2015 Şubat Anneleri

Anladım canım.
O zaman kırılmayacağı bir şey söyle
Annemle eskişehire gideceğim falan de.
Herkesin damak tadı bir olmuyor.
Benim eşim annemin yemeklerini yemiyor.
Bizde k.fasulyeye mutlaka et koyulur ama onlara çok garip geliyor.
Sizde z.yağlı hafif şeyler seviyorsunuz sanırıM.
Bana k.validenin yemekleri garip geldi.
ÇoRbalar su komuyor katı yemekler yağ.
Biz margarin yemeyiz kadın her şeye margarin koyuyor.
Böö
amanin margarinmiiii valla bööö ymü$$$$$$:confused:

Bende de oldu.krem istedim vermedi

Doğumda. Sonra geçer mi dedim
Kalıcı dedi
Operasyon gerekiyormuş
nasil vermedi yaws
kremi var pomad var
wc ye çikacagin zaman kullaniyorsun lokal anestezi gibi bisey oluyor canin az yaniyor
fitili var

kabiz olmamaya çalisinca, zamanla duzeliyor
ben operasyon olmadim ama çekdim tabu aylarca,emzirince fazla mudahale edemiyolar
simdide en ufak bi kabizlikda zorlamada peçeteye kan gelir ama tabi onemli olan canimin yanmamasi oda yok simdilik
dogumdan sonra kabusum olarak geri doner kesin

Kızlar bu cuma 40.haftam doluyor Dr Pazartesi gel suni sancıyla deneyelim demişti şimdi eşimle konuşurken çok bilmiş eşim demez mi biz Pazartesi değil haftaya cuma gidelim cuma mübarek gün o zaman daha hayırlı olur diye. Bide demez mi önce suni sancıyı dener olmazsa Sezeryana döner diye ayy nasıl sinir oldum üstelik bebeğimin 4 kilo üstünde doğma ihtimali de vat Dr zaten 4 kilo üstüne normal yapamam omuzları çıkarırken sinir kopması olur bende o sorumluluğu alamam demişti. Eşime bunu hatırlatıyorum 4 kilo ile 4300 arasında ne fark olacak,ben senin çatının geniş olduğunu düşünüyorum falan diyor acayip sinirim bozuldu sanki o doğuracak ya!
kocayin bahsettigi 27 si mi yani ?
aslinda beklemek iyi fikir kendiliginden gelebilir o gune kadar
e kilo konsuundada hakli, kendin sancin oldukdan sonra dogurursun 4.300 u de 5 ide :) ama bunu dr a anlatamzassin o ayri konu , hem ultrasonun yanilma payida var :)
keske benimkide 4 kg olsa :)))

koltukda biraz uyyaklaisim kapi çaldi diye kalkdim oyle tatliydiki uykumm

saaat geçti çocuklara sofra hazirlamam lazim yemegimde var sukur ama onlerine koymaya dermanim yok
bende yardimci istiyorum kendimeeee :mad:

bugun baya sancim oldu, kendi kendime açikliga bakabilecek olsaydim keske : ) kaç cm oldu acaba :))

kızlar sabah kan geldi ama öyle kahverengi leke değil bariz adet oluyor gibi altıma yaptım sandım kanmış :) :) şimdi doktora gidecektim vazgeçtim sancı bekliycem :)
Benimde doğumun öyle başladı hastaneye gittiğimde 8 cm açıklığım vardı

Ben de ablamın bebeğine daha hamileyken Yardıma gitmiştim.
Hahahaha ablam yok annem yanımda tv kumandasını verdik eline oturuyor butun gun, yun isliyor, ne kadar sacma sapan dizi varsa izliyor arada bir benim kizi seviyor. Allah razı olsun kocamdan bana da bebege de bakıyor.

Beylikdüzünde kar çok fena. Evde mahsur kaldıkkkk, erzak atın helikopternennnn a dostlaarrrrr:))) şaka maka iki karıştan fazla kar var burda.

