2015 Şubat Anneleri

yok benimki dogmadan once erkek àocugunu sevmem ben diyormus
doguncada asik olmus çocuga
gerçekten normal deil ama benimkinin hareketleri,çocuk agladimi herseyi birakip kosuyor noldu diye
senin gorumcen normal biriyse bunlar olmaz insallah
Onun ruhsal sağlığı yerinde değildir o zaman benim görümcem de erkek çocuklarını sevmez kız çocuklarına yapışıktır birde benim ki kız olacak hepten sülük gibi takılır herhalde peşine

Sonunda TAŞIDIK !
Ohhh beee
Ama daha yerleşemedik
O da zmanla olur
Kızımla hep emme halindeyiz
18 günlük olduk ve hala iç içeyiz. Bebeğim henüz Dünya'ya alışamadı. Çok yorgunum ama çokta mutluyum. Sizde durumlar nasıl ? artık geçmiş sayfaları okumak prk mümkün değil ne yazıkki

Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım :KK43:
Hadi biz kotü anneyiz de hastanede de verdiler kan şekeri düşmüştü bebeğimin. Öyle düşünme . Bn de aynıyım. Napabilirz?

Bu arada çatı nuayenesi yapılmadan doğuran var mı yoksa ben ilk mi olacağım ?

Bana Çatı muaynesi yapmadı
Hatta burda baya sitem ediyordum nebiçim doktorum var diye
Son haftalarımda sancılarım çok olunca açılma varmı diye baktı sadece
Birde doğum sancılarımın başladığı gun açılmaları kontrol etmek için baktı, o günde zaten 3 kere baktı :)

Onun ruhsal sağlığı yerinde değildir o zaman benim görümcem de erkek çocuklarını sevmez kız çocuklarına yapışıktır birde benim ki kız olacak hepten sülük gibi takılır herhalde peşine
:) aslinda bi yonden iyi bisey
çocuk yorar insani, halasina guvenip birakisin dinlenirsin :))

Yok kız ben Bursalıyım annem de karadenizlidir
him karistirdim o zaman
neyse :)
sen tep horonunu cuma gunu

dunku saydigim isleri yapaack halim yok, gitti aksamki enerjim
tabi çogunu yapmak zorunduayim, içinden sadece dip kose bucak temizlik olayini çikariyorum
belki gun için de iyi olursam yaaprim, su an çokk uykum var

Canım bu versiyonları böyle maalesef.
Orda.nasıl.bilmiyorum ama bizim burda yeni.nesil için sadece.ve sadece kendi keyifleri var diğer insanlar umurlarında değil.
ne biliyim iste burdada oyle baksana
ama cinsuyet çok farkediyor
kizim yine vijdanlidir, sag duyuludur kiyamaz
oglanda bunlardan gram eser yokkk

hani bi laf dolsiyor ya face de falan kizin varsa bagkurlusun oglun varsa devlet bakar falan diye, aynen oyle
bu gidisle tabi kizin varsaada devlet bakacak gibi duuryor :))))

Sonunda TAŞIDIK !
Ohhh beee
Ama daha yerleşemedik
O da zmanla olur
Kızımla hep emme halindeyiz
18 günlük olduk ve hala iç içeyiz. Bebeğim henüz Dünya'ya alışamadı. Çok yorgunum ama çokta mutluyum. Sizde durumlar nasıl ? artık geçmiş sayfaları okumak prk mümkün değil ne yazıkki
gule gule otur canim
gece gunduz ayrimini yapabailiyormu,dunyaya alisamadi dedigin durum ne ki ?

Günaydin kizlar.istanbul da oturup karda nasil hastaneye giderim deyip dogurmaktan korkanlar var mi?

Ya galiba kv ile basim belada.profesyonel yalanci gibi davraniuo.bebekten sonra hat safhaya ulasti.annem sinirleniuo.yakalayinca yalanini esimin yaninda bozuyo.isin kotusu esim annesini mahcup ediyo diye anneme kizgin,yanlis anliuomus annem Onu yalanci konumuna koyuyomus oysaki annesi gercekleri souluyomus.oyyy ben nere gidem?arada kalip denge tutturmaya calismaktan bi hal oldum

Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım :KK43:
emzirme kampi nedir?

arkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın

Eklentiler

• 10551065_1574931066085185_6991169173673739118_n.webp
    10551065_1574931066085185_6991169173673739118_n.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 78
Her zaman olmuyor o kitaplarda yazanlar cnm ben de deNedim emzirme Kampı yapmayı basaramadim..çareyi incirde dere otunda arıyorum artik

arkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın
10-15 dk sonra cikan cizgiyi onemsemeyin yazar prospektuste..inşallah hamilesindir ama testi yenile bence

Back
X