2015 Şubat Anneleri

Ya ne güzel hepiniz bebişlere güzel güzel bakabiliyor musunuz ? Kendimle ilgili bir sıkıntım yok ama bebeğn gazını çıkartamıyorum,burnundan sesler geliyor nefes alırken otri bebeyle çekemedim, 1 haftada o kadar dolmuş mudur burnu bilemedim,emziriyorum gazını çıkarana kadar emzirme saati geliyor uyku yalan oluyor .Ben nerde yanlış yapıyorum tecrübeli anneler herkes bebeğine çok güzel bakıyor ben neden bakamıyorum.
emzirme saati derken ?
senin bebek uyumuyormu hiç ?
yeni dogan beebkler full uyur ama bizm bu basligin bebekleri cin gibi maasallahhh : )

aman sakin ol canim
bunun daha dogum sonrasi var' simdiden sabrin biterse sonra napican
Valla bilmiyorum Rabbim kolaylık versin bağırdım bağırdım sonra da aldım öpücüklere boğuyorum çocukta şaşırdı :( kendimi çok kötü hissediyorum böyle zamanlarda

Adamlara laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan daha zor akşam benimki de karnına buz torbası koy üşüyüncr çıkmak ister belki diyor :)
ay ben tek doguruyumda anlatirim ona bi guzel lafimiiii
ben karnim da sanci var diyorum bendede var diyor kocam
hahahah dogum sancisinda bile benle yitisiyor iyimi:KK70::KK70::KK70::KK70:

ay ben tek doguruyumda anlatirim ona bi guzel lafimiiii
ben karnim da sanci var diyorum bendede var diyor kocam
hahahah dogum sancisinda bile benle yitisiyor iyimi:KK70::KK70::KK70::KK70:
Seninki yine iyi sancıyı çekiyor benim ki 9 ay benden çok aşerdi yok canım şunu çekti yok canım bunu çekti diye diye her istediğini yedi yani :)))

benim bu kocam vallahi tam bi odun
oglumla oynuyolardi, bogusuyolardi
n,olduysa bacak kadar çocuga saka yapasi tuttu
seni sevmiyorum, benim bi kuçuk oglum bide kiizm var onlari seviyorum dedi yavruma
vallahi billahi geberticem gucum yetsee yaaa
oglum oldugu yere oturdu, hiçbisey demedi, oylece bakdi kaldi
aglama deseler agliycakdim çok gucume gitti oglumun oyle garip garip onune bakmasi
e be adam, karsindaki 20 yasindaki delikanli deilki, 5 yasinda çocuk
ne anlar senin sakandan esprinden
ben uyarinca sevdi optu kucagindan indirmedi ama geçti bolunun pazari sur essegi nigdeye
çocugumun oyle garip kus gibi onune bakmasi içime oturdu gozumun onunden gitmiyor o hali:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Çalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek

Bugun sabah 10 gibi nisanim geldi.Halada gelmeye devam ediyor parca parca biseyler dusuyo. 1de randevum vardi. Bbek yukarda , sanci yok, acilma yok. tecrubeli anneler bu bebek dogar mi sizce? bugun 40+2 olduk. doktor 1-2 gun icinde sancilarin baslar dedi. baslamazsa pazartesi gel dogumu baslatalim dedi.

eşimle biraz yürüyüş yapalım dedik birden bire vajinamda bi acı hissettim çığlık attim Bole sanki bıçak saplanmış gibi oldu acaba doğum mu yaklasiyo:KK17::KK17:

Çalışmak,ev işleri ve bebek bakımı bir arada çok zormuş.arkadaş.
Çok yoruldum. 1 ayda hurdaya ayrıldım
Benim hayatım bundan sonra böyle mi olcak.
Sizde gün geçtikçe zzorlaşır mı kolaylaşor mı?
Onca işin içinde birde saç boyadım.
Aceleyle banyoda heryer boya oldu.
Allahın bir kulu gelmedi gidip bir kaş bıyık aldırayım.
Yarında dr gidiyoruz.
Kalp usg çekilecek
gelmiyolarsa sen çagir sekerim
kalp usg si niyeki,rutin uygulamami?

Bugun sabah 10 gibi nisanim geldi.Halada gelmeye devam ediyor parca parca biseyler dusuyo. 1de randevum vardi. Bbek yukarda , sanci yok, acilma yok. tecrubeli anneler bu bebek dogar mi sizce? bugun 40+2 olduk. doktor 1-2 gun icinde sancilarin baslar dedi. baslamazsa pazartesi gel dogumu baslatalim dedi.
dogar tabiki niye dogmasin
ama nasil dogar onu bilmiyorum
yumusama varmiymis rahimde acaaba ?
yumusama yoksa suni sanci ise yaramiyor diyolar galiba ama benim hiç tecrubem yok bu konuda

eşimle biraz yürüyüş yapalım dedik birden bire vajinamda bi acı hissettim çığlık attim Bole sanki bıçak saplanmış gibi oldu acaba doğum mu yaklasiyo:KK17::KK17:
simdi nasilsin ? yurume esnasindami oldu sadece, tekrarlamadimi ?

