2015 Şubat Anneleri

H hayat1977 fazla gezme kiz , dr a gitmen lazim canim
nisan yada su geldigin hemen gelin diyolar
bi baksin kontrol etsin geri donderir zaten beklenecekse

kaç gundur ebkledigim tek sayi olduk sonuçta safakda
imzadaki bebi$ de ne guzel uyyoorr demi :))

Anneler benim bebiş sabah 6 da uyandi bi daha da uyumadi saatte bir emmek istiyor emziriyorum, emzirme sonrası 10 dk kestiriyor sadece! Tuhaf mı normal mi anlamadım o_O

Anneler benim bebiş sabah 6 da uyandi bi daha da uyumadi saatte bir emmek istiyor emziriyorum, emzirme sonrası 10 dk kestiriyor sadece! Tuhaf mı normal mi anlamadım o_O

şu emzirme olayını ben daha çözemedim o yüzden akıl veremeyeceğim. benimkide sanki hiç doymuyor gibi memede durmak istiyor belli bir süre emiyor sonra uyuyor ama meme ağzında duruyor arada çekiyor sonra hepten dalıyor uykuya hiç çekmiyor yatağa yatırdığın anda uyanıyor yine aranıyor doymuyormu yoksa sırf alışkanlıktanmı böyle oluyor anlamıyorum.kakası altın sarısı ve susam gibi taneler varsa doyuyormuş ama bilemiyorum.

Ben gaz çıkaramıyorum normal doğum a rağmen wc ye çıkmama rağmen gaz sancım var ne yapsam çıkar bilen var mı Kayısı suyu içiyorum ama çıkmıyor ağrım var çok :KK43: önerisi olan var mı
1 çorba kaşığı rezene
1 çorba kaşığı ıhlamur
1 çorba kaşığı papatya
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı anason
Demliğe koy,üzerine 2 fincan kaynar su ekle,demliğin üzerini havluyla ört,yemeklerden sonra iç.. Gaz ve süt için,işe yarıyo canım..

slm kızlar benim kiz bazen gaz çıkartmıyor ne yapilmasi lazim açiba bilen var mi 15 dk ovaladim sirtini ama tik yok en son yatırıyorum
Yarım çay kaşığı kimyon ve çay kaşığının ucuyla şekeri 1 çay bardağı suyla kaynat,ılıyınca 2 çay kaşığı bebeğe ver ardından emzir..

Doktordan geldim acilma Yok Ama gayet güzel yumusamis dedi. Biloyosunuz kizimin kalp atislari düzenli degil cuma uni de Randevu var Onlar Karar verecek. Doktorum büyük ihtimal dogumu baslatirlar dedi. Ilk SEZERYAN oldugu halde Suni sanci verilir dddi. Ins o güne Kadar kizim kendi gelir simdiden korkmaya basladim. Dua edin kizimin iyiligi icin hangisi hayirlsiiysa öYle olsun. Kafam Cok karisik. Doktor Diyo hersey normalken sezeryana gerek yok.

Doktordan geldim acilma Yok Ama gayet güzel yumusamis dedi. Biloyosunuz kizimin kalp atislari düzenli degil cuma uni de Randevu var Onlar Karar verecek. Doktorum büyük ihtimal dogumu baslatirlar dedi. Ilk SEZERYAN oldugu halde Suni sanci verilir dddi. Ins o güne Kadar kizim kendi gelir simdiden korkmaya basladim. Dua edin kizimin iyiligi icin hangisi hayirlsiiysa öYle olsun. Kafam Cok karisik. Doktor Diyo hersey normalken sezeryana gerek yok.
İnşallah bi sıkıntısı yoktur. allah dermansiz dert vermesin sağlık çok önemli. Sende almanyadasin burda gebeligin kaçıncı haftasından sonra miyad aşımı kabul ediliyor bilgin var mi

