Yaa neden cok mu zorluyor bebeginBen çok ozluyorum valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa neden cok mu zorluyor bebeginBen çok ozluyorum valla
Yok kız ben Bursalıyım annem de karadenizlidirne horonu kiz sen afyonlu deilmiydin :
ben bilmem valla horon tepmesini : ))))
Onun ruhsal sağlığı yerinde değildir o zaman benim görümcem de erkek çocuklarını sevmez kız çocuklarına yapışıktır birde benim ki kız olacak hepten sülük gibi takılır herhalde peşineyok benimki dogmadan once erkek àocugunu sevmem ben diyormus
doguncada asik olmus çocuga
gerçekten normal deil ama benimkinin hareketleri,çocuk agladimi herseyi birakip kosuyor noldu diye
senin gorumcen normal biriyse bunlar olmaz insallah
Hadi biz kotü anneyiz de hastanede de verdiler kan şekeri düşmüştü bebeğimin. Öyle düşünme . Bn de aynıyım. Napabilirz?Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım![]()
Bu arada çatı nuayenesi yapılmadan doğuran var mı yoksa ben ilk mi olacağım ?
Yok aslında çok da zorlamiyor ama büyük sorumluluk..ya da ben çok evhamliyim en ufak bisiyde endiseleniyorumYaa neden cok mu zorluyor bebegin
:) aslinda bi yonden iyi biseyOnun ruhsal sağlığı yerinde değildir o zaman benim görümcem de erkek çocuklarını sevmez kız çocuklarına yapışıktır birde benim ki kız olacak hepten sülük gibi takılır herhalde peşine
him karistirdim o zamanYok kız ben Bursalıyım annem de karadenizlidir
ne biliyim iste burdada oyle baksanaCanım bu versiyonları böyle maalesef.
Orda.nasıl.bilmiyorum ama bizim burda yeni.nesil için sadece.ve sadece kendi keyifleri var diğer insanlar umurlarında değil.
gule gule otur canimSonunda TAŞIDIK !
Ohhh beee
Ama daha yerleşemedik
O da zmanla olur
Kızımla hep emme halindeyiz
18 günlük olduk ve hala iç içeyiz. Bebeğim henüz Dünya'ya alışamadı. Çok yorgunum ama çokta mutluyum. Sizde durumlar nasıl ? artık geçmiş sayfaları okumak prk mümkün değil ne yazıkki
ZAMANLA geçer canim ,insan en basta biraz panikliyor ama tecrube kazandikça soguk kanli oluyorsunYok aslında çok da zorlamiyor ama büyük sorumluluk..ya da ben çok evhamliyim en ufak bisiyde endiseleniyorum
emzirme kampi nedir?Bugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım![]()
Yok artık daha neler ya eşin bişi demedi mi cnm ?
Her zaman olmuyor o kitaplarda yazanlar cnm ben de deNedim emzirme Kampı yapmayı basaramadim..çareyi incirde dere otunda arıyorum artikBugün emzirme kampına başlayacacaktım,11 gündür mama+meme veriyordum.. Mamadan kurtulcam dedim ama sanırım yapamıcam.. 14 saat nerdeyse aralıksız emzirdim,ne uyudu ne de rahat durdu,en son bayılmak üzereydim ve pes edip mama verdim,hem kaka yaptı hem uyudu.. İyi bi anne olamıcam sanırım![]()
Umarim öyle olur canım ya yoksa böyle hayat geçmez sürekli bi kalp carpintisi içim hop hop bişi olacak diyeZAMANLA geçer canim ,insan en basta biraz panikliyor ama tecrube kazandikça soguk kanli oluyorsun
10-15 dk sonra cikan cizgiyi onemsemeyin yazar prospektuste..inşallah hamilesindir ama testi yenile bencearkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın