dra sorayim iyisi mi canim
:) maasalalh deseydin ya kiz gece :KK45::KK45::KK45::KK45:

günaydın bayanlar, hala doğuramadım ben de :KK45: bunun gelmeye hiç niyeti yok sanki. :KK45:
yarın dr kontrolumuz var. bakalım dr teyzemız ne dıyecek. :KK51:
yatağını hazırladım. sus malzemelerını bıle aldım. hersey hazır gıbı. bı oglumuzu beklıyoruz. :KK51:
bu syafanin en geç dogum tarihli annesisin sekerim bekle sen sirani : ))))

teşekkür ederim canım sen ne yaptın bu arada?
doğum yaptın mı :)

Evet canım ben yariladim bile lohusaligi 26 ocakta doğum yaptım Hoppa zaten doğum olayları benden sonra hızlandı pazartesi günüydü doğum yaptığım gün ondan sonra topicte doğumlar başladı bereketli hatunum vesselam :KK48:

Ben uyurken başında durmuyorum.yatak odasında beşikte uyuyor ben salonda oturuyorum ara ara bakıyorum.
Biraz daha relaks ol bence. Biz gergin olunca onlarda oluyor sanırım.
Ben dün akşam kötüydüm bebekde anladı sanki hiç uyumadı
Biz hergun odada kadini cekistiriyoruz. Yoruldum artik kadini gondereyim diyorum esim istemiyor. Anneme de moralim duzgun olmLi dedikce surekli uzuntulu seyler konusuyoruz.

Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.

Gecmis olsun cnm size de. İkinmaktan ememiyo benimkide.
Benimde aynı oldu.dün uslu dedim birkaç kişiye çocuk akşamdan beri kabız.dün akşam dokuzdan şu saate kadar ayaktayız yeni yapabildi ve öyleyken hem kusuyor hemde emmek istemiyor.

Gecmis olsun canim size de. Dun esimin teyzeleri okudu kizimi cok nazar var dediler fenalasti kadinlar resmen. Ve cocuk rahatladi gercektende.nazar olayi var yani..bu gaz olayi da 3. Haftadan itibaren artiyormus ins devam etmez boyle. Bitkisel icerikli ilac kullananlar var ama dr a sormadan vermrk istemedim ben. Simdi nasil oldu seninki? İns iyidir emekcik

herkes sancı bekliyor artık ay bende son zamanlar hiç doğuramayacğım gibi hissetmeye başlamıştım. bir işaret vs birşey yoktu ama doktora koştura koştura gidipte sancıları doktoru görünce başlayan tek kişi benimdir herhalde :KK70:
sizlerde inşallah biran önce alırsınız yavrularınızı kucağınıza. beklemek çok zor son zamanlar hiç geçmiyor
biz 2 haftalık olduk bile teyzeleri şimdi uyuttum ağzına emziği verdim uyuyor bende buraya bir gireyim dedim fırsat bulunmuyor en azından biraz büyüse daha aktif olacağıma inanıyorum :) sürekli memede durmak istiyor mememde uyumak istiyor o yüzden bazen hiç indiremiyorum kucağımdan. hayır emse iyide emmiyor da öyle boş boş duruyor arada işte çekerse çekiyor. şimdi gidip eslaa mandırası olarak süt sağmam gerekiyor göğüslerim doldukça sağıyorum bunun faydasınıda gördüm. hem emzirip hem sağmak baya işe yarıyor sütü az olanlara tavsiye ederim.

ya ben yemek yiyemiyorummmmmmmm :mad:
acıkıyorum ama canım bişey yemek istemiyor kollarım omuzlarımdan çıkmış gibi dökülüyorum yaaaaa:mad:

bende aynıyım sadece su içiyorum. içim yanıyor resmen ama yemeye gelince nedense o eski hamilelikte olan iştahım gitti. doğumdan 1 hafta sonra 10 kilom gitmişti şuan 20 kilom rahat gitmiştir eski kıyafetlerim oluyor artık. herkes çöktüğümü söylüyor :D

Merhaba,
bende aynıyım sadece su içiyorum. içim yanıyor resmen ama yemeye gelince nedense o eski hamilelikte olan iştahım gitti. doğumdan 1 hafta sonra 10 kilom gitmişti şuan 20 kilom rahat gitmiştir eski kıyafetlerim oluyor artık. herkes çöktüğümü söylüyor :KK70:

Kaç kilo aldın ki hamilelikte? Ve kaç kilo ile hamile kaldın. 10 kilo gitmesi beni çok heyecanlandırdı. Ben şuana kadar (mayıs annesiyim) 5,5 kilo aldım. 10 ile tamamlamayı hedefliyorum. 6 bile gitse bana yeter 1 haftada :)

Hahaha kız Allah'tan hastaneye gitmedin :KK70:
yok yok hastaneye kolay kolay gitmemm sekerim :) dakka basi hastaneye kosma luksum yok benim , gittiimmi dogurmam lazim:KK45::KK45:
ama bebek çok asiri hareketliydi kesin bi i$ler çevirdi içerdeee :KK64:
bebek hareketi kesince uyyabildim zaten
birazdan oturmaya gidicem
gorucuye çikicam bakalim tecrubeli hatunlar gobegin inmis falan diyecekmi :))))))

Merhaba,

Kaç kilo aldın ki hamilelikte? Ve kaç kilo ile hamile kaldın. 10 kilo gitmesi beni çok heyecanlandırdı. Ben şuana kadar (mayıs annesiyim) 5,5 kilo aldım. 10 ile tamamlamayı hedefliyorum. 6 bile gitse bana yeter 1 haftada :)

aman beni örnek olarak görmeyin :D buradaki topikte en çok kilo alan biriyim. 30 kilo aldım ben :rolleyes: ama boyum 1.75 hamile kaldığım klio 59 idi. çok zayıftım yani hamile kaldığımda ama aldığım 30 kilonun 10 kilosu su idi son zamanlar heryerim şiş durumdaydı. doğumdan sonra o şişlerim gitmişti birde bebeğin kilosu vs benim foss şişlikti yani göbekten ibarettim ben.:KK53:

Back
X