şu emzirme olayını ben daha çözemedim o yüzden akıl veremeyeceğim. benimkide sanki hiç doymuyor gibi memede durmak istiyor belli bir süre emiyor sonra uyuyor ama meme ağzında duruyor arada çekiyor sonra hepten dalıyor uykuya hiç çekmiyor yatağa yatırdığın anda uyanıyor yine aranıyor doymuyormu yoksa sırf alışkanlıktanmı böyle oluyor anlamıyorum.kakası altın sarısı ve susam gibi taneler varsa doyuyormuş ama bilemiyorum.
Valla benim kızı tarif ettin, annem 40 gün sabredecen diyor. Uykusuzluktan delirmezsem sabredecem :KK14::KK14:

Insallah Saglikla kucagina alirsin allahin izniyle

herkes sancı bekliyor artık ay bende son zamanlar hiç doğuramayacğım gibi hissetmeye başlamıştım. bir işaret vs birşey yoktu ama doktora koştura koştura gidipte sancıları doktoru görünce başlayan tek kişi benimdir herhalde :KK70:
sizlerde inşallah biran önce alırsınız yavrularınızı kucağınıza. beklemek çok zor son zamanlar hiç geçmiyor
biz 2 haftalık olduk bile teyzeleri şimdi uyuttum ağzına emziği verdim uyuyor bende buraya bir gireyim dedim fırsat bulunmuyor en azından biraz büyüse daha aktif olacağıma inanıyorum :) sürekli memede durmak istiyor mememde uyumak istiyor o yüzden bazen hiç indiremiyorum kucağımdan. hayır emse iyide emmiyor da öyle boş boş duruyor arada işte çekerse çekiyor. şimdi gidip eslaa mandırası olarak süt sağmam gerekiyor göğüslerim doldukça sağıyorum bunun faydasınıda gördüm. hem emzirip hem sağmak baya işe yarıyor sütü az olanlara tavsiye ederim.

Ben de sagayim o zaman. Hangi marka model kullaniyorsun gidip alYim cildiricam.

Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins

Ben de sagayim o zaman. Hangi marka model kullaniyorsun gidip alYim cildiricam.

ilk önce sütüm az filan diye kafaya takmaktan vazgeç benimde öyle aman aman sütüm yok fışkırmıyor ama yetiyor diye kendimi teselli ediyorum. evet emiyor ama ne kadar emdiğini anlamıyorum canım doymadığı belli sağıp verdiğimde çok güzel içiyor. bende böyle buldum kolay yolunu ne yapayım.
pompanın markası lansinoh manuel el pompası ben elektirikli almadım çalışan vs olmadığımdan sırf fazla sütü sağmak için aldım sen elektirikli olanlardanda alabilirsin ama manuel alacaksan ya avent yada bu markayı tercih et yorumlara göre en iyileri bunlardı.

evi supurdum, gunduz esim supurmustu ama çocuklar saolsun : )
yerleri sildim
bi an once dogurmak isteyen bol bol yerleri silsin yalasin yutsun : ))
kasilmalarim devam ediyor ama sanci yok denecek kadar az
simdi gidip bide dus alip yaticam
sabah ola hayrola ...
Bende de dün hafif kasılma vardı bugün tık yok bu arada iki gündür diş etlerimde acayip çekilme oluyor aylardır hiçbirşey olmamıştı sizlere de oluyor mu bu son haftalarda normal mi?

Sari mi desem beyaz mi desem garip bir renk oldum. Dogum yapinca terle odem gidecek diye beklerken daha da sisti heryerim. Cok mu kansizim bembeyaz tenim ya. Simdi demir ilaci da icemem zaten gaz ve kabizlik sorunu var.
Iki yudum emip uyuyor bu bebek ya. Yarim saat sonra uyanip bi daha emiyor, bu yuzden sutun ilk sulu kismini emmis oluyor.
Sarilik belirtileri nelerdi. Oyle uykudan uyanmama fln yok ama

Back
X