2015 Şubat Anneleri

Kizlar bu sabah saglik ocagindan ebe aradi beni dogurdun mu diye. Takip ediyolar hep sanirim o bile dogurmustur bu diye dusunmustur :)

Dedi ki hastanede topuk kani aldirmayin en verimli sonuc bes gun sonra alinanda olurmus. Bi hafta sonra falan gelip burda verin topuk kanini dedI.

Simdi dogurursam hastane soruo mu bize topuk kanini alirken? Iki kere gerek yoksa cani yanmasin yazik ya kuzuma :KK43:
Canım bunu mu taktın kafana :-) hepimiz verdik yani sormuyor hastane gelip alıyo sen yatarken 10 saniyelik bişey zaten

Yoktu canım,yoksa 3 çocuk olmazdı sanırım :KK48: ogluma isteyerek hamile kalmistim da kızlar sürpriz oldular annelerine :KK68: Allahım sağlık sıhhat versin cumlemizin evladiyla beraber beninkilere de,artik buyuteyim çocuklarımı da işimize gücümüze gezmemize tozmamiza bakalim .. Benden bu kadar bacılar Hoppa darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..
Benim de kan degerlerim 8di hatirliyorsan,1 ay boyunca kan şurubu kullandım sabah akşam gecen sağlık ocağına gitmistik küçük kizin aşısı için kan vermiştim 11,5 olmuş hemen,bir ayda boyle duzelmesine çok sevindim bende de var bas dönmesi ama sanırım tansiyonum düşüyor.. Ben de cay iciyorum bayağı neyse canım sıvı alalım da bol bol sut olsun minnoşlara :KK6:
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz kardeş istiyor musunuz bebise?
Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorum

O sıvı kan ilaçları çabuk.yükseltiyor bana neden ondan vermedi bilmiyorum.

Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi :KK43:(

Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor

suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor :KK43:
Sudocrem :)

Benim de var hala acıyor yanlış değilsin 23 gün oldu
Bugun içine bakmaya çalıştım düğümlü ip ucu gördüm nasıl gitcek o ip ordan bide üst tarafta kemiğinde içte tuhaf bi ağrı gibi batMa gibi bişey oluyo mu ara ara anlatamadım yerini sanırım

Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi :KK43:(

Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor

Ben sudokrem kullaniyorum cok memnunum
2 kez kizardi alti bir surmede gecirdi
bepantolun pisik kreminide arkadasim kullanmis cok iyi oldugunu soyluyordu

Bugun içine bakmaya çalıştım düğümlü ip ucu gördüm nasıl gitcek o ip ordan bide üst tarafta kemiğinde içte tuhaf bi ağrı gibi batMa gibi bişey oluyo mu ara ara anlatamadım yerini sanırım
Anladım canım aynısı bendede var kemik acıyo sanki e kolay değil aslında o kemikler çocuk çıksın diye açıldı yani geri kapanması zaman alır

yok öyle degil canim.saglik ocagindan 2 defa demek istedim.hastanedekini ciddiye almiyorlarmis.önemli olan saglik ocagiymis
Hemsire kani alirken cok zorlandi yani kan cok az az geldi topugunu cok sıkınca yeter dedim cok cani yandi diye
Hemsire de biraz daha alalim zor ama azcik dayanin bir daha gelmeniz gerekir kani yeterli olmaliymis. Belki alinan kan yeterli olmadigindan calisamadilar tekrar vericeksinizdir

Ben aralık annesi m kesinlikle palliativ al derim Dr yazdı bir seferde geçirdi şimdi her pisik olduğunda kullanıyorum sudo krem vs ise yaramadi

darkdays geldimi bugun ? dogurdumuki
bugun 1 saat kadar yurudum
az once merdiven iniup çikdim 2 kati , 6 sfeer inip çikdim ama nefes nefese kaldim dermanim yokdu artik, pes ettim
ama birazedan yine yaoicam, birden 20 sefer inip çikamyaacgima gore az az SIK SIK yapaayim diyorum .. merdiven inip çikdikça akrnim acayip sertlesti, ben niye onceden yapmamisim bunu
dinlenince geçiyor ama olsun :))

yarin hastanede randevum var demistim ya,ogleden sonra randevu saatimde mahalledeki butun kadinlar bi yerde toplaniyor,oglumu oraya birakirsam komsunun ogluyla geçinemiyolar, az once çocugumun gozunu oyyordu nerdeyse aglatti yavrumu anasi goturdu
kizimla beraber kuran kursuna koyucam insallah hoca hanim itiraz etmez :KK43: yoksa baska birkaack yer yok

Anladım canım aynısı bendede var kemik acıyo sanki e kolay değil aslında o kemikler çocuk çıksın diye açıldı yani geri kapanması zaman alır
Sağol ya ben biraz evhamliyim normal mi değil mi diye takıyorum izmirin bi ucunda oturuyorum doktorum uzak yoksa haftada bi giderdim korkudan :KK16:

Hastanede ilk giydirdiğin kıyafeti giydir canım ondan anlayabilirsin
Benim ilk tulum küçülmüş ama.hala oluyor.
Sağlık ocağı ölçtü 54 cm dedi. 53 doğmuştu zaten.Bir haftadır üzülüyorum boyu uzamıyor büyümedi diye şimdi mt ile ölçtüm 60 cm çıkıyor.
Ordaki hemşire kiloyu da sallıyor boyunuda sinir etti beni.

Biz de yarın gidicez. Bana da annem mama vermiş. Hiç de üzülmüyor. Eşim de mamayla büyümüş annesi normal bişeymiş gibi anlatıyor. Ben mamayı gördükçe kendimi yetersiz gibi hissediyorum bence biz bu ruh halinden çıkmalıyız. Her türlü süt Yapıcı şeyi yiyip içelim en önemlisi de mutlu olmaya çalışalım mutluluk sütünüzle bebişimize geçicek onu bekleyebileceğiz inşallah.
Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!

Sudocrem ii geliyi bizimkine

bende aynı senin gibi düşünüyorum bu ruh halinden cıkamıyorum bana zarar verdiği halde

Ben dr.a gidecem kötü ruh halim bebeği de etkiledi, benim kıcağımda ağlıyor elin kırk kat yabancısının kıcağında susuyor. Gerginliğim ona olduğu gibi yansıyor, susmayınca da bağırıyorum iş iyice kötüleşiyor :( hiç iyi hissetmiyorum kendimi bugun

Acilll
Yan komşu geldi. Bebeğin altınındeğiştiriyorum içeri geç geliyorum.dedim.
Dinlemedi geldi çıplak bebeği inceledi tombik falan dedi.
Gittiğinden beri beebek ağlıyor.
Nazar için ne okunuyor bilenlerden rica etsem
Ayetel kursi, felak, nas, ihşas oku 7şer kere

Back
X