gece geldi 12 de oturdu diizsine bakiyor
biseyler soyluyorum ama yalandan olsun evet hayir nbile demiyor duymazdan geliyor
gunduz desen 11 de ise gidiyor 10 da uynaiyor zaten
oglen geliyor 3 e dogru yemek yeniyor çocuklari okuldan aliyoruz saaat 5 oluyor ise gidiyor, haftanin 6 gunu boyle , pazarda aksam 5 de ise giidyor
ne zaman konusayim ben bu adama ?
sabah uyandirsam uyutmuyon adami gece yarilarina kadar çalisiyorum ben der
sadece biraz ilgi istemistim,3 çocukla nasil olucak napicam dedim ona, cevap oalrak sen yaparsin askim demesini bekledim,oda diziye bakitmiyoùm diye kalkdi gitti birsuru sey saydi bana,kulagimi tikadim çogunu duymadim ama ne okuzlugum kaldi ne biseyim onlari duydum ..
ben Tr de okuyordum babam burdaydi, istek çikinca okulumu birakdiridlar çok agladim yalvardim gondermediler, yabanci ulkedede okumak kolay deil dil ogenip yapamdim ..
22 yasindaydim annem evlenmedin gitti derdi kardesimle kavga ediyoz diye ,evin huzurunu ben kaçiriyormusum, babamla kardesim benim yuzumden hep çatisiyolarmis hep oyle derdi
bende karsima ilk çikan esimle nisanlandim .. annem ayril falan demeye absladi, komsular altini az takmis,damat buyuk falan demisler yas olarak .. tam ben annemi ikna etmeye çalsiyordumki beyin kanamasi geçirdi kaybettim onu ...
sonra evlendim tabi
gençligimde, dugunumde,evliligimde , hamileligimde lohusaligimda gulmedim,30 yasima geldim bundan sonrasi içinde hiç umudum yok gulmek bana haram ..
babam aramis bana haftaya cuma ya bankadan randevu al diyor
e hani buraya gelcekdii
baba o zamana gelirsin dedim olsun sen al diyor
alip basimi gidecem çocuklarima kiyamiyorum ..