Ya çok moralim bozuk sarılık geciyo derken bebek hapsirip öksürüYo ne yapcam ben küçücük bebege

kocayin bahsettigi 27 si mi yani ?
aslinda beklemek iyi fikir kendiliginden gelebilir o gune kadar
e kilo konsuundada hakli, kendin sancin oldukdan sonra dogurursun 4.300 u de 5 ide :) ama bunu dr a anlatamzassin o ayri konu , hem ultrasonun yanilma payida var :)
keske benimkide 4 kg olsa :)))
Yengem 4 kilo üstünde doğum yaparken çocuğun omuz sinirleri koptu ben bunu bildiğim için korkuyorum benim asıl kızdığım benim fikrimi bile sormadan kendi kendine fikir yürütmesi sanki o doğuracak! Ayrıca 40 haftayı geçtikten sonra ya bebekkakasını yerse... :(

Kızlar valla çocuk olunca zor oluyormuş girmesi bişey soracağım daha önce normal doğum yapmış olanlara afedersiniz benim alt takım sanki dağılmış :-) zonkluyor sanki ne zaman geçer bu ağrılar antibiyotik ve Ağrı kesicim var ama kesmiyor ne yapabilirim ?

Hahahaha ablam yok annem yanımda tv kumandasını verdik eline oturuyor butun gun, yun isliyor, ne kadar sacma sapan dizi varsa izliyor arada bir benim kizi seviyor. Allah razı olsun kocamdan bana da bebege de bakıyor.
hoppalaaa :)))
annene selam soyle conconum :))

Yengem 4 kilo üstünde doğum yaparken çocuğun omuz sinirleri koptu ben bunu bildiğim için korkuyorum benim asıl kızdığım benim fikrimi bile sormadan kendi kendine fikir yürütmesi sanki o doğuracak! Ayrıca 40 haftayı geçtikten sonra ya bebekkakasını yerse... :KK43:
kotu dusunme canim,iyi dusunelim iyiseyler guzel seyler olsun
bana 2 martdan once mudahale edilmeyecek beebegin kilosu umurlarinda deil , 40 haftamda imzamdaki tarihde doluyor ..
kocan odunluk yapiyor o ayri konuda sen sakin ol, herseyin en kotuusnu dusunme daha çok strese sokacak seni ..

Kızlar valla çocuk olunca zor oluyormuş girmesi bişey soracağım daha önce normal doğum yapmış olanlara afedersiniz benim alt takım sanki dağılmış :-) zonkluyor sanki ne zaman geçer bu ağrılar antibiyotik ve Ağrı kesicim var ama kesmiyor ne yapabilirim ?
geçmis olsun canim
emzirdikçe de acir ama napican bilmuyorum
antibiyotigi dr mu verdi ?

koltukda biraz uyyaklaisim kapi çaldi diye kalkdim oyle tatliydiki uykumm

saaat geçti çocuklara sofra hazirlamam lazim yemegimde var sukur ama onlerine koymaya dermanim yok
bende yardimci istiyorum kendimeeee :mad:

bugun baya sancim oldu, kendi kendime açikliga bakabilecek olsaydim keske : ) kaç cm oldu acaba :))
Ne sancısı kız benim de giriyor arada adet sancısı gibi yada bıçak batıyormuş gibi o açılma sancısı mı oluyor ki

Ah canım kimseye güvenme eşine yaptır.
Ben de genelde yalnızım. Ablam hasta olmuştu şimdi yengem.oldu. Gün içinde ekmek olmasa melun melun bakıyorum.
AblaNda keşke bir süre izin falan alsaydı.
İş bitmez

Ne güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var :(

Artık pes etmeme ramak kaldı.
Olmayan sütü sağıp çoğaltmaya, çıkan bıdık kdr şeyi içirmeye çalışmaktan bıktım . Kimi kadın süt yapamıyor demk ki baskıdan da sıkıldım , süt gelmedikçe memeler de yara içinde 19 gündür ya

Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..

Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...

Back
X