2015 Şubat Anneleri

evi supurdum,toz aldim, yarim saatden fazla yemek için ugarstim ayakda, otursamda olurduda akil i$tee, belim koptu :(
çorbam ve yeemgim hazir sayilir gerisi ocagin isi tencerelerle :)

arkaadsin daisi çikmis gelemeyecekmis bahaneyle ev temizlemis oldum :)))))))) bide yerleri sileyim bari batti balik yan gider
utu de var

çamasir sepeti ni bos birakayim diye ugrasiyorum hastaneey giderken ama bebek gelmeyince yine doluyor doluyor bu sepet, çamasir demek utu demek, oyyy neyse gidip yerleri sileyim benim isim gucum lafim bitmez :KK69:

Litchi Litchi cim iki asinin arasinin 30 gun olmasi sart,bu ay ertelersen digerlerinide ona gore alman lazim asi tarihlerini ...

Kizlar ya kizimma sut verince kusuyor sagip veriyorum bu arda ama mama verince kusmuyor ne yspmam lazim

eliza kim diye bakdim ama bulaamdim
tahmin hakkimi kullaniyorum elberet :))))

son kalanlar
zy diye arkadas vardi nickde bi harf eskik unuttum nicki
yasmin4
darkdays ( dun gece dogurmadilarsa )
ve ben tabiki bensiz olurmu :))
Doğru tahmin.Elizabeth mıydı DİE toparlayamadim.kalanlar için dua ettim sancı sırasında unutmadım sizi merak etme.inşallah benim gibi kolaycacik olur.şansıma hastane grip olanlar dolmuş.salgin varms.oda yoktu doğum odasında kaldim.sabahtan hemen taburcu oldum
Sağ kulak isitmeden gecemedik.inşallah haftaya geceriz

Kizlar ya kizimma sut verince kusuyor sagip veriyorum bu arda ama mama verince kusmuyor ne yspmam lazim
Bende sütümü sağıp veriyorum çok kusuyor. Dün dr a sordum çok kusuyor diye fazlasını kusuyordur önemli birşey yok dedi. Kilosuna baktı gayet iyi. Kıyafet yetişmiyor kızıma

Moralim çok bozuk olduğu için pek girmiyorum internete yavrum başka yerde ben başka yerde bende 5 gun
Antibiyotik tedavisi göreceğim oda sutumu sagip gönderiyorum ama çok az sarimsi bişey ne zaman çoğalır ki

Moralim çok bozuk olduğu için pek girmiyorum internete yavrum başka yerde ben başka yerde bende 5 gun
Antibiyotik tedavisi göreceğim oda sutumu sagip gönderiyorum ama çok az sarimsi bişey ne zaman çoğalır ki
Bebeğin kaç günlük? Benim 8-9 gün sonra çoğalmaya başladı. Malt içeceği çok süt yaptı birde arada turp yiyorum 3-4 saat aralıklarla sağıyorum sıcak banyo yapıyorum çok iyi geldi.

Bebeğin kaç günlük? Benim 8-9 gün sonra çoğalmaya başladı. Malt içeceği çok süt yaptı birde arada turp yiyorum 3-4 saat aralıklarla sağıyorum sıcak banyo yapıyorum çok iyi geldi.
2gunluk evet bakalım almanyada var mi malt içeceği turp gaz yapmıyor mu . Banyoyu artık evde yapi cam. Ya neler yemememiz lazım gaz yapmasın diye

hebelee .!.:
Kizina ne olduki canım

2gunluk evet bakalım almanyada var mi malt içeceği turp gaz yapmıyor mu . Banyoyu artık evde yapi cam. Ya neler yemememiz lazım gaz yapmasın diye
Benim de hastanede hiç sütüm gelmedi eve gelince sıcak banyo yaptım karnımı doyurdum biraz uyuduktan sonra sütümü sağdım ikisinden 10 ml ancak çıktı mecburen mama da verdim. Bol bol yeşillik yedim komposto içtim bulgur pilavı yedim sütüm artmaya başladı

Back
X