2015 Şubat Anneleri

oglumun kuru oksurugu geçmedi
kuzum benim dr a gidelimde oksurugumu geçirsin anne diyor :KK43: , içim eridi oyle deyince , kendimi çok çaresiz hissettim..
baska biseyi yok dr burnunu temizle diycek biliyorum, lanet virus çocugumu esir aldi birakmiyor:cry::cry::cry:

Son düzenleme:
surekli biseyler yapiyorum oglana, burnu nu temizluyorum, balli limon veridmn aystigini duzeltiyorum, sicak havlu koydum vs rahatlasin birazcik diye ugrasiyorum
kizimla ayni odadalar
kizim hep onla ilgileniyorsun benim yuzume bakmiyon diyor, ama o hasta deilkiii :KK43:
gonlunu almak için yarin senle pasta kek yapalim hepsini sen karistir dedim, bu sefer oglan niye hepsini o karistiriyormus diye soylenmeye basladi

ben beceremiycem galiba çok çocuklu hayati,2 sini idare edemiyorumkiiiii baskanizaaa:KK34::KK34::KK34::KK34:

Kizlar bu gece acaip kramp giriyor vajinama ama boyle bicak saplaniyo sanki ayaktaysam kaliyorum adim atamiyorum. ama bunun dogumla ilgisi yoktur herhalde. Kizim da masallah yeri yok ama yine deliriyo icerde :O

Kizlar bu gece acaip kramp giriyor vajinama ama boyle bicak saplaniyo sanki ayaktaysam kaliyorum adim atamiyorum. ama bunun dogumla ilgisi yoktur herhalde. Kizim da masallah yeri yok ama yine deliriyo icerde :O
valla bilmiyorumki canim, vajina ya kramp olayi hiç basima gelmedi
benimkinin hareketleri çok azaldi
dana kadar oldu ehrhalde, 4 olmadiysa da yaklasmistir kesin

valla bilmiyorumki canim, vajina ya kramp olayi hiç basima gelmedi
benimkinin hareketleri çok azaldi
dana kadar oldu ehrhalde, 4 olmadiysa da yaklasmistir kesin

Herhalde bi ilgisi yok oluyodu onceden de.

Benim en son 3600 du. Seninki de dedigin gibidir. cocuklarin icin de vicdan azabi duyma bence canim cok normal birbirini kiskanmalari buyuseler bile gecmezki. Bence sen ucuncuyu de gayet guzel idare edersin baksana sabahtan beri yaptigin isleri okuyunca ben yoruluyorum :) anne olmak bambaska degil uc on uc tane olsa sevgin her birine yeter :)

Herhalde bi ilgisi yok oluyodu onceden de.

Benim en son 3600 du. Seninki de dedigin gibidir. cocuklarin icin de vicdan azabi duyma bence canim cok normal birbirini kiskanmalari buyuseler bile gecmezki. Bence sen ucuncuyu de gayet guzel idare edersin baksana sabahtan beri yaptigin isleri okuyunca ben yoruluyorum :) anne olmak bambaska degil uc on uc tane olsa sevgin her birine yeter :)
maa$alalh seninkide baya avrmi$ :)
benim çcouklar dogumda toplu oluyor onlara rivayeten fazla dir diyorum,yoksa 1.5 ay oldu son ultrasonuma baska bakilmadi kiloya

uyudular galiba sonunda ses gelmiyor odalrindan
valla kiskanmazsa sorun diyor uzmanlar da ne biliyim iste duudagini buzup oyle konusunca kiyamiyorum benim hatam diye dusunuyorum
oglana verdigim damladan kiz da istedi ba$ta, serum fiz deilki o bi ilaç zirt pirt veremem, keske serum fiz yapsaydim burnuna istediginde, ne biliyim baska seyler yapabilirdim ne kadar hasta olamsada onlada ilgilenebilirdim
anca bu kadar yetisiyorum ama napayim , bazi seyleride onceden kestiremiyorum : ((

Sutunu sagip verenler kac ml veriyor kizlar. Ben 30 ml veriyorum kusuyor cok mu veriyorum acaba.
Canim kac saatte bir veriyosun bilmiyorum ama benim kizim taburcu olurken kilosu2100 du ve doktor 3 saatte bir 45 ver demisti seninki az gibi geldi sanki kusmasinin baska sebebi olabilir benim kizimda 2 gundur surekli kusuyor bazen gazla cikariyo yedigini bende 2 gundur nedenini anlayamadim yarin reflu yastigi almayi dusunuyorum uykusunda kusuyo hep yenidoganlarda reflu olabiliyomus e bizimkilerde kucuk dogdu bide yastik denicem bu zamana kadar pek kusmazdi ama noldu benfe anlamadim miktar isinide doktora sor muhakkak bence az gibi sanki doyuyomu

Canim kac saatte bir veriyosun bilmiyorum ama benim kizim taburcu olurken kilosu2100 du ve doktor 3 saatte bir 45 ver demisti seninki az gibi geldi sanki kusmasinin baska sebebi olabilir benim kizimda 2 gundur surekli kusuyor bazen gazla cikariyo yedigini bende 2 gundur nedenini anlayamadim yarin reflu yastigi almayi dusunuyorum uykusunda kusuyo hep yenidoganlarda reflu olabiliyomus e bizimkilerde kucuk dogdu bide yastik denicem bu zamana kadar pek kusmazdi ama noldu benfe anlamadim miktar isinide doktora sor muhakkak bence az gibi sanki doyuyomu
Mamayi 3 saatte bir 30 ml ver demisti sutude oyle veriyorum ama kusuyor anlamadim bende sutu isitma dediler ama sut soguk mu geliyor acaba

benim çcouklar dogumda toplu oluyor onlara rivayeten fazla dir diyorum,yoksa 1.5 ay oldu son ultrasonuma baska bakilmadi kiloya

valla kiskanmazsa sorun diyor uzmanlar da ne biliyim iste duudagini buzup oyle konusunca kiyamiyorum benim hatam diye dusunuyorum
oglana verdigim damladan kiz da istedi ba$ta, serum fiz deilki o bi ilaç zirt pirt veremem, keske serum fiz yapsaydim burnuna istediginde, ne biliyim baska seyler yapabilirdim ne kadar hasta olamsada onlada ilgilenebilirdim
anca bu kadar yetisiyorum ama napayim , bazi seyleride onceden kestiremiyorum : ((
Oy oyy ben de buyuk kucuge zarar verirse ben yalniz evdeyken diye korkuyorum. Koltuga fln koysak ustune ziplamak istiyor. Bazen hadi bebegi yatagina gotur diyor zaten. Allah korusun bir anlik dikkatsizligimle birsy olsa. Bu tedirginligi buyuge hissettirmemek lazim. Buyuk diyorum ama.o da kucuk daha 29 aylik.
Buyuyunce rahat olur diyordum seni okuyunca dedim buyuseler de ayni.
Kiskanmalari dogal da dogru muamele ne ben sapittim. En dogru sekilde davranmliyim derken bende ayar kacti.

Canım ya hepimizin lohusalığı pek parlak geçmedi ama sen çok ağır geçirdin.. Benim de sütüm çok yok ama uyumaya ve yemeye çalışıyom bazılarımızın sütü bol olmuyo biraz dikkat gerekiyo. Annen pek yardım etmedi galiba bebeye kv geldi mi o yardım etse de sen biraz dinlensen...
Bnm kv doğduğunda küçük ve zayıf olduğunu iddia etti koparsin =)) ortalık full mal .

kafayı yiyecem ya 1 saate yakın emzirdim süt vaar uyudu dedim yerine yatırdım yine arandı gittim mama yaptım hiç emmemiş gibi mamayı yedi şimdide emzikle kavga ediyor niye böyle yapıyor ki

Insanlr bi cocuga yetisemiyor sen cok sey basariyosun bence emin ol. Ayrica babalari da ilgilenmeli yukunu hafifletmeli sen de insansin anne olsan da. Hic kendini suclama bu devirde uc cocuga cesaret etmek bile bence buyuk basari :)

insallah ucuncusu de saglikla gelir :) kilolu bebek de zorlar derler dogumda insallah zorlanmazsin. Burda kontrol surekli oluyo biliyosun. Benimkinin kafasi da biraz buyukmus bakalim nasi cikacak ordan :))

Oy oyy ben de buyuk kucuge zarar verirse ben yalniz evdeyken diye korkuyorum. Koltuga fln koysak ustune ziplamak istiyor. Bazen hadi bebegi yatagina gotur diyor zaten. Allah korusun bir anlik dikkatsizligimle birsy olsa. Bu tedirginligi buyuge hissettirmemek lazim. Buyuk diyorum ama.o da kucuk daha 29 aylik.
Buyuyunce rahat olur diyordum seni okuyunca dedim buyuseler de ayni.
Kiskanmalari dogal da dogru muamele ne ben sapittim. En dogru sekilde davranmliyim derken bende ayar kacti.
buyyyunce fiziki zarar vermiyolar kiskançlik yuzunden, bide konusunca anliyolar,mesela kizima sen hasta deildin, hem onun oksurugu yuzunden sende uyyamiyorsun oksuruugnu kesmeye çalisiyorum dedim, anlamadiysaada deniyorum en azindan ustesinden gelmeyi :) yarin pasta yapalim deyincede gulumsedi gonlu alinmis oldu :)

ha saç bas yoluyolar arada ama oda normal herhalde ben evlenene kaadr kavga ettim kardesimle :))) etmeyene yokdur herhalde kardes kavgasi :) .. kavga çikdiginda genelde ne için çikdiysa kavga onu ortadan kaldiriyorum, kuçukken oyuncaklara çok yapardim bunu, paylasilamiyorsa kimseye yok yani, yorgan gitti kavga bitti olayi :) onuda biliyolar baslarina gelecekleri ona gore davraniyoalr ..

kuçukken daha farkli daha zor,2.5 yasindaki çocuk oturup konu$san o kadarda anlamaz seni, anlamis gibi yapsada bes dk sonra ayni tas ayni hamam olur, zamana ihtiyaciniz var sadece
kardesi buyyyup onla oynamaaya basladikça daha kolay olur hersey senin için ...
maalesef yalniz birakmaman lazim, seninki alelalen gosteriyorda kiskandigini
benim bi arkadasin kizlarinin arasi iki yas, kuçuk gelince babaanne o tu kaka çope aticaz falan demis kuçukden için
bigun bakmislar buyuk kuçugu almis gidiyor çope gotuuryor :)
tabi bu babaannenin densizligi yuzunden olmus bisey ama gozunu ustunden ayirmaman lazim uyanik olman lazim maalesef 24 saat..

kafayı yiyecem ya 1 saate yakın emzirdim süt vaar uyudu dedim yerine yatırdım yine arandı gittim mama yaptım hiç emmemiş gibi mamayı yedi şimdide emzikle kavga ediyor niye böyle yapıyor ki
gazi ni çikardinmi ?
biberon la beslenen bebeklerde gaz daha çok oluyor diye biliyorum,hava yutuyolarmis biberondan

Kokunu istemistir belki. Benimki doymus oluyor memeden ogurecek kadar ama yatirinca uyumuyor. Sut gelmeyen meme istiyor dalmak icin. Yada gazi olabilir.

Insanlr bi cocuga yetisemiyor sen cok sey basariyosun bence emin ol. Ayrica babalari da ilgilenmeli yukunu hafifletmeli sen de insansin anne olsan da. Hic kendini suclama bu devirde uc cocuga cesaret etmek bile bence buyuk basari :)

insallah ucuncusu de saglikla gelir :) kilolu bebek de zorlar derler dogumda insallah zorlanmazsin. Burda kontrol surekli oluyo biliyosun. Benimkinin kafasi da biraz buyukmus bakalim nasi cikacak ordan :))
esim evdeyken nefes aldirmiyorum , en ufak bisey de gidin babanizdan isteyin diyorum
fiziki olur çok fark etmesede yorgunlukda ruhsal olarak iyi geliyor babalarinin tepesine binmeleri :))))
ama adam hep i$te, bu saaat oldu gelmedi, gelir birazdan
i$ degistirsin çok istiyorum ama o istemiyor, baska isdede çalissam ayni olur falan diyor, bu sefer sabah erken çiakr gidermis evden aksam erken yatarmis vs ayni saat gorurmus çocuklari
bende bilmiyorum artik ne yanlis ne dogru ama bu adam omrunu boyle is yerinde geçirmeye kararli gporunuyor

yok dogumum kolaydi benim oglumda ama onda çokkk yururdum
bunda yurumuyorum bilmuyorum halim nice olur
bugun apartmanin merdivenlerinide sildim buraya yazmayi unutum :))))

Back
X