Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek hamağı aldım iki defa denedik istemedi, ev tipi ana kucağı da mi alsak diyorum, hatunun masrafı bitmiyorBilmiyorum ki benim bebek uyuyor abisi zorluyor beni. Sutun oldugu halde mi uyumuyor salincak vs denesen rahat eder belki
mandali gevsek olmustur ozaman gec dusuyor gobek.Ahmet Tuna nin göbeği hala düşmedi kizlar.
Bugün 14 ggünlük oldu.. Göbeği hala kapkalin ve İslak..
Devlet hasta.Dr u bugün yarin Düşer demişti cuma günü.. aradan 5 gün geçti birde kaniyor kiyafeti lekeleniyor..
Bugün birde özel hast.ye goturucez..
Gözleri de doğduğu günden beri akiyor ve capaklaniyor..ama öyle boyle değil yapisiyor göz kapaklari birbirine acamiyor çocuk gözünü.. Dr onada normal demişti ama günde 20 kez belki daha fazla siliyorum 10 dk sonra yine ayni..
Serum fizyolojik, kaynamis ilimis su,anne sütü, cay ... Denemediğim şey kalmadi..
Bizimle ayni durumu yasayan bilgisi olan varmi ?
ben bugun yikadim ilk defa bebegi. 10 gunluk oldu. Gobek 9. Gun dustu. Kimi yikayin gobegi duser diyor kimi yikama acikta tut duser diyor. Kimi dr gobege surmeye ilac veriyor. Bizimki birsey surme yikama duser kendi dedi. Cocuk buyutmenin tek bir dogrusu olsa iyiydi kafamiz karismazdiSarı toz annem söylemişti eczaneye sordum sarı su verdi o da. tozdan satılmıyormuş artık.
banyo daha erken düşmesini sağlamaz mı? Annem hemen yıkarız eve gelince diyor.
Teyzem de yıkamıyordu göbeği düşmedi diye annem daha çabuk düşer dedi ikimiz yıkadık annemi eline düştü göbeği yıkarken.
Kimi bebek zor oluyor iste. Gaz mi derdi. Ya da kakasi yesilse cok emmekten hazimsizlik cekiyor olabilir bazi bebegi cok aglatir hazimsizlik. Benimki cok kustigu icin oyle birsey olmuyor o baskaBebek hamağı aldım iki defa denedik istemedi, ev tipi ana kucağı da mi alsak diyorum, hatunun masrafı bitmiyor
Gecmis olsun gozunaydin.Kizlar 22 subatta 21 de normal dogumla kizimi kucagima aldim 3360 gr.ikimiz de iyiyiz cok sukur.normal kontrole gitmistim nobetci dr du.suyun cok azalmis acikliginda 3-4 cm olmus yatisini yapmamiz gerekli dedi baska dr da gorunmek icin bir iki saat sonra geliriz simdi gidelim dedik ben o riske giremem izin veremem illa cikicam diyorsaniz yazili olarak butun sorumlulugu aldiginiza dair evrak hazirlariz dedi.korkup yatisimi yaptik 15 gibi suni sanci vermeye basladilar ama ne acikligim ne sancim artti surec cok yavas ilerliyordu 4,5 cm falan oldugunda saat 20 yi geciyordu.sonra dogumhaneye muayeneye goturduler hic birsey soylemeden baktim suyumu patlatti.once cok uzuldum daha acikligim ilerlemeden neden patlatti diye sonra surec birden ilerledi sancimin siddeti artti.ebeyi 20.40 gibi cagirdim szncilarim siddetlendi ve araliklari kisaldi diye dr gelip bakti aciklik 8 cm gecmis dogumhaneye alalim ebeye sen ikundirmaya basla dedi bu arada baska hastayi acil sezeryana alacakti ben dogumhaneye gider giymez ikinmam geldi 3.ikinmada bebegime kavustum cok sukur.biraz daha beklesek belki kesiye bile gerek kalmazdi.kesiyi dikmesi daha uzun ve sikintili geldi bana.dikis yerlerimde siskinlik olustu sonra buz kompleksi uyguladilar.neyse cok sukur saglikla kucagima alip dun evimize geldik.sutum de iyice gelir insallah bos memeyi eme eme simdiden yara oldu goguslerim
Sakin kiyamamazlik yapma. Ben ilk cocugumda oyle yaptim, 9 ay sonra sonra sacima fon cektirdigimde kendimi tanimayadim. Çökmuüşüm resmenbie de benimki cok yardimcidir sagolsun, o kalkayim diyodu ben yok yok diyodum. Senin yaptiklarinin aynisini yapiyordum...bir de su var, kadin cok yipraninca ne kendisi ne kocasi mutlu oluyo :)
Ilk kizimida sallamadik.kendi uyurdu.bu kizimda kendi uyuyor masallah..zaten buyukle ilgilenmekten kucugu unutuyorz bile.emziriom altini aliom o kadat.kucaga hic almiyoruz.masallah bnm kizlar uslu oluyo...insallah herkesinki uslu olur..Günaydın
Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ?
Ben kundak yapıp Ayağımda sallıyorum
Çabuk dalıyor uykuya , yoksa meme istiyor hep. E o da fazla geliyor kusuyor. Şuan hiç tasvip etmesemde böyle bir çözüm buldum![]()
Yok kakası normal sarı renkte, sütten sonra çok güzel geğiriyor, geğiremezse de kusuyor. Emmesi için de dudak tiryakisi oldu diyorum. Uyku gozunden akıyor ama uyumamak için direniyor. 40'ına kadar ya sabır allahım diyorum.Kimi bebek zor oluyor iste. Gaz mi derdi. Ya da kakasi yesilse cok emmekten hazimsizlik cekiyor olabilir bazi bebegi cok aglatir hazimsizlik. Benimki cok kustigu icin oyle birsey olmuyor o baska
Bizim dr.umuz da yıkamayın dedi düşene kadar, 4. Gun yikadik 5. Gun aksam dustu gobekben bugun yikadim ilk defa bebegi. 10 gunluk oldu. Gobek 9. Gun dustu. Kimi yikayin gobegi duser diyor kimi yikama acikta tut duser diyor. Kimi dr gobege surmeye ilac veriyor. Bizimki birsey surme yikama duser kendi dedi. Cocuk buyutmenin tek bir dogrusu olsa iyiydi kafamiz karismazdi
Ağzını açıp bir damla damlatıyorsun.Devit damlaya baslicaz bugun ama nasil damlatacam bunu ucundaki minicik plastikle? Bilen var mı?
Ben caykasıgına damlatıp oyle verıyorumDevit damlaya baslicaz bugun ama nasil damlatacam bunu ucundaki minicik plastikle? Bilen var mı?
Ben kasiga damlatip veriyorumDevit damlaya baslicaz bugun ama nasil damlatacam bunu ucundaki minicik plastikle? Bilen var mı?
Ağzını açıp bir damla damlatıyorsun.
Yirmi gündür iki gün uyumuşum sadeceannem bile uyu dinlen demedi bugun kv gelecek yeni yardımcı gelicek. Herkes benim tepemde boza pişiriyor. Eşim de iş seyahatine gidecek inşallah dinleyebilirim. Özellikle uyku uyurum inşallah.