- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
deluuuu :)))))))))))Ölüyommmm uykusuzluktann.
Yaktin bizi kuru fasulye.. Ama cok guzel diii ben napiyimmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deluuuu :)))))))))))Ölüyommmm uykusuzluktann.
Yaktin bizi kuru fasulye.. Ama cok guzel diii ben napiyimmm![]()
Aynen sabah yaptı. Gece sana dedimbizim bezden çıkmıyor diye sabah sırtından çıktı.Ihhh diyor sıkıyor kendini kipkirmizi oluyor ama kaka yok. Ihhh demesine alt komsu uyanir gece bununla ugrastik sabaha yapti ancak
vahidem biliyorUM isin çok senin ama ne halde gittin hastaneye bi anlat kiz iki kelimeyleKızlar bu gece 12 de başlayıp 3.30 da büten bi kolaycacik kısacık bi doğumla bebisimi kucagimaaldim.doktora geldiğimde 8 cmacigimvadi.drgelene dek ikinmamak için zor durdum.dogum kolaydı amabebek 2 gün önce kaka yapmış aldılar.hemen emziremedimsimdi aldım anca emdisukur.
Hadi eliza.. Başlattı ben devam ettimhadi Bitirim kizlar
maasallah deseydin ya kiz,en çok anne babanin anzari degermis :)Aynen sabah yaptı. Gece sana dedimbizim bezden çıkmıyor diye sabah sırtından çıktı.
Valla maşallah ana kelimem oldu.maasallah deseydin ya kiz,en çok anne babanin anzari degermis :)
oyy yesinler o cimcimeyi :)Valla maşallah ana kelimem oldu.
Rezene falan gaz için içtim ama vişne suyu yarıyor olsa gerek ben abartı içiyorum ve sütüm çok.
Sütün olması Ne İle ilgili bilmiyorum.ama.çok kötü besleniyorum içtiğim şeyler su,çay,vişne suyu hepsi bol bol
Bunlardan biri yapıyor olsa gerek.
Kilo yapici seyleri yemeyip yuruyus yapsak gider de yuruyusu nasil yapcaz. Yemekten cok kisinca sut etkileniyor
Ya benm kv hep bana memleketteki ornegi veriyo bi anne olmus kazada bebegi babannesi buyutmus emzirmis cok seversen sutun gelur diyo sonrada guluyo.benim hep aklimi tirmaliyo bu olayAy allahım duymadigim bir bu kalmıştı şok oldum kayinvalideniz veya anneniz bebeği emzirmeye çalışsa ne yaparsiniz???
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ebege-kim-bakmali.799675/page-2#post-39603640
Altını aç. Kucağına da alıcaksan öyle al. Daha rahat çıkarabilirGazimiz var ve pirtlayamiyoruz saat 5:30dan beri agliyoruz![]()
Ya tekrar sorucam. Olcu tam olarak ne kadardi, bebis canima gazi ile okuyo daSende ićebilirsin tabi ama bebeğe içi dedi doktorum ona içiriyorum çok işe yarıyor gercekten
Aynı durumdayın, cok zayıfladım eriyorum resmenYok sanmıyorum ben ya
Tek öğün bişey yesem Öpüp başıma koyuyorum. Nerde kaldı düzenli yemek ......
kiz o bebeginin adi diye anladim beneliza kim diye bakdim ama bulaamdim
tahmin hakkimi kullaniyorum elberet :))))
son kalanlar
zy diye arkadas vardi nickde bi harf eskik unuttum nicki
yasmin4
darkdays ( dun gece dogurmadilarsa )
ve ben tabiki bensiz olurmu :))
Aynı durumdayın, cok zayıfladım eriyorum resmen
Bunye meselesi. Ben ogun atlasam sutum azalirdi oglumda. Yine oyle sanirimYok sanmıyorum ben ya
Tek öğün bişey yesem Öpüp başıma koyuyorum. Nerde kaldı düzenli yemek ......