2015 Şubat Anneleri

Aynen oyle, zaten yap dedigimi de yapmiyor. Kirmadan nasil bitiricez onu dusunuyorum.
kirmadan bitirmeyi dusunme bence
memnun deilsen çalistigi gunleri odeyip yarindan itibaren gelmemesini soyleyeceksin
herkes kaynana yuzunden lohusalik yasiyor sen evdeki çalisan yuzunden
paranla rezil oluyorsun resmen

Doktora gittim bugün bizim kızın keyfi yerinde sancı mancı birşey de yok 3.5 kilo olmuş bizim hanımefendi anası iyi besliyor doğurana kadar kaç olur bilemem artık doktor rahat 2 hafta daha var dedi ama haftaya tekrar kontrole gideceğim tansiyonunu takip et dedi yükseliyor mu dedi bende geçen gün yükseldi dedim öyle durumda hemen gel gebelik zehirlenmesi olabilir kontrol et tansiyonunu dedi kızımın keyfi yerinde ama ben bacağımın ağrısından perişan oldum ne oturabiliyorum ne ayakta duyabiliyorum ne olacak böyle ya birde İshal oldum bugün oyy oyy annemin kıymetini anladım yani :KK43:
Ben de gittim bugün.bende de yok sancı.3800 olmuş benimki de.10 günde 500 gr almış.ilk defa bu hafta dogsa demeye başladım.Dr umda nobetciymis.annem de geliyor.daha da ki?o almadan.hayırlısı Allahtan tabi

Ben de gittim bugün.bende de yok sancı.3800 olmuş benimki de.10 günde 500 gr almış.ilk defa bu hafta dogsa demeye başladım.Dr umda nobetciymis.annem de geliyor.daha da ki?o almadan.hayırlısı Allahtan tabi
vahide çocuklari anana birak mar$ mar$$ yuru kiz sabah aksam
ben bugun yarim saat yurudum
serefraza gore az tabide : ) hiç yokdan iyidir
arabayi goturup okulun onune koyyorum çikis saaatinden once, sonrada okulun etrafinda buyuk bi tur atiyorum çocuklar çikana kadar..
hava soguk suratim disinda bi yerim de usumedi
bu arada kar geldimi ? yarin mi yagcakdi
be'nde istiyorum 40. haftayi doldurmadan dogmasini, evde dinlenirdim biraz okullar açilana kadar ama nasip kismet artik
kilomuzuda bilmiyorum : ((

Herkese slm geçmişi okuyamadım ama perşembe günü melis hanım dünyaya geldi kavuştum cennet kokuluma :KK68: rabbim herkesin yavrusu korusun bağışlasın doğum yapmayan arkadaşlar tez zamanda kavuşun yavrularınıza:KK68: bu arada tek sıkıntımız emzirme herkes diyodu ama abartıyolar diyodm haklılarmış :KK51:
Hayırlı Olsun canım Güle güle büyüt bebişini

vahide çocuklari anana birak mar$ mar$$ yuru kiz sabah aksam
ben bugun yarim saat yurudum
serefraza gore az tabide : ) hiç yokdan iyidir
arabayi goturup okulun onune koyyorum çikis saaatinden once, sonrada okulun etrafinda buyuk bi tur atiyorum çocuklar çikana kadar..
hava soguk suratim disinda bi yerim de usumedi
bu arada kar geldimi ? yarin mi yagcakdi
be'nde istiyorum 40. haftayi doldurmadan dogmasini, evde dinlenirdim biraz okullar açilana kadar ama nasip kismet artik
kilomuzuda bilmiyorum : ((
Evet ben de öyle düşünüyorum.hatta esime de dedim akşamları cikariz diye .artik bacaklarım ayrıla ayrıla gezer im napim

Evet ben de öyle düşünüyorum.hatta esime de dedim akşamları cikariz diye .artik bacaklarım ayrıla ayrıla gezer im napim
benim bacaklarim pek agrimiyorda
karnim çok sertlesti
son adimlarim baya zorladi, ilk turum 20 dk falan surdu
ama bu alisik olmadiigm için olmali :(
her gun boyle yuurycem ama yuzume direk sogul vuruyor ona ne çozum bulsam ?

Selam kizlar. Kizim 5 gunluk oldu bugun. Allaha cok sukur her sey yolunda gidiyo. Dune kadar annem yanimdaydi. Dun gitti ve ben cok agladim o gidince. Dun aksam gorumcem kaldi bundan sonra kv ile birlikteyiz. Emziriyorum ilk iki uc gun tam sut gelmedigi icin gogus etrafi cok agriyordu. Pompa ile de tam sagamadim acitti. Sadece ucunu cektigi icin yapamadim. Sonra annem inek sagar gibi sagdi beni ondan sonra rahatladim. Simdi her sey yolunda. Ilk iki uc gun mama takviyesi de yapiyoduk artik sagdigim icin gerek de kalmiyor mamaya. Uykumuz da iyi masallah. Bakalim boyle mi gidecek. Bol bol karisik kuru meyvelerden yapilan komposto iciyorum. Bol su. Dereotu Vs.
Dikis yerim bugun biraz daha az aciyo. Ins. Cabucak gecer.

