2015 Şubat Anneleri

benimki de ogurdu bu gece emzikten. Kusacak diye odum koptu. Ama alissalar iyi olur. Anneden emzik olmaz cok ayip yaptiklari
Medela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..

Medela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..
Evet bende var ama oglumda birkac defa kullandim 4 aylikken. Simdi gerek olmadi sukur. Arastirip almistim biberona alisma olmuyormus diye. En iyisi kendi memen mumkunse tabi

Bn dogum yaptigim gecesi emzigi verdim. Damaklari guclenir hmde bizi emzik niyetine kullanmazlar.. Niye zarari olsun ki. Guzel susturucu. Uykuya dalmasini kolaylastiriyor..

Günaydın...çok şükür 22 günlük olduk ama gazsancısı mahvetti oğlumu sanki gün geçtikçee artıyo sancısı uykusunda bile ıkınmaktan ne uyuyabiliyo ne yatabiliyo..uyguladığınız bişry var mı arkadaşlar onu böle görüp bişey yapamadıkça deliriyo insan

Günaydın kızlar benim bebeğim 15 günlük oldu bugün ama sürekli her emzirdigimde genzine kaçırıyor sütü doktor bi şey olmaz sağlıklı gayet dedi küçük olduğu içinmiş genede korkuyorum düzgünce besleyemiyorum kızımı korkudan sizde oluyo mu böyle şeyler

ben çocuklari hep tek meme emzirrim canim biri yeterdi
ikisini vericen diye bi kuralmi varki
simdi sagi bi dahakine solu sonra sagi derken oyle gider iste emzirme isi
Bende tek memede emziriyorum ama ne emzirme!! Iki saattir emiyo beni cadaloz, memeden düşmek bilmiyor. Arada huysuzlanıyor memeye bakıyorum süt bol, bende yağlı kısmı emsin kilo alsın diye tekrar aynı memeyi veriyorum.
Netcem ben bu kızla illa memede uyuyo?

Bn dogum yaptigim gecesi emzigi verdim. Damaklari guclenir hmde bizi emzik niyetine kullanmazlar.. Niye zarari olsun ki. Guzel susturucu. Uykuya dalmasini kolaylastiriyor..
Aynen bende veriyorum çokta güzel emiyor valla benide emiyor işte tek sıkıntımız genzine kaçırma olayı

meme isterse derken ? aç oluncami diyorsun ?
sizin bu çocuklar ne kadar uyanik çikdi yaws :)))
karni tokken benimkiler bayilirdi emzige
Hayir karni tok ama kusmak uzere emmek istito mesela halimizi gorsen gulersi bi parmak boyuyla kafasina koydugunu yapiyo emecek kusacak ustu batacak rahatliycak:)

Daha iyiyim oglum zorluyor beni. Kendi derdimi unutmak durumunda kaldim. Evet icte dahs genis bnce de. Bicak batar gibi ozellikle sag taraf. Bebekle iyiyiz sukur ama abi beni kaybettigini dusunuyor ben uyuyor olsam bile durmuyor. Analik zormus yahuu
Inşallah oğlun en kısa zamanda alışır yeni duruma. Senin işin daha zor.:KK43:
Şimdiye kadar 2. Çocuk için en fazla 3 yaş olsun kardeşler arasında, hemen yapayım 2.yi diyodum ama sizi gördükçe bu cadalozun biraz büyümesini bekleyecem galiba.

bebekler agzindan nefes almasini bilmez canim
burnu tikali oluncada direk hirilti sesi gelir otomatikman
samlayi ihmal etme, gun için hirilti oldukça hatta her uykudan once damlatki uykuusnda rahat olsun
damla dedigin serum fizyolojik demi?
annen evine gitmiycekmi kiz, esin iç guveysimi geldiydi :))))
serum fizyolojik tarzi bise evet tonimer adi.rahatladim bak simdi.damlatiyim bol bol:)annm 40 cikana kadar kalcak sehirdisindan geldi.giderse ayni sehirdeki kv aninda bize yorgan atcak ben bide ona hizmet etcem.en azindan annm eve bakiyo bende bi bebekle ilgileniyorum arada canim isterse is yapiyorum evde:)

boylede bizi em zik yaptilar.sikintidan emzirirken bi elde tel burda takiliyorum.:)
Aynı durumdayım, 8:30da emmeye başladı az önce yatırdım yatağına. Emzik veriyorum onu da kabul etmiyo hanımefendi. İşimiz var valla :110:

herkese hayırlı günler kızlar doğuranların gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün

Aynı durumdayım, 8:30da emmeye başladı az önce yatırdım yatağına. Emzik veriyorum onu da kabul etmiyo hanımefendi. İşimiz var valla :110:
Sorma yaa bise degil belimiz boynumuz tutulcak bi de bunun ise baslamasi var offf offf

Back
X