senin takvim bitti demi, dogumun yakin oldu kesin : )

benim bu kocam vallahi tam bi odun
oglumla oynuyolardi, bogusuyolardi
n,olduysa bacak kadar çocuga saka yapasi tuttu
seni sevmiyorum, benim bi kuçuk oglum bide kiizm var onlari seviyorum dedi yavruma
vallahi billahi geberticem gucum yetsee yaaa
oglum oldugu yere oturdu, hiçbisey demedi, oylece bakdi kaldi
aglama deseler agliycakdim çok gucume gitti oglumun oyle garip garip onune bakmasi
e be adam, karsindaki 20 yasindaki delikanli deilki, 5 yasinda çocuk
ne anlar senin sakandan esprinden
ben uyarinca sevdi optu kucagindan indirmedi ama geçti bolunun pazari sur essegi nigdeye
çocugumun oyle garip kus gibi onune bakmasi içime oturdu gozumun onunden gitmiyor o hali:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Kızz kıyamam.Laa benim bile gözlerim doldu.
Kızma ama kazma kocan var.
O
Benim abim yatılı okulda okudu iki yaş var aramızda. O yokken annem beni el üstünde tutardı o gelince ikinci plana düşerdim.
Bir gün gelmişti makarna yapmış annem dibi tutmuş.
Kıtırları ikimizde yemek istedik.
AnneM sen hep yiyorsun o yesin dedi ben ağlayınca ağzıma patlattı. O gün bu gündür hiç sevmem abimi.
Bu sadece bir olay ama annemin tavrı belkide hayatımı etkiledi.

Sab
Kızlar merhabalar ne zamandır takip edemedim umarım herkes iyidir. Bizim bebiş doğduğundan beri çok ağlıyor doktorumuzda gaz sancısı deyip yolluyor bize ilaçta vermiyor gaz sancısını gideren bir ilaç yok dedi sizde de bu tür problem ler Varmı bana ne önerebilirim
Sab simplex icin etkili diyorlar cnm ama bi de genel olarak gaz ilaçları için bagirsagi tembellestiriyor ilerde kolon kanserine sebep oluyor diye de bi söylentiler var..bizde de var gaz problemi içim rahat etmediği için ilaç kullanmıyoruz..Dr acı elma yağı önerdi karnına topuklarına masaj yapabilirsiniz dedi onu da almadım daha

Al benden o kadar
Karnim indi ama dikisin ustunden sarkan o hissiz deri parcasi bana ait değilmiş gibi.. Ben bel korseler i varya ondan taktim bugün.. Zamanla toparlanacagini umut ediyorum

bende şalla sardırayım bari
çok yok aslında ama dediğin gibi hissiz et parçası sinir bozucu

aynı dert bende de var..ama korse daha takma bn Bi kez taktım çok acıdı 40 çıkınca takcam..herkes göbek kalmış diyor annem de dahil sinir oluyorum popo göbek hiç gitmedi diyorlar bu bebek nerden çıktı diyince o kadar azalma var canım diyorlar deli oluyorum

bende sadece ayva göbek kaldı popo bacak yok

sezeryan için bilmiyorum canim
ama ben kizimdaki gobegi eritmeden kilolari vermeden ogluma hamile kaldim, oglumdan sonra kizimda en son kaldigim yere döndüm, yani 62 ye ..
iki senede oyle durdum 62-64 arasi gidip geldim, ama benim basenler de genisleme olmuyor fazlaligin hepsi sanki gobekde gibi, vucut yapim gobege musait yani

sonra karataya basladim 2 ay da 54 e dustum ve gobek falan kalmamisti ..

ben yapamam diyet falan
zaten düştüm 50 ye
yakında 46 olcam yine

Kızz kıyamam.Laa benim bile gözlerim doldu.
Kızma ama kazma kocan var.
O
Benim abim yatılı okulda okudu iki yaş var aramızda. O yokken annem beni el üstünde tutardı o gelince ikinci plana düşerdim.
Bir gün gelmişti makarna yapmış annem dibi tutmuş.
Kıtırları ikimizde yemek istedik.
AnneM sen hep yiyorsun o yesin dedi ben ağlayınca ağzıma patlattı. O gün bu gündür hiç sevmem abimi.
Bu sadece bir olay ama annemin tavrı belkide hayatımı etkiledi.
yok ne kizacam kazma bile az gelir ona ben malimi bilmiyorummuuu

hadi ya o kadar etkileniliyormu :(
onun yuzunden kardesini daha çok kiskanirsa çocuk valla elimde kalir bu koca benim
o an agzina patlatasim geldi yeminle

ALlahim neydi gunahim bilmiyorumkiii

simdi nasilsin ? yurume esnasindami oldu sadece, tekrarlamadimi ?

senin takvim bitti demi, dogumun yakin oldu kesin : )
Aynen canım yürüme esnasında oldu eşim gel dedi geri dönelim ben yok dedim acı çekmek istiyorum belki san cim başlar felan. Takvim bitti evet 40+1 bugün sanki hiç dogmayacak gibi benim minnos oğlum

Back
X