2015 Şubat Anneleri

Aynen canım yürüme esnasında oldu eşim gel dedi geri dönelim ben yok dedim acı çekmek istiyorum belki san cim başlar felan. Takvim bitti evet 40+1 bugün sanki hiç dogmayacak gibi benim minnos oğlum
insallah gelir canim
ben bugun bi garibim sabahtan beri
yururken karnim çok defa sertlesti simdide arada oluyor
ozlemisim sertlesmeleri kasilmalari, kasilma oldukça yuzum guluyor dogurrum belki bugun diye :)))

insallah gelir canim
ozlemisim sertlesmeleri kasilmalari, kasilma oldukça yuzum guluyor dogurrum belki bugun diye :)))
Benimde bugün var sertlesmeler ve çok hareketli yavrum. Artık gelsin sağlıkla hayırlısıyla sabrın yavaş yavaş tukeniyo

emzirme saati derken ?
senin bebek uyumuyormu hiç ?
yeni dogan beebkler full uyur ama bizm bu basligin bebekleri cin gibi maasallahhh : )

2 saat dolmadan emzirin diyor ya dr lar emzir gazını çıkar keyfini yap derken hop geçiyor uyusa yarım saat sonra emzirmek için uyandırmak neredeyse imkansız.anlamadım bişi

insallah gelir canim
Allahım ya mesajlarımızı okudukça gülüyorum resmen doğuramadık diye ölüyoruz bi doğursak hepimiz rahatlayacağız :)))

• Beğen
Reactions: zyc
Benimde bugün var sertlesmeler ve çok hareketli yavrum. Artık gelsin sağlıkla hayırlısıyla sabrın yavaş yavaş tukeniyo
insallah canimmm gelsinlerr artik

bizim bugun okullar tatil oldu, simdi nereye yuruycem ne halt edicem bilmiyorum
çocuklari hafta içi camiye goturcem kursa oraya yururum ama 15 dk yi bulur çocuklara kiyamiyorum benim yuzumden yorulurlar :( ( ((

Bu arada benim göğüslerim küçük ve uçları çok fazla yok bebeğimi emzirmem diyr çok korkuyorum bunun bi etkisi olur mu?

2 saat dolmadan emzirin diyor ya dr lar emzir gazını çıkar keyfini yap derken hop geçiyor uyusa yarım saat sonra emzirmek için uyandırmak neredeyse imkansız.anlamadım bişi
him iki saati bilmiyorum
ben emzirmek için uyandirmazdim
acikinca uyanir zaten çocuk
uykuda en az sut kadar gerekli buyumesi için
kilo alimi iyiysen çisi kakasi normalse uyandirmana gerek yok bence

Nazar değdi
Kızlar bebeğimin burnu uçukladı götürdüm bugün doktora krem verdi acıyo belli küçücük kıyamıyorum doktor benden başka herkesin dokunmasını Yasakladı çok üzgünüm :-(

kizim çis yaptigim yer aciyor diyor sistit oldu galiba
oglan çocugun gozunun seveyim yaws
kiz olunca bi gun sistit olur, bigun kiyafetini begenmez, oteki gun saçini begenmez
okulda dusmus elinin ayasi çizilmis bakip bakip gozleri doluyor , kedi seyini gormus ne buyuk yaram var demis :KK70::KK70::KK70: hiç bitmiyor derdi : ))))

Benim bebeiş 1 haftalık oldu burnunun tıkanma ihtimali nedir hırıltılı gibi 1 haftada dolar mı?
serum fizyolojik damlattinmi ? yani deniz suyu da deniyor galiba adina, tek kullanimlik dozlar halinde oluyor ya
ondan damlat tikaniksada açilir
basini bi tarafa çevir yukrdaki burnuna damlar, oteki tarafa çevirip ayni islemi yap, 10 ar damla olucak, zaten 20 dmlada biter o serum da

göbeğime taktım kafayı
bir allahın kuluda çıkıp göbeğin çok yok düşünme demiyor
herkes 6 ayda anca geçer diyor
korse takacağım dikişlere zarar vermekten korkuyorum
takmasam böyle kalır diye korkuyorum
oooffff
Ya kalmaz sıkılmasana, sezaryenli arkadaslarım bu yaz hep bikini giydiler . Ilk yaz olmadı dielim 2. Si kesin ;)

Bu arada benim göğüslerim küçük ve uçları çok fazla yok bebeğimi emzirmem diyr çok korkuyorum bunun bi etkisi olur mu?
Benimkiler de kucuktu. Hamilelik doneminde de buyumedi. Uclari da fazla yoktu. Ama dogumdan sonra buyudu ve uclari cikti. Sorun olmadi yani.

Back
X