- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
yoooKiz sen daha doğurmadın mı?
dogurmadim demeyelimde
doguramadim diyelim
çok beceriksiz çikdim bu konuda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoooKiz sen daha doğurmadın mı?
Sudocream canim siddetle tavisye ederim..Bana öyle bir pisik kremi söyleyin ki bi surmede hemen geçsin bu pipilinin popisi(
Hametan,travazol,vazelin,arko,zeytinyagi surdum banamisin demedi 10 gundur..can bebe kulaniyordum molfiks deneyelim dedim demez olaydim.. Gecmiuor gecmiuor gecmiyor
suyla pamukla sildim uok yok yok.. Bu bebeğe gr fayda etmiyor![]()
Felak-nas-kafirun..birde koruyucu olarak cevseni kebir okumak lazim beebegib basucuna da koyabilirsib cevsenkitabini..ayrica cok onemli nazar ayeti var google dan hemen bulursun ..Allah korusun tum evlatlarimizi..Acilll
Yan komşu geldi. Bebeğin altınındeğiştiriyorum içeri geç geliyorum.dedim.
Dinlemedi geldi çıplak bebeği inceledi tombik falan dedi.
Gittiğinden beri beebek ağlıyor.
Nazar için ne okunuyor bilenlerden rica etsem
Allah kolaylik vrrsin canim..az kaldi belkide bu geceyooo
dogurmadim demeyelimde
doguramadim diyelim
çok beceriksiz çikdim bu konuda![]()
saol canim Allah razi olsunAllah kolaylik vrrsin canim..az kaldi belkide bu gecehari hayirlisiyla sende saglicakla kolayca al bebisini kucagina insaaallah..dua ve sevgilerimle
Benim ilk tulum küçülmüş ama.hala oluyor.
Sağlık ocağı ölçtü 54 cm dedi. 53 doğmuştu zaten.Bir haftadır üzülüyorum boyu uzamıyor büyümedi diye şimdi mt ile ölçtüm 60 cm çıkıyor.
Ordaki hemşire kiloyu da sallıyor boyunuda sinir etti beni.
Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!
Senin kv.nin yaptigini bana annem yapti canim, kv.den pek bişey bekleme![]()
Ne kadar dogru bilemem ama benim buyuk annem. Herzamn jucuk goguslu. Bayanlarin daha cok sutu olr der...kucuk gigisler sut memesi,buyukkler et memesi derdi hep:):):)Yok canım buyukluk kucukluk farketmiyor, arkadasimin gogusleri tabiri caizse kafam kadardi ama sut cikmadi.
EVET yanlis geldin canimEee burda nub cinsiyet belirleme diye girdim yanlışmı oldu acaba ben bi fotograf atıyım tahmin eden olurmu acaba![]()
Çok geçmiş olsun canım pıhtı atması beenim bir tanıdığada oldu ciğerine attı ama çok şükür iyi şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-789Eee burda nub cinsiyet belirleme diye girdim yanlışmı oldu acaba ben bi fotograf atıyım tahmin eden olurmu acaba![]()
Allah muhafaza etsin canim. Ayniymis faktorumuz de kan grubumuz da
Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorum
O sıvı kan ilaçları çabuk.yükseltiyor bana neden ondan vermedi bilmiyorum.
Benim bildigim buyukler anne sutune tesvik eder.bu modelden bende de var 2 tane.kendileri anne sutu vermis ama bebek mik dese sutun yetmiyo mu doymuyo mu mama verelim!
Sudocream canim siddetle tavisye ederim..
Ayyy hemen git canım hastaneye. Evde falan doğurursun. Bu gece bi avazda kurtulursun hayırlısıyla inşaAllah.kizlar sancim var duramiyorum bu sefer
yalan çikma ihtimaide olsa nolur dua edin belki bu sefer olur
nefes nefese dolaniyorum evin içinde
bide buyuk abdest ihtuyaci hissi var evde dogurmam umarim
bekliycem çogalmasini
ama su an baya var zaten
biraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evdeAyyy hemen git canım hastaneye. Evde falan doğurursun. Bu gece bi avazda kurtulursun hayırlısıyla inşaAllah.