Arkadaşlar normal doğum yapıp dikişli olan var mı bende çok fena yanma gibi bişey var hele idrar yaparken bişey mi oldu acaba ağrıda var hafif

Benim bugun 15. Gun hala arada agriyo dikisler. 1. Haftanin sonunda kontrole gitmistim guzel tutmus, kendiliginden eriyecek dikisler dedi. Agri olsbilir parol al dedi. Artik erise de kurtulsam :(
Bilmiyorum işte kontrole gittim Dr ye dedim doğum kolaydı ama bu kesi beni mahvetti dedim o da ipler erimiyor o yüzden kesiyor şimdi alınca rahatlarsin dedi hakkaten aldı dikişleri rahatladım

Keşki benimkini de alsaydı eriyecrkmiş dikişler :( arada dikişlerin düğüm yerleri diken gibi batıyo :(

İyi akşamlar bacılar
kimler doğurdu ne zamandır giremedim
serefraz iremguzum siz doğurdunuz mu

Selam kizlar. Kizim 5 gunluk oldu bugun. Allaha cok sukur her sey yolunda gidiyo. Dune kadar annem yanimdaydi. Dun gitti ve ben cok agladim o gidince. Dun aksam gorumcem kaldi bundan sonra kv ile birlikteyiz. Emziriyorum ilk iki uc gun tam sut gelmedigi icin gogus etrafi cok agriyordu. Pompa ile de tam sagamadim acitti. Sadece ucunu cektigi icin yapamadim. Sonra annem inek sagar gibi sagdi beni ondan sonra rahatladim. Simdi her sey yolunda. Ilk iki uc gun mama takviyesi de yapiyoduk artik sagdigim icin gerek de kalmiyor mamaya. Uykumuz da iyi masallah. Bakalim boyle mi gidecek. Bol bol karisik kuru meyvelerden yapilan komposto iciyorum. Bol su. Dereotu Vs.
Dikis yerim bugun biraz daha az aciyo. Ins. Cabucak gecer.
maaasallah canim bebeginede sanada
ben makine kullanamiyorum ucunu çekip acitiyor dedigin gibi
elimle 5 dk 100 ml falan sagiyordum kendimi, damari buldunmu çok kolay , yani sut damarini :)

İyi akşamlar bacılar
kimler doğurdu ne zamandır giremedim
serefraz iremguzum siz doğurdunuz mu
iyi aksamlar canim ho$geldin
iremguzum dogurdu da serefraz bu sabah hala dogurmamisti, baska girmemis dogurdyysada habrim yok valla :)

sen nasilsin, dogurmadin demi :)

kirmadan bitirmeyi dusunme bence
memnun deilsen çalistigi gunleri odeyip yarindan itibaren gelmemesini soyleyeceksin
herkes kaynana yuzunden lohusalik yasiyor sen evdeki çalisan yuzunden
paranla rezil oluyorsun resmen

Ya bir de stresim bebişe geçiyor ona da sinir oluyorum.

selam kızlar tebrk mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim.Göğüslerim o kadar doldu ki ağrıyor deli gibi kızım da iyi emiyor ama yok rahatlamıyor pompayla sagdım yine aynı çok gerildi ne yapayım bir arkadaş boşalmazsa iltihap olur dedi tedirgin oldum başka ne yapsam ?

canım benim hastanede su geçirmez bandaj vardı duş al sonrada çıkar dedi dr.um açık olursa temiz ve kuru tutarsan çabuk iyileşir açıkken dedi. Bende duş aldım snra açtık bandajı batikonla pansuman yapabilirsin de demişti 2 kere yapmıştık biz, 1 hafta geçti aradan benim karnımın içi acıo ağrıo die kabız oldum zorlamadn mı bilmiyorum ama dün tekrar batikon sürdüm. Pamuklu çamaşır giyiniyorum ve çamaşırın lastiğini oraya getirme canım, ben biraz büyük çamaşır aldım dikiş yerinin üstüne gelmesin die terlemesine izin verme orasının nemli tutulmasın iyi olmaz kurula orayı ben 1 kere daha duşa girdim açıkken orası snrasında iyice kuruladım birde saç kurutma mak. tuttum iyice kurusun die.

Teri otururken engelliyemiyorum ki canım. Bugun saat ondan aksam altıya kadar bebişle ilgilendim yatağına yatırdığım anda Çığlık çığlığa kalkıyordu. Dr bant yapıştır dedi benim dikişlere de. Üzerinden her gün bir pomad sürüyorum. Hapşırdığım zaman çok acıyor benim de.

Back
X