Valla benimde hep o aklıma geldi.hiç çıkmaz inşallahhoppalaaa
kiz esoba senin çocugun atesi çikinca napican ayolll
hele bide okula baslasinn da gorrr :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimde hep o aklıma geldi.hiç çıkmaz inşallahhoppalaaa
kiz esoba senin çocugun atesi çikinca napican ayolll
hele bide okula baslasinn da gorrr :)
benimki de ogurdu bu gece emzikten. Kusacak diye odum koptu. Ama alissalar iyi olur. Anneden emzik olmaz cok ayip yaptiklariUzun uyumaz canim bizimki maalesef. Emziği de almıyor öğürüyor. Yatarak emzirmeyi de beceremedim gitti
Medela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..benimki de ogurdu bu gece emzikten. Kusacak diye odum koptu. Ama alissalar iyi olur. Anneden emzik olmaz cok ayip yaptiklari
gozunaydin canim. Bol sutlu gunleriniz olsunSonunda dogurdumm
Dun saat 10 05 te 3300 gr 50 cm kizim dogdu..
Doğmak için 41haftalik olmayi bekliyormuş bizim cimcime :)
Evet bende var ama oglumda birkac defa kullandim 4 aylikken. Simdi gerek olmadi sukur. Arastirip almistim biberona alisma olmuyormus diye. En iyisi kendi memen mumkunse tabiMedela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..
Bende tek memede emziriyorum ama ne emzirme!! Iki saattir emiyo beni cadaloz, memeden düşmek bilmiyor. Arada huysuzlanıyor memeye bakıyorum süt bol, bende yağlı kısmı emsin kilo alsın diye tekrar aynı memeyi veriyorum.ben çocuklari hep tek meme emzirrim canim biri yeterdi
ikisini vericen diye bi kuralmi varki
simdi sagi bi dahakine solu sonra sagi derken oyle gider iste emzirme isi
Aynen bende veriyorum çokta güzel emiyor valla benide emiyor işte tek sıkıntımız genzine kaçırma olayıBn dogum yaptigim gecesi emzigi verdim. Damaklari guclenir hmde bizi emzik niyetine kullanmazlar.. Niye zarari olsun ki. Guzel susturucu. Uykuya dalmasini kolaylastiriyor..
Hayir karni tok ama kusmak uzere emmek istito mesela halimizi gorsen gulersi bi parmak boyuyla kafasina koydugunu yapiyo emecek kusacak ustu batacak rahatliycak:)meme isterse derken ? aç oluncami diyorsun ?
sizin bu çocuklar ne kadar uyanik çikdi yaws :)))
karni tokken benimkiler bayilirdi emzige
Inşallah oğlun en kısa zamanda alışır yeni duruma. Senin işin daha zor.Daha iyiyim oglum zorluyor beni. Kendi derdimi unutmak durumunda kaldim. Evet icte dahs genis bnce de. Bicak batar gibi ozellikle sag taraf. Bebekle iyiyiz sukur ama abi beni kaybettigini dusunuyor ben uyuyor olsam bile durmuyor. Analik zormus yahuu
serum fizyolojik tarzi bise evet tonimer adi.rahatladim bak simdi.damlatiyim bol bol:)annm 40 cikana kadar kalcak sehirdisindan geldi.giderse ayni sehirdeki kv aninda bize yorgan atcak ben bide ona hizmet etcem.en azindan annm eve bakiyo bende bi bebekle ilgileniyorum arada canim isterse is yapiyorum evde:)bebekler agzindan nefes almasini bilmez canim
burnu tikali oluncada direk hirilti sesi gelir otomatikman
samlayi ihmal etme, gun için hirilti oldukça hatta her uykudan once damlatki uykuusnda rahat olsun
damla dedigin serum fizyolojik demi?
annen evine gitmiycekmi kiz, esin iç guveysimi geldiydi :))))
Hangi siteden sipariş verdin canım, bende almayı düşünüyorumda?Medela calma biberon sen mi almıştın canım? Ben dün sipariş verdim,kızımın memeyi bırakmasını istemiyorum..
boylede bizi em zik yaptilar.sikintidan emzirirken bi elde tel burda takiliyorum.:)Internette de ilk uc ay emzik vermeyin diyorlar
SSK lılar doğum izni yok baba içinKızlar dogum izni eşlere 10 gün mü ? Ssk lı çalışıyo devlet işi degil ama nette araştırdım bisey anlamadık ?
Aynı durumdayım, 8:30da emmeye başladı az önce yatırdım yatağına. Emzik veriyorum onu da kabul etmiyo hanımefendi. İşimiz var vallaboylede bizi em zik yaptilar.sikintidan emzirirken bi elde tel burda takiliyorum.:)
Sorma yaa bise degil belimiz boynumuz tutulcak bi de bunun ise baslamasi var offf offfAynı durumdayım, 8:30da emmeye başladı az önce yatırdım yatağına. Emzik veriyorum onu da kabul etmiyo hanımefendi. İşimiz var valla![]()