2015 Şubat Anneleri

saol canimm

valla canim gazini çikarmasi için siritina yani popopnun ustune beline sert vurmalisin, hafif hafif vurunca çikmaz o gaz asla
ayaklarini kollarini hareket ettir
20 gunden sonra daha çokgaz olur diyor doktorlar ama sizinki baya bi erken baslamais simdiden zorluyorsa
uyku saatini kirki çikana kaadr duzenlrsin insallah; geceyle gunduzu karistiriyor olmali senin cimcime :)
Vuruyorum canım hastanede hemşirede göstermişti normal insana vurur gibi vur demişti ama yok ağzından çıkmıyor o gaz bir saat vuruyorum Popodan atıyo pırt pırt :)

Nisan'ın ilk haftası. Sonrasında rapor ve süt iznini toplu verirlerse diye deniycem
Offf cok az kaldi.bakici ayarlayabildin mi?bizim kurum mevzuatta acikca belirtmis sut izni toplu kullandirilmaz diye:(rapor alirsamda kotu bakarlar:(insallah sen alirsin

Benim kv ciddi ciddi hastaymış :/ günahını aldım bana yemek vermedi yatıyo diye... Acile gittiler şimdi eşimle. Ateşi falan çıkmış. Dün gece bebeye o bakmıştı ilk kez. İnşallah bulaşıcı bi şey değildir...

Annem burda olduğu için yardımcı oluyor bana ama bişey canımı sıkıyor resmen kıskanmaya başladım. Annem sürekli çocuğumun her şeyini kendi yapmak istiyor altını açmama bile fırsat vermiyor ne zaman altını açacak olsam sen krem getir bez getir diyor getirmeye kalmadan hemen açıveriyor değiştiriyor bezi . Üstünü giydirmeme izin vermiyor resmen ben abla mıdundayım zaten annem erkek kardeşime çok düşkündür oğluşumda da kardeşimi buluyor baxen onun adıyla seviyor. Şimdi oğlum annemde sakinleşiyor resmen ağladığında ben buna çok üzülüyorum on gün sonra annem gidince napıcaz hiç düşünmüyor ben emzirme işini yapıyorum bir tek . Böyle düşünmekten bile utanıyorum ama zoruma gidiyor kıskandım resmen ya.
Sen öyle dedinya çok özendim.keşke benim annemde öyle yapsa
Nasıl sahiplenmiş kadın
İlerde sürekli senle olacak annen senin yanındayken yardımcı olabileceği kadar olmak istiyor bence.

Acilll
Yan komşu geldi. Bebeğin altınındeğiştiriyorum içeri geç geliyorum.dedim.
Dinlemedi geldi çıplak bebeği inceledi tombik falan dedi.
Gittiğinden beri beebek ağlıyor.
Nazar için ne okunuyor bilenlerden rica etsem

Acilll
Yaaa yazık kuzuna:( Felak Nas biliyorum ben sadece.. Allah korusun miniklerimizi nazarlardan..

Acilll
Felak ve nas sureleri okunur canim. Internetten ac dinleyin bebekle

Acilll
Felak nas ihlas ayet-el kürsi 3 er defa oku.elini bebeğinin üstünde gezdir.

Acilll
Canım abdest al öyle oku felak nas ayetel kursu bildiğin sureleri oku birşeyi kalmaz inşallah

Acilll
Ayrıca nazara gelmesini bekleme hergün oku bebeğine

[QUOderecenin uon80, post: 39719780, member: 208392"]Zeytinyagi mi sursem pamuklu çubukla? İki gundur yoğun olarak kakasini da yapmiyor, gaz cikartirken leke leke kaka geliyor.[/QUOTE]

Ben dercenin ucunu sokuyorum ayni isi görüyor ;)

Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi :((

Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor

suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor :(

Ya gaz için önerisi olan var mı rezene ve zinco kullanıyorum banamisin demiyor sabah 5 ten beri ağlıyorum nerdeyse bide normal yapıp dikisleri olanlar sorunsuz iyileşti mi bir ay oldu nerdeyse içten tuhaf ağrılar var taktım kafaya
Benim de var hala acıyor yanlış değilsin 23 gün oldu

Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi :KK43:(

Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor

suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor :KK43:
Sudokrem ilk günden beri kullanıyorum olmadı şükür lapider var bide

Kizlar bu sabah saglik ocagindan ebe aradi beni dogurdun mu diye. Takip ediyolar hep sanirim o bile dogurmustur bu diye dusunmustur :)

Dedi ki hastanede topuk kani aldirmayin en verimli sonuc bes gun sonra alinanda olurmus. Bi hafta sonra falan gelip burda verin topuk kanini dedI.

Simdi dogurursam hastane soruo mu bize topuk kanini alirken? Iki kere gerek yoksa cani yanmasin yazik ya kuzuma :(

Anlattım canım oda birşey olmaz diye geçiştiriyor ne yapacağım böyle bilmiyorum şu an çocuğa dokunmasını dahi istemiyorum

Erkekler anlamaz hissettiklerimizi bu konuda. Hic bi sey olmasa bile kiskanir insan. Benim daha dogmadi halasi gelip dogdktan sonraki planlarindan bahsedince bile kiskaniyorum. Hic de kotu niyetli degillerdir. Vicdan azabi duyuyorum ama sanirim annelik boyle bisey.

Senin durumun daha fena deli olmamak elde degil. Esine soylemek ise yaramiyosa kendin sert cikican en dogrusu o. Istemiyorum oyle davranmani diyeceksin net bi sekilde.

Back
X