2015 Şubat Anneleri

gece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek
Allah sabir versin

Gunaydin herkese.
Gune kaka temizleyerek baslamayi ozlemisim :))
Hele boncuk boncuk bakmasi yok mu askin e hali..
6. Haftadan sonra görüyorlarmış.
Çok üzüldüm beni göremiyor mu şimdi.
Yavrucan karanlığa mı bakıyor.

gunaydin hanimlar
gunaydin ANKARAA :)))

inanmiyorum yaa martdan sonra ki aklima en çok gelen tarihe geldim,okullarin tatil olma tarihine
Aksam arkadasim senin bu gobek 1 hafta inmez daha dedi
insallah salliyodur :))
bugun yarin doguruyum Alalhim hayirlisiyla nolurrrr
karnim agriyor ama hafif her zaamanki gibi
insan dogum sancisinin en issdetlisini yasamk için bekkermi ben bekliyorumm, baska turlu dogmaz bu sipaa
bende emzirmek, kaka temizlemek n ayni anda 100 tane is yapmak istiyorum
yeter daaa buyuduguu , dana kadar oldu içerde :)
Ya aynen bende artık doğsun istiyorum istiyorum üç gündür evdeyim sıkıntıdan patlıcam eşim salmıyor dışarı yerler kar diye kendide çıkarmıyor napcam bilmem

O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi:KK43:
Offf ya çok zor bir durum Allah sabırlar versin canım ama sende tavrını koy daha fazla üzmesinler seni eşini ikaz et bu böyle devam edemez diye aklını başına alsın biraz ya şu erkekleri anlamıyorum tamam annedir kıymetlidir ama eşin de sana Allahın emaneti nasıl davranırlar böyle ya

gece esimle de tartistik, aglamakdan gozlerim $i$mi$ halde uyyakaldim
Allahtan gece uyanmadim pek ama simdi basim agriyor ..
ne gunah isledim , kimin ahini aldim ben bilmiyorum benim çilem omurluklus asla bitmeyecek
Anam size ne oldu ki

Seninki ne kadar lop olabilir. 1.65 boyla 93 ile doguma gittim su an 85 im. Karnim 5 aylik duruyor.
Esim ekmegi azalt dedi sabah.
Herkesin derdi farkli yahu
Sizinkiler iyi şimdi diyor bende 1.65 boyum 80 kilo oldum eşim şimdiden doğumdan sonra diyete başla diyor halbuki 73 le hamile kaldım o sanıyor herhalde kilolar benimle kalacak inşallah diyorum 5-10 kilo gider de doğumla eski halime dönerim

Bizimde sariligimiz var iki gece yatti 11 e dustu taburcu olduk kontrolde yeniden yükseldi yatacak dedi ben istemedim ins pisman olmam. Aile hekimimiz gerek yok bol bol emzir dedi. Emziriyorum ama sutumuzde kizim emmeyi red ediyor bazen o yuzden cok olmuyor sanirim. Biberona alisti sanirim. Enjektorle mi verSem
Biz de 3 gün yattık sarılıktan çıkınca yine yükseldi ama 10. günden sonra çok da önemli değil dedi dr. Beslenmsi yetersizmiş ben de arada mama veriyorum. kaşıkla silikon kaşık aldım onla yavaş yavaş veriyorum. Bu arada üzüm pekmezini sulandırp için hem sarılığa iyi geliyor hem süt yapıyor.

YMemede uyuyur goturup yatagina birakiyorum daha ben odadan cikmadan gozler aciliyor. 10 dklik sekerlemeler yapiyor onun disinda tym gun viz viz
Niye o kadar ufakken odasını ayırdınız ki ya ben 2 yaşına kadar ayırmayı düşünmüyorum odasını pedegoglarda bu görüşte hep

Bende hala doğum yapmadım ya kızlar,
Dün akşam gittim normal herşey sancım falan yok pazar songün ama bende birbelirti yok
yarında gidicem dr. bakalım en son ne diycekler....

gece geldi 12 de oturdu diizsine bakiyor
biseyler soyluyorum ama yalandan olsun evet hayir nbile demiyor duymazdan geliyor
gunduz desen 11 de ise gidiyor 10 da uynaiyor zaten
oglen geliyor 3 e dogru yemek yeniyor çocuklari okuldan aliyoruz saaat 5 oluyor ise gidiyor, haftanin 6 gunu boyle , pazarda aksam 5 de ise giidyor

ne zaman konusayim ben bu adama ?
sabah uyandirsam uyutmuyon adami gece yarilarina kadar çalisiyorum ben der

sadece biraz ilgi istemistim,3 çocukla nasil olucak napicam dedim ona, cevap oalrak sen yaparsin askim demesini bekledim,oda diziye bakitmiyoùm diye kalkdi gitti birsuru sey saydi bana,kulagimi tikadim çogunu duymadim ama ne okuzlugum kaldi ne biseyim onlari duydum ..

ben Tr de okuyordum babam burdaydi, istek çikinca okulumu birakdiridlar çok agladim yalvardim gondermediler, yabanci ulkedede okumak kolay deil dil ogenip yapamdim ..
22 yasindaydim annem evlenmedin gitti derdi kardesimle kavga ediyoz diye ,evin huzurunu ben kaçiriyormusum, babamla kardesim benim yuzumden hep çatisiyolarmis hep oyle derdi

bende karsima ilk çikan esimle nisanlandim .. annem ayril falan demeye absladi, komsular altini az takmis,damat buyuk falan demisler yas olarak .. tam ben annemi ikna etmeye çalsiyordumki beyin kanamasi geçirdi kaybettim onu ...

sonra evlendim tabi
gençligimde, dugunumde,evliligimde , hamileligimde lohusaligimda gulmedim,30 yasima geldim bundan sonrasi içinde hiç umudum yok gulmek bana haram ..

babam aramis bana haftaya cuma ya bankadan randevu al diyor
e hani buraya gelcekdii
baba o zamana gelirsin dedim olsun sen al diyor
alip basimi gidecem çocuklarima kiyamiyorum ..

biseyler soyluyorum ama yalandan olsun evet hayir nbile demiyor duymazdan geliyor
oglen geliyor 3 e dogru yemek yeniyor çocuklari okuldan aliyoruz saaat 5 oluyor ise gidiyor, haftanin 6 gunu boyle , pazarda aksam 5 de ise giidyor

sadece biraz ilgi istemistim,3 çocukla nasil olucak napicam dedim ona, cevap oalrak sen yaparsin askim demesini bekledim,oda diziye bakitmiyoùm diye kalkdi gitti birsuru sey saydi bana,kulagimi tikadim çogunu duymadim ama ne okuzlugum kaldi ne biseyim onlari duydum ..

ben Tr de okuyordum babam burdaydi, istek çikinca okulumu birakdiridlar çok agladim yalvardim gondermediler, yabanci ulkedede okumak kolay deil dil ogenip yapamdim ..
22 yasindaydim annem evlenmedin gitti derdi kardesimle kavga ediyoz diye ,evin huzurunu ben kaçiriyormusum, babamla kardesim benim yuzumden hep çatisiyolarmis hep oyle derdi

bende karsima ilk çikan esimle nisanlandim .. annem ayril falan demeye absladi, komsular altini az takmis,damat buyuk falan demisler yas olarak .. tam ben annemi ikna etmeye çalsiyordumki beyin kanamasi geçirdi kaybettim onu ...

sonra evlendim tabi
gençligimde, dugunumde,evliligimde , hamileligimde lohusaligimda gulmedim,30 yasima geldim bundan sonrasi içinde hiç umudum yok gulmek bana haram ..

e hani buraya gelcekdii
Bosver be maralim esreF saatine denk gelmemissin kabul et kocani.cocuklarina simsiki saril guc bul.bak burda bir suru insan senden enerji alip mutlu oluyo.sakin kendine haksizlik etme.bebisin nasibi veren Allah sana bakacak guc kuvvette verir.benim annemde 8 yasinda ben 2 yasinda kiz kardesim ve yenidofan erkk kardesimle bi basinaymis.babam hep sehirdisi calisip 10 ginde bir iki uc gunlugune gelmis.hep ovunuyo o gu leri ile gucuyle.sende oyle olcaksin evelalllah

O kadar kotuyum ki..demistim ya kaynanam ameliyat oldu geldi bana yerlesti tamamen emrivaki yapatak..2 gundur katlaniyorum. Bebege bakiyorum zaten uykusizum yemek felan yapmam dedim esime o biseyler ayarladi yedik. Birde kadın surekli cok emziriyon kucaga alistrdin yok sumsuk yapmisiz cocugu gibi sacma sapan laflar ediyo. Napayim acmi kslsin dedim. Gece beni mutfakta kistirdi vay efendimsurat yapiyomusum benim ne mal oldugumu anlamis anam babam beni yrtistirememis vb bursuru hakaret..anne defim hastayim yorgunum..bu hala sayiyo.dedim ben bu konusmayi yapmak istemiyorum.odaya gectim. Esime neler saydi.bi tas corba vetmemisim.hakkini helal rymezmis. Esim geldi beni sucladi.geceden beri agliyorum.bitti artik benim icin ya kocam arkamda bile degil.bi dunyada o laf soyledi. Napayim ben simdi. Cocugumu alip kacasim var. Hala da gitmedi icerde.annemleri cagirdim. Bu lohusa halimle resmen psikolojik siddet goruyorum.geldi duzenimi bozdu kocsmla arama acti defolup gidecek. Bide sabah agliyo ogluna..herseyi biraktim esim henim yanimda degil anasinin haksiz oldugunu bile bile onu tutuyo ya..suan aklimdan gecen tek sey bosanmak. En mutlu olmam gerejen gunlerde yasadiklarima bakin. Hic iyi hissetmiyorum kendimi:KK43:
Allah a havale et esin doldurusa gelmis besbelli.onlarda lohusa gibi oluyo bu donemde.Allah islah etsi boylelerini

sonra evlendim tabi

e hani buraya gelcekdii
Ahh canım ya kıyamam sana ne yaptım ne ettim bunlar başıma geldi deme dünya imtihan dünyası Rabbine sığın şunu da unutma Allah kulunu sevdikçe derdini arttırır bak Peygamber Efendimiz sav için Hz. Aişe şu dünyada iki gün sıcak çorba içecek kadar dertsiz olamadı demiş en ağır imtihanlara tabi tutuldu biricik eşini amcasını kaybetti doğup büyüdüğü yerde taşladılar kovdular onu bizim ne derdimiz varsa emin ol Allah bizi sevdiğinden hep böyle düşün şu dünya kaç günlük ki ne zaman öleceğimizi dahi bilemeyecek kadar aciziz işte o yüzden bunlar gelip geçecek herşey düzelecek inşallah böyle düşün HasbunAllah de bol bol inşirah oku rahatlarsın inşallah

Bende hala doğum yapmadım ya kızlar,
Dün akşam gittim normal herşey sancım falan yok pazar songün ama bende birbelirti yok
yarında gidicem dr. bakalım en son ne diycekler....
Canım ben 40+3 oldum bugün ama bende de tık yok eşim de bana sormadan izin almış 5 günlük üçü gitti bile boş yere :( Allah'ım hayırlısını nasip etsin inşallah :) Hakkımızda hayırlısı biz bekledikçe gelmeyecekleri tutuyo

sonra evlendim tabi

e hani buraya gelcekdii

Canım ne olur üzülme. Aynı toprak olayından seni çok iyi Anlıyorum. Eşlerimiz değişmez hep böyleydiler. Biz biraz fazla ilgiye ihtiyaç duyunca onların huyunu daha iyi anlıyoruz o kadar. Benim eşim de evde kendi yardım etmemek adına habire yardımcı Arıyor. aslında yardım da beklemiyorum iki güzel söz söylesin bebişimizle ilgilensin yeter bana. Yemekleri de yaparım eve de bakarım ben. Ama illa bir kadın alıcak. Zaten aldığı Kadından haz etmedim üç haftadır odamdan çıkamıyorum kadın gidince çıkıyorum. Yapılan yemekler de hep döküldü en sonunda hiçbişey yiyemez oldum. Söylüyorum istemiyorum kimseyi diyorum ama illa birisi olsun diye tutturdu.

Kalırsın bence cnm ztn bebeğin tüm islerini sen yapmıyor musun ? Hem brz.kafa dinlersin..kayınvalide gelecekti yeni yardimci ile o ne oldu ?

O gelicek işte eşim gidince. Kırkımız dolmadan yalnız kalamazmışım bayılırsam falan tek başıma olmamalıymışım bunları eşim söyledi. Yardımcı kadını da kv araştırıyor bulabilirse onunla gelicek.

Back
X