2015 Şubat Anneleri

benim kafa iyice gitmiş iki kez aynı mesajına cevap yazmışım :) bizde de gaz sorunu aslında yok ama iki cumartesidir oluyor, cumartesileri sevmiyo galiba kızım :KK70:
bir de annem gidince huysuzlaşıyo annem burdayken herşey sütliman :)
Annen rahattır. YanındaKi kişi ne kadar rahatsa bebekte onu hissediyormuş.
Benim ablamın çocuklar ablamın yanında hırçın babanın yanında kuzu gibiler.
Ablam gergin hep çünkü.

Benim Dr suni sancı dedi haftaya Pazartesi için normal olsun istiyorum onun için önce suni yi denemek istedim İnş o zamana gerek kalmadan normal sancıyla doğurabilirim seninkiler normal mi oldu?
evet normal oldu kendi istegiyle geldi ikiside .. ama ben TR de deilim canim burda kolay kolay sezeryana almazlar ( fransadayim )
o suniyi 3 gun dayarlar gerekirse ama suni ise yaramadi hop sezeryan demezler ( bebekde yada annede bi SIKINTI yoksa tabi )

evet normal oldu kendi istegiyle geldi ikiside .. ama ben TR de deilim canim burda kolay kolay sezeryana almazlar ( fransadayim )
o suniyi 3 gun dayarlar gerekirse ama suni ise yaramadi hop sezeryan demezler ( bebekde yada annede bi SIKINTI yoksa tabi )
Vay vay vay bakalım bebde durum ne olacak Allah seninde benim de yardımcım olsun sen yine başına be gelecek olanı biliyorsun benim hiçbir fikrim yok :(

Vay vay vay bakalım bebde durum ne olacak Allah seninde benim de yardımcım olsun sen yine başına be gelecek olanı biliyorsun benim hiçbir fikrim yok :KK43:
saol canim aminn, sagliklica kucagimiza alalim hepimiz insallah yavrularimizi
subat ayida bitttii az kaldii doguralim artik demi : ))

valla ben de bilmiyorum da tahmin ediyorum :) yani sezeryana almadiklari surece bi sorunum olmaz insallah ama iste her dogum farkli diyor herkes, bunda nolcak bilmiyorum , ilk iki dogumuma bakarak konusursam , dogurmak kolay 10 çocuk dogurrum ben ama bakmasi zor bu veletlerin : ))))

saol canim aminn, sagliklica kucagimiza alalim hepimiz insallah yavrularimizi
subat ayida bitttii az kaldii doguralim artik demi : ))

valla ben de bilmiyorum da tahmin ediyorum :) yani sezeryana almadiklari surece bi sorunum olmaz insallah ama iste her dogum farkli diyor herkes, bunda nolcak bilmiyorum , ilk iki dogumuma bakarak konusursam , dogurmak kolay 10 çocuk dogurrum ben ama bakmasi zor bu veletlerin : ))))
Dediğin gibi sanırım doğduktan sonra iş başlıyor ... Neyse Allah yardımcımız olur inşaallah hadi iyi geceler sabaha kadar doğurursam haber ederim :p

Biraz önce kızımı emzirnek için kucağıma aldım. Eşimde geldi bebeği seviyosu. Bakiim süt varmı diye bi sıktım göğsümü fışşş diye bi fırladı:) eşim şaşırdı. Neydi o önümden geçen dedi:) ama ben nasıl gülüyorum :) erkek bebekleri çiş attırır bende süt dedim:)

Benim dikis yerim surekli ter icinde. Pijama ve camasirim DA dikis hizasinda kaliyor. Baticon vermedi Dr bant Verdi bant yapistiriyorum. HIC bakamadim bile.
Bana batikonla sil üstüne krem sür üstünede gazlı bez koy dedi.
Birkaç gün yaptım bıraktım
Zaten orda yara veya herhangi bir şey yok.
Benimde göbeğin altına sıkışmış terleyince tuZdan sızlıyor.
Bir gün banyo yapmasam sızlıyor hemen.
Acil kuaföre gidip kaş bıyık aldırmam gerek ama işler bitmiyor.
Sabah kalkıp kahvaltı yapıp pc başına oturuyorum.

Biraz önce kızımı emzirnek için kucağıma aldım. Eşimde geldi bebeği seviyosu. Bakiim süt varmı diye bi sıktım göğsümü fışşş diye bi fırladı:) eşim şaşırdı. Neydi o önümden geçen dedi:) ama ben nasıl gülüyorum :) erkek bebekleri çiş attırır bende süt dedim:)
Maşallah.
Benimde öyle göğüs pedi yetiştiremiyorum.
Bebek hep ıslanıyor.sürekli kıyafet değiştiriyorum.
Çoğuda kötü azı da.sanırım.

Merhaba arkadaslar bu sabah ogluma kavustum babasi gibi sarisin beklerken annesinin kopyasi esmer bi oglan cikti :) simdi daha iyim az sancim var idare edilmeyecek kadar fazla degil saglikla kavustuk sukur allah herjesin bebegine saglik sihhat vrrsin hayirla kavusun ins
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

he canim az kaldi , ben inanamasamda iki gun sonra imzamda 40. hafta yazicak
oy ben nerelere gidemmmmmm :mad:
korkuyorum 3 çocuklu hayatdan, herkees uçleyince gorursun diyor zorlugu : (((
Senin diğerleri kocaman oldular canım laftan anlıyorlardır.
Hem kıızın bir iki.seneye büyür de yardım eder sana
Sen bile.bir.anda buyudugune inanamayacaksın

Bana batikonla sil üstüne krem sür üstünede gazlı bez koy dedi.
Birkaç gün yaptım bıraktım
Zaten orda yara veya herhangi bir şey yok.
Benimde göbeğin altına sıkışmış terleyince tuZdan sızlıyor.
Bir gün banyo yapmasam sızlıyor hemen.
Acil kuaföre gidip kaş bıyık aldırmam gerek ama işler bitmiyor.
Sabah kalkıp kahvaltı yapıp pc başına oturuyorum.
Güzel anneler ben aralık annesiyim okurken cevap vermek istedim. Dr bana gazlı bezi sigara gibi rulo sar göbeğin le dikiş in arasinda o sıkışan yerine koy ki terlemesin demişti

Maşallah.
Benimde öyle göğüs pedi yetiştiremiyorum.
Bebek hep ıslanıyor.sürekli kıyafet değiştiriyorum.
Çoğuda kötü azı da.sanırım.
Canım sabahları kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyo bitek. Onuda emziriyorum. Gün içinde o kadar dolmuyo. Günde bikaç kez mamada vermek zorunda kalıyorum maalesef.

Banane yaa

Hemen sabah mi olurmuş hem ben daha azcicik uyudummmm kiiiiii

sabah ta erkenden ana sagliga gidicez topuk kani aldirmaya...

EE ben ne zaman uyuyummmmmmm

Banane yaa

Bizimkide birde uyudu üçte dörtte uyandı
Buna da şükür.
Güya akşamdan oyaladım uyumasın.
Saat birde zorla uyudu o beni oyaladı

Banane yaa

Bizimkide birde uyudu üçte dörtte uyandı
Buna da şükür.
Güya akşamdan oyaladım uyumasın.
Saat birde zorla uyudu o beni oyaladı

Geceye doğru banyo yaptırınca guzel uyuyolar :)

Mama vaktiiiii.... Biri acıkır uyanır, öbürü uyananın sesine uyanır beni ister:mad: Kaçıp gidecem heeeee:KK55: Varmı peşime takılan:KK71:

Canım sabahları kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyo bitek. Onuda emziriyorum. Gün içinde o kadar dolmuyo. Günde bikaç kez mamada vermek zorunda kalıyorum maalesef.
Birkac gun emzirme kampi yap. Goguslerin dolmasa da emzir. Arada bos ceksin. Sutun gelir ozaman. Buyudukce bos memeye sinirlenir simdi yapabilirsin ancak bunu. Yoksa mamayi giderek artirirsin.
Sut artirici bir suru cay vs var ama en etkilisi emzirmek. Sen de tecrubelisin aslinda.

Gunaydin anneler ve bebekleri.
Dogurmayan anneler.
Disari cikip gezmek istiyorum. Bu dikis acilari ne zaman gececek. Sezaryen olanlar kac gun yataktan dogrulabilmek icin esimin yardimini isteyecegim daha :(

Back
X