2015 Şubat Anneleri

senin kocan ise gitmiyormu
o evde yokken yarindan itibaren gelme deseydin keske
aksam gelincede isime yaramiyordu gonderdim derdin
kadin gidince kendine yuklenicen diyemi dunsuuyor acaba kocan

Yok o kadına ilk başta üç ay dediği için göndermemi istemiyor. Ayıp olur diye. Sanki ilk başta söz verdi.

Kafamı camdan çıkardım bir kavası aldım.
Resmen on yaş gençleştim
Cnm sen şimdi yslnız mısın? Yalnızsan fırsat buluyor musun kafa çıkarmaya ☺️ Benim annem var ama iki hafta sonra yalnızız bi yandan napıcam diye düşünüyorum bi yandan anne babayla bile uzun süre aynı evde olmuyor daralllllldımmm birde hep sütün yetmiyor muhabbeti :(((

Yaz gelse de emek' imi alsam dışarı çıksam
Evde bunalıma sürüklendim.kar yağıyor ve dışarı çıkmak istiyorum ama kızım olmadan dışardan falanda zevk alır mıyım bilmiyorum.
Şu kırk gün geçince bu bunalım hali de geçecek mi acaba?
Kocis bana evin manzarasıni yolladı sabah içim gitti neyseki haftasonu artık kavuscam yuvama

Eklentiler

• IMG-20150217-WA0000.webp
    IMG-20150217-WA0000.webp
    122,2 KB · Görüntüleme: 82
Yok o kadına ilk başta üç ay dediği için göndermemi istemiyor. Ayıp olur diye. Sanki ilk başta söz verdi.
Mutlu yıllar cnm bebeğin ve kocişinle inşAllah . Bu arada yardımcının faydası olmadı mı bende almak istiyorum

Artık pes etmeme ramak kaldı.
Olmayan sütü sağıp çoğaltmaya, çıkan bıdık kdr şeyi içirmeye çalışmaktan bıktım . Kimi kadın süt yapamıyor demk ki baskıdan da sıkıldım , süt gelmedikçe memeler de yara içinde 19 gündür ya
Canım bnm emzirme danismanim bi çay tarifi verdi sütü artıran..Tüm annelerden olumlu donuş aldım dedi yazayim tarifini dene istersen..
anason tohumu
Rezene tohumu
siyah kimyon tohumu
dereotu
Mercan kosk
Melisa
Tohumların hepsinden eşit miktarda (1 tatlı kaşığı,1 yemek kaşığı nasıl istersen) sarımsak ezer gibi eziyorz..yine otlardan da aynı miktar koyup bu karisimdan 1 tatlı kasigini 1 bardak suda Nescafe yapar gibi kayrıştıriyorz 10 dk demliyoruz..günde 2-3 bardak içebilirsin dedi 3 den fazlası ishal yapabilirmis

Eee Sıradaki kim doğuracak olan bir elin beş parmağı kadar kalmıştık en son benim pembe akıntı var iki gündür sancı bekliyorum bakalım

Artık pes etmeme ramak kaldı.
Olmayan sütü sağıp çoğaltmaya, çıkan bıdık kdr şeyi içirmeye çalışmaktan bıktım . Kimi kadın süt yapamıyor demk ki baskıdan da sıkıldım , süt gelmedikçe memeler de yara içinde 19 gündür ya
Ah ah bide milletin "aa emzir emzirdikce sut cogalacak" demesinden nefret ediyorum sanki ben isteyerek bebegimi emzirmiyorum

Eee Sıradaki kim doğuracak olan bir elin beş parmağı kadar kalmıştık en son benim pembe akıntı var iki gündür sancı bekliyorum bakalım
himmm guzel soru :))

angeleflove
hebele
erel
aliya
darkdays
vahide
sen
ben : )
serefraz dogursa gelirmiydiki ?
hayaat dan zaten haber yok

baska kim kaldiki
boyle saymayida sevmoyorum biirini untuunca ayip oluyor sonraaa : (

:)) kiz onda sadece sut kokuus olur,24 saaat ebkletsen ek$i sut kokmazmi
1 islanmada alsanda senin kokun sinmez
sen koy bi tulbent en iyisi:)
Bi yerde okumuştum öyle bişi de ondan dedim :) sen tülbent koy diyorsan tülbent koyarız tabi :) senin lafının üstüne laf Olmaz :))

Bi yerde okumuştum öyle bişi de ondan dedim :) sen tülbent koy diyorsan tülbent koyarız tabi :) senin lafının üstüne laf Olmaz :))
est canim siz benden daha ondesiniz su anda çocuk bakiminda
ne kolayina geliyorsa onu yap canim
ben eskidim aslinda, bende koyardim ti$ortumu falan oglumda ama sen ilk soylediginde aklima gelmedi, sutyen deyince hatirladim
sizin bilgileriniz benden taze ve taze bilgi daha makbul aslinda :)

est canim siz benden daha ondesiniz su anda çocuk bakiminda
ne kolayina geliyorsa onu yap canim
ben eskidim aslinda, bende koyardim ti$ortumu falan oglumda ama sen ilk soylediginde aklima gelmedi, sutyen deyince hatirladim
sizin bilgileriniz benden taze ve taze bilgi daha makbul aslinda :)
Yok ya siz deneyimli anneler iyiki varsınız :) başımızin tacisiniz :) geçen bnm kızın huysuzluklari için işi eylül beni sevmiyora kdr goturmusken mattika buyume atağında olabilir senin kız dedi sonra okudum hakkaten belirtiler tutuyor ona göre davrandim bnm minnosa yoksa nerdeyse küsecektim yavruma :)

Başka kimse yok mu gideceği canım nasıl emrivaki böyle. Hiç ilgilenme boşver, acil miydi ameliyat durumu
Bence de canım senin zaten halin yok gitsin evine yanına bi kadın bulunurdu bakıcak hem sen lohusasın hem bebeğin gece gündüz ağlayacak birde çocuk susmuyor diye onun lafını etmesin sonra.. Allah yardımcın olsun...

Back
X