2015 Şubat Anneleri

geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
awent alayım bari dedim onunda bir sürü çeşidi var bişey anlamadım
offf ne biçim anneyim ben yaaa :(

aynen bizde de öyle gece 3 defa gün içerisinde 4-5 bazen 6 yı buluyor
54 lü paket bitti yeni oaketi yarıladık kakasını yapıyor hemen

hadi ya takip edeyim bundan sonra
sabahtan beri 3 defa yaptı
birde çok fazla doldurmuyor az yapıyor ama sıvı daha
az önce yapmış tam altını açtım yeni bezi koydum fışkırttı yine
ishal olsa değil bende zaten kabızlık başladı
annem emdiği için daha düzelir kakası dedi

sezeryan sonrası alttan muayene olmazki
benim sezeryan yerime bakmıştı
Ne bilim nette okudumda smear fln aliyolarmis merak ettim.simdi kil tuy islerine giremem kanamam varken:)
Gecengun biri yazmisti hardal puturlu kaka da doyma belirtisimis.zaten ne kdr kati kaka yapabilirlerki kucucuk totolarla:)
Bu arada benm kendi bagirsak durumum cok fena.herkes kabiz olur ben ishal:(

Farklı birşey de yemedim ki İshal yapacak elim ayağım resmen düştü yataktan kalkamıyorum tuvalete çok sıkta çıkmıyorum ama ne oldu böyle bilmem
Allah allah ne olduki birden
dr randevun yokmu Bu hafta bi sorsan iyi olurdu

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte :KK48:
:))) eminmsin canim bez için agladigina ? :)))
bende oyle sanip baya bi bez harcamistim kizimda :)
sonradan ogrendim oyle degisilmedigini

altini aç geri ayni bezle bagla bakalim napacak ? :))))))

geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
offf ne biçim anneyim ben yaaa :KK43:
Canım chıcconun kavçuk olanını aldım bende kavçuğu daha rahat tuttu dene istersen

kızlar delirmek üzereyim benim kız bir türlü uyumuyor sabah 7 den beri uyanık gece de böyle
emziriyorum sütüm mü yetmiyor diyorum ama ağzından akıyor süt
memedeyken iyi güzel beşiğe yatırıyorum basıyor çığlığı koltuğa yatırıyorum yine aynı
karnı aç olsa sütüm yetmese sürekli ağlar değilmi :KK43:
benimki kucakta iyi benim kucağımda susuyor ama yatırınca ağlıyor 45 dk memede tuttum tam bıraktı yerine yatıracağım hemen açtı gözleri
kollarımda derman kalmadı valla artık :KK43:
birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )

Doğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim :KK68:. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni Hoppa
Mutlu yillar canim. Ailenle sevdiklerinle..

offf ne biçim anneyim ben yaaa :KK43:
en ucuzundan basla denemeey, bebek tutana kadar devam et denemeye

bende bi tane chicco var insallah tutar , bide emzik aramakla ugrasamam valla

ilk kiizmda verdim aalmadi emzigi
sonra beno hastanede gormeeye kadinlar geldi annemin arkadasalri yani tecrubeliydiler :) emzigi niye yok dediller deim almiyor, nasil almiyormus falan diye sokdullar agzina çocugun aldi valla :) bi dahada birakmadi 3 sene : ))))))

yani agzina sokdugun an ittiriyor diye pes etme , gun içinde dene bi kaç kere .. millet bala reçele bandiriyor alsin diye ama ben yapmam onu çok delice geliyor bana

ha bideeee bakkal emzigi varmis ben bilmiyorum tam oalrak nasil bisey ama eski bi modelmis ve onu almayan bebek yok diye biliyorum :)

Doğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim :KK68:. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni Hoppa
dogum gunun kutlu olsun canim
çocuklarin ve sevikdlerinle yuvanda nice senelere insallah

birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )
Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)

Tiramisu35 Tiramisu35 yeni yaşın kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu yıllara.

doğuranlar göremediklerim allah analı babalı büyütsün inşallah yavrularınızı.
banyomu yaptım oğlan uyuyorken bir bakayım dedim.meme almadığı zamanlarda annem ilgileniyor sağolsun bende dinleniyorum artık evime gidince iyice dinç olacağım inşallah.
sezeryan acısı bende yeni geçti 17 gün olmasına rağmen. ilk bir hafta kabus idi bana dikişler gitti öyle rahatladım. gece yatakta sağa sola dönerken hala canım acıyor idrarımı çok biriktirirsem hala alt tarafım ağrıyor ama onun haricinde her işi yapabilecek enerjideyim.

ya doktor bide 1 parmak aciklik var dedi bu ne demek oluyor.
galiba burda en son ben dogum yapicam bakta gör

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte :KK48:

aynısı bende de var osururken pırtlatıyor başlıyor mızıldanmaya bakıyorum azıcık yapmış biz 17 günde 100 tane bezi yedik bitirdik canım :D başlarda böyle oluyormuş sonra düzeliyormuş

Back
X