2015 Şubat Anneleri

[QUOTEbugün i, post: 39675634, member: 322824"]Bize dr bi damla verdi yarin onA baslicaz:hyper flatuben drops insallah ise yarar.bende yedigime ictigime com dikkat ediyorum ama yok olmuyo:KK43:[/QUOTE]

Ben bugun pirasa ve karnibahar yedim :KK53:

Bişey sorucam ne Sıklıkla bebişe banyo yaptırıyorsunuz? Banyo yapınca daha iyi mi uyuyor? Acaba uyuması için hergün banyo mu yaptırsam?
Ben iki gunde bir yaptiriyorum
Ama hergun yikamak daha iyi tabi
dun oglen yikadim bin pisman oldum bir uyudu aksama kadar gecede hic uyumadi
en guzeli aksam yikamak

Ya dünden beri benim kızin emmesinde bi değişiklik var kondrmayayim diyorum korkudan yuregm agzmda zaten nazar olursa diye ya oldu bile mi nedir :( acikinca yaygara koparip tek memede minimum 15 dk maksimum 25 dk aktif emiyordu cuk cuk sesini duyuyordum yutkunurken sonra uyukluyordu bir iki saat diger memede aynen devam ediyordu. Bu iki gundur emzikle tanstigndan mi böyle degsti blmiom simdi yine acıkiyor araniyot memeyi aliyor bes dk cuk cuk yutkunma sesi aktif emiyor ama sonra cok gelio bir tikanio gibi oluyor sonra birakiyor uyuyup sızıyor. Uyurken de heh heh tarzi bi nefes alisi oluyor. Burnu mu tıkali baska bsy mi neden böyle oldu bilmiyorum süt var ama düne kadar olan o saldrgan istahli emme yok ve ben bunu ciddi takmaya basladim cok uzuluyorum niye bi andan böyle oldu şimdi. Uyuz oluyom emzrrken gelip bakmalarna nazar oldu belki de cocugum. Ilki hic emmedi diye bunun emmesi bi merak konusu zaten off ya nasil mutluydum korkuyordum ben kendim bile bakmaya emerken yine emiyor ama az az ve surekli emzrmeye uğraşıyorum ben de ama almayacaksa o an napsan bos. Duzelir deyin bana noluuuur bu kadar kısa sürmesin mutlulugum :cry:

Biz de aldik ama halis zeytinyağına koyup bi damla damlatin demis aktar, oyle denicez. Insallah iyi gelir, ona da bana da, uykusuzluk ve yorgunluktan sinirlerim bozuldu
Esim almis biraz rendeleuip sutumle karistirdim hatta tadina baktim baya aromasi vardi sonra suzdum bir kasik verdim
Bendede halis zy var oylemi denesem acaba
kac kez vermeliyim acaba

Ya dünden beri benim kızin emmesinde bi değişiklik var kondrmayayim diyorum korkudan yuregm agzmda zaten nazar olursa diye ya oldu bile mi nedir :KK43: acikinca yaygara koparip tek memede minimum 15 dk maksimum 25 dk aktif emiyordu cuk cuk sesini duyuyordum yutkunurken sonra uyukluyordu bir iki saat diger memede aynen devam ediyordu. Bu iki gundur emzikle tanstigndan mi böyle degsti blmiom simdi yine acıkiyor araniyot memeyi aliyor bes dk cuk cuk yutkunma sesi aktif emiyor ama sonra cok gelio bir tikanio gibi oluyor sonra birakiyor uyuyup sızıyor. Uyurken de heh heh tarzi bi nefes alisi oluyor. Burnu mu tıkali baska bsy mi neden böyle oldu bilmiyorum süt var ama düne kadar olan o saldrgan istahli emme yok ve ben bunu ciddi takmaya basladim cok uzuluyorum niye bi andan böyle oldu şimdi. Uyuz oluyom emzrrken gelip bakmalarna nazar oldu belki de cocugum. Ilki hic emmedi diye bunun emmesi bi merak konusu zaten off ya nasil mutluydum korkuyordum ben kendim bile bakmaya emerken yine emiyor ama az az ve surekli emzrmeye uğraşıyorum ben de ama almayacaksa o an napsan bos. Duzelir deyin bana noluuuur bu kadar kısa sürmesin mutlulugum :cry:
Benim oglumda ilk uzun emiyordu ama simdi 5 dakikada doyuyor
At kafandan korkulari
ben burnuna her gun deniz suyu sıkıyorum bazen baya da sumuk cikiyo belki tikalidir burnu

[QUOTEbugün i, post: 39675634, member: 322824"]Bize dr bi damla verdi yarin onA baslicaz:hyper flatuben drops insallah ise yarar.bende yedigime ictigime com dikkat ediyorum ama yok olmuyo:KK43:

