- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Nişan ya da su gelmedi mi?biraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evde
diare de var biraz
Allahim yardim etsin bana
bebekde çok hareeketli ha bire debeleniyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan ya da su gelmedi mi?biraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evde
diare de var biraz
Ayrica arkdslar ltfn bebislerinizi gelen giden misafirlerinizin yaninda emzirmeyin,bizzat sahidim sut ve bebeegin emmesi nazara geliyor..belki insanlar iyi niyetle giptayla bakiyor ama yine de nafile inanin bana..genelde de suti az olmus emzirrmemis bayanlarda oluyor nazar..haberiniz olsun tabiki bol bol okumak lazim..
Canım buyuk abdest varsa sabaha sancıların artacak demektir hayırlısı ile al kucağınakizlar sancim var duramiyorum bu sefer
yalan çikma ihtimaide olsa nolur dua edin belki bu sefer olur
nefes nefese dolaniyorum evin içinde
bide buyuk abdest ihtuyaci hissi var evde dogurmam umarim
bekliycem çