2015 Şubat Anneleri

Kizlar Selamun aleykum zorlu Gecen maratondan Maaalesef asezeryanla kurtuldum bunada Hamd olsun. Sü an ikimiZ de iyiyiz memeui hemen tuttu güzel emiyor maaşallah . Normal doğum için Sanırım 30saT sancı çektim açılmadı kafa aşağı gelmedi yavrunun kafasi şekil degisti resmen oda çok mucadele etti ama yapamadık zaten çatimda darmis. Maral seherabdul kirmisi beyaz başka kimdi ddogurdumu
TEBRIKLER canim, Allah anali babali buyutsun
uzulme gerekli olamsa yapmazlardi zaten senin oldugun ulkede biliyorsun
seherabdulla kirmizi beyaz dogurdu galiba

ben kaldim:KK51:

Valla ayni anda dogurcağımiz için birlikte görüp ögrencez Allahın izniyle
ben kendimden umidi kestim anacim , dogmuyor bu bebek napayim
bekliycem 8 mart i ... vardir bundada bi hayir
kasilmalrim biçak gibi kesildi yani sertlesmeler
dun nstde karnim da sanci vardi, ebeye dedim niye gostermiyor bozukmu bu alet :))))
karnima parmagiyla ittirdi su an kasilman yok dedi, benim çekdigim sancida bi halta yaramiyor yani

en kotu ihtimal sen ayin 5 inde dogurursun gel bana akil fikir ver olurmu dogurur dogurmaz :;))))

merhaba cnaim
yok doguramadim bugun 40+3 olduk
hiç dogurucu gibide durmuuyorum isin garibi,gecen haftaki sanci ve kasilmalrdan eser yok
artik eglenceli de yazamam ben boyle bekleye bekleye stres oldum iyice :KK43:

Simdi yanlis bilmiyosam sen ben ve darkdays mi kaldik dogurmayan, baska var miydi?

Bakalim en son kim dogurcak merak ediyorum :))

Evde kalabalik varsa firsat olmuyor. Benim tek sosyal hayatim burasi su an :)) girip yazmasam catlarim
Valla benimde.
Dün birde dukancılara baktım
Orayada yavaştan el atmam gerek.
Ben ablama önereceğim çocuk bakma işini.
Ablam normalde modelist ama üç çocuğu var 15-9-8 yaşlarında ondan çalışmıyor çalışırsa dersleri bozuluyor.
Parayı ona versem diyorum.yarım gün baksa. Hem onun işine yarar hem benim.

merhaba cnaim
yok doguramadim bugun 40+3 olduk
hiç dogurucu gibide durmuuyorum isin garibi,gecen haftaki sanci ve kasilmalrdan eser yok
artik eglenceli de yazamam ben boyle bekleye bekleye stres oldum iyice :KK43:

olma canım elbet allah yazdı günün normalmi olucak doğum?

vahidede var ,dordumuzunde sat i ayni
elberet dogurdumu ?

sanki biri daha avrdi ama kimdiiii
Ben de gecmise cok bakamiyorum bi de herkes sut kaka muhabbetinde tabii artik takip etmek zor :))

Elberet yatmisti hastaneye ama sonra haber geldi mi ona da bakamadim hic ya

olma canım elbet allah yazdı günün normalmi olucak doğum?
benim bu 3. gebeligim canim ve yurt disindayim
normal olucak insallah
8 mart a kadar gelemzse mudahale edip suni sanci vercekler
suni sancidan da sezeryandanda çok korkuyorum , Allah sonumu hayretsin
kolay kolay sezeryan yapmazalar ama nasip artik alnima yazilmi$sa onuda yasarim :(

Iki haftada bin ayda ikibin lira veriyoruz bebişe bakmıyor sadece mutfak işi yapıyor evle de ilgilenmiyor. Kahvaltı ve öğlen yemeğini servis ediyor Akşamı tencerede bırakıyor sabah sekiz buçuk öğleden sonra üç arası çalışıyor. Ara öğünlerimi hiç getirmedi sadece ister ettiğim bir iki gün getirdi. Yarın bir ay olucak başka birini düşünüyoruz.
kiz litchi sen bana 3000 ver , gelip sana bebege evine bakayim:)
1000 euro iyi para bari gurbetde yasamamis olurum :)))

oku oku bitiremedim daha yemek yapmam lazim

kizi kursa birakip oglanla markete gittik
geldim sizi merak ettim buraya oturdum

daaha evi supurucem , yemek yapicam
ekmekde almadim daha, isimi çabuk bitirebilirsem oglanla gidip bide ekmek alip gelelim

gece hiç uyyamadi yavrum, inledi durdu ama atesi yok nesi var anlamiyorum, biyerin mi aciyor diyorum hayir diyor uykusunda
bide oksurugu var
karnimizdaki zaman en iyi gunlerimiz aslindada biz kiymet bilmiyoruz
çocugun her dakkasi saniyesi ayri dert Allah basimizdan eksik etmesin, çokk zor çocuk buyutmek
ve diyolarki buyudukçe bu gunleri arayacakmsim Allah evlatllarimizla sinamasin insallahh

oku oku bitiremedim daha yemek yapmam lazim

kizi kursa birakip oglanla markete gittik
geldim sizi merak ettim buraya oturdum

daaha evi supurucem , yemek yapicam
ekmekde almadim daha, isimi çabuk bitirebilirsem oglanla gidip bide ekmek alip gelelim

gece hiç uyyamadi yavrum, inledi durdu ama atesi yok nesi var anlamiyorum, biyerin mi aciyor diyorum hayir diyor uykusunda
bide oksurugu var
karnimizdaki zaman en iyi gunlerimiz aslindada biz kiymet bilmiyoruz
çocugun her dakkasi saniyesi ayri dert Allah basimizdan eksik etmesin, çokk zor çocuk buyutmek
ve diyolarki buyudukçe bu gunleri arayacakmsim Allah evlatllarimizla sinamasin insallahh

MAŞALLAH birde 3. haa okumuştum önceden hatırladım şimdi. ee zorda niye yaptın kız bu kadar ben bitaneyi içime düştü bulantıdan bidaha stemiyorum diyorum gerçi bulantı olmasada hep tek istiyorum ben uğraşamam gibi geliyo

Benim kızan ilk defa aralıksız uyudu bu gece. Gece 2de uyuttum sabah 7de uyandı. Nasılsa uyanıyor diye alarm da kurmamıştım 5 saat aç kaldı yavrum :KK43:
Kızlar bebeğinizin ağzının içini düzenli olarak temizliyor musunuz yoksa sadece pamukçuk olduğunda mı temizleniyor? Internette hergün kaynamış suyla silin diyor ama ablam sadecepamukçuk çıktığında karbonatlı suyla silersin dedi bende hiç silmedim daha ama içim rahat değil. Siz nasıl yapıyorsunuz???:KK31::KK31::KK31:
Ben iki günde bir sulu bezle siliyorum dilindeki pamukçuk da ilerlemiyor böylelikle çok şükür. İlk bebeğimde düzenli temizlememenin cezası çok kötü pamukçuk olmuştu bütün ağzında, karbonatlı suyla sildiğimi söylemiştim doktora bana çok kötü kızmıştı niye ağzının ph'ını bozuyorsun bebeğin, suyla da silsen aynı şey demişti. Hakikaten suyla silince de iyice kazırsan yine temizleniyor ve bebek de daha az rahatsız oluyor, karbonat acı sonuçta.

Cok degilmi
Yani temizlim falan da yapmiyormus
o fiyata yatili kaliyor bakicilar hem yemek hem ev isi yapan bile var
En azindan aldiklari paranin hakkini versinler
Sana mi denk geliyo
Benim amcamin kizi bir evde calisiuor temizlik ve yemeklrini yapiyor 5 yildir falan calisiyo ikibin almiyordur yani... aksamlari yaptigi yemekler icin arayip tesekkur ediyorlar
kopekleri var bide onu gezdiriyo alisveris falan herseyi yapiyor .
sana iyi bir yardimci lazim

Hep bana denk geliyor işte. Bu bayan normalde temizliğe gidiyormuş pek yemek konusunu bilmiyor ama hastaneden çıkınca acil aramıştık her gün gelebilecek bir bu bayanı bulabilmştik. Iki hafta stres bile yaptı bana şimdi alıştı ama değiştirmek istiyorum.

Ayy ne guzel senin de guzel haberlerini alalim insallah canim allah kolaylik versin..

Allah yardimcin olsun canim, bi avazda sagliklica kucagina al insallah yavrunu

Allah Yüzleri aştığında yardımcın olsun canım çeken bilir resmen inşirah okumadan nefes almadım saatlerce

Ya Sabir ya Fettah zikret. Allahın isimlerinden.Az kalmis bitecek inşallah.her sancı da bebisin sana geliyor

Çok téşekkürler kızlar. Alıntılayamadigim olmussa kysuruma bakmayin...

Tatlım emzirme yastığı aldın mı?Belki biraz rahat edersin.Ben yatakta emziriyorum genelde ama oturarak tabi.

Aldım ay şeklinde olan di mi? Yalnız sandalyede emziriyorum onun da kolları yüzünden o yastığı kullanamıyorum. Yatakta beline dolayarak mı kullanıyorsun yastığı?

yani dunya mutfagi fln mi pisiriyor napiyor. Oyle cok verince bunlarda para cok ben takilayim dedi heralde. Cok fazla vermissin bnce ama tabi sehre gore degisir bu ucretler

Yok canım Kadıncağız Aşçı bile değil. Bazı yapılan şeyleri yiyemiyorum bile. Hastaneden çıkınca acil bulmuştuk bu bayanı. Bakalım yeni birisi varmış Türkmenistanlı o gelicek Pazartesi.

Back
X