Ben bugun pirasa ve karnibahar yedim :KK53:[/QUOTE]
Bana karnibahar cok dokunuyor yesem bebek catlar heralde
Iyi cesaret gazz yapmiyor sana heralde

Bize dr bi damla verdi yarin onA baslicaz:hyper flatuben drops insallah ise yarar.bende yedigime ictigime com dikkat ediyorum ama yok olmuyo:KK43:
Ben aslında ilaç kullanma taraftarı değilim ama eşim kızı kivranir şekilde görünce başkalarına ilaç öneriyorum kendi kızıma faydam yok diye sab simplex başlattı..sureklı de arayıp arayıp soruyor verdin mi ilacı diye

Ya dünden beri benim kızin emmesinde bi değişiklik var kondrmayayim diyorum korkudan yuregm agzmda zaten nazar olursa diye ya oldu bile mi nedir :KK43: acikinca yaygara koparip tek memede minimum 15 dk maksimum 25 dk aktif emiyordu cuk cuk sesini duyuyordum yutkunurken sonra uyukluyordu bir iki saat diger memede aynen devam ediyordu. Bu iki gundur emzikle tanstigndan mi böyle degsti blmiom simdi yine acıkiyor araniyot memeyi aliyor bes dk cuk cuk yutkunma sesi aktif emiyor ama sonra cok gelio bir tikanio gibi oluyor sonra birakiyor uyuyup sızıyor. Uyurken de heh heh tarzi bi nefes alisi oluyor. Burnu mu tıkali baska bsy mi neden böyle oldu bilmiyorum süt var ama düne kadar olan o saldrgan istahli emme yok ve ben bunu ciddi takmaya basladim cok uzuluyorum niye bi andan böyle oldu şimdi. Uyuz oluyom emzrrken gelip bakmalarna nazar oldu belki de cocugum. Ilki hic emmedi diye bunun emmesi bi merak konusu zaten off ya nasil mutluydum korkuyordum ben kendim bile bakmaya emerken yine emiyor ama az az ve surekli emzrmeye uğraşıyorum ben de ama almayacaksa o an napsan bos. Duzelir deyin bana noluuuur bu kadar kısa sürmesin mutlulugum :cry:
Cnm bnm panik yapma dur ne güzel emiyordu ki hala emiyor burnunu kontrol et cidden eğer tıkalı falansa ememiyorlar..sıkma o güzel canını biliyorsunki stres sana da bebisine de zarar

Benim oglumda ilk uzun emiyordu ama simdi 5 dakikada doyuyor
At kafandan korkulari
ben burnuna her gun deniz suyu sıkıyorum bazen baya da sumuk cikiyo belki tikalidir burnu

Yaa Cidden mi doyuyolar diye mi eskisi kadar uzun emmiyordur ins ya cisi kakasi var diye avutuyom kendmi ama elmde degl korkum hep var:( 8 gibi basladik bes dk emdi tikandi sizdi sekizi yirmi gece tekrar aldi yine bi bes dk emdi ve cok bitap dusmus gibi uyudu sizdi yine. otuzbes gece tekrar tutturdum bi bes dk daha emdi bıraktı. Yoruluyo da birakio gibi burnundan mi acaba böyle yapıyo. Burnuna serum fizyolojik nsl sıkıyonuz genzine gitmiyor mu ya

Bu çocuk buyudu mı kilo aldı mı boyu uzadı mı acaba diye kafayı yiycem :( salı günü kontrole gitcem, sanki doktor bana bakamamışsın bebeğe, sütün yaramamış mama ver diycek zannediyorum.. Bu salak endişeler lohusalıktan mı yoksa annelik denen şey bu mu :KK57:

Cnm bnm panik yapma dur ne güzel emiyordu ki hala emiyor burnunu kontrol et cidden eğer tıkalı falansa ememiyorlar..sıkma o güzel canını biliyorsunki stres sana da bebisine de zarar

ay elimde degil canim ya oncekinden travma islemis bilincaltima ins gecicidir burnunu acmayi deniycem simdi ins ondandir da düzelir. Bölük pörçük bir saat icinde aralıklarla yirmi dk emzrebildim ama bazen emzik emer gibi emiyo guk guk ses duyulmuyo

Bu çocuk buyudu mı kilo aldı mı boyu uzadı mı acaba diye kafayı yiycem :KK43: salı günü kontrole gitcem, sanki doktor bana bakamamışsın bebeğe, sütün yaramamış mama ver diycek zannediyorum.. Bu salak endişeler lohusalıktan mı yoksa annelik denen şey bu mu :KK57:
Kendi kendime bunu düşünüyordum ki yazını okudum . kucuk Doğdu bebişim 3.800 geldi bir aylık kontrolünde hemşire gayet iyi dedi fakat Benm içim hep ezik küçük Doğduğu için ..
Loğusalık olsa gerek. Allah a şükür sağlıklı olmaları önemli yoksa kilo alırlar üzülme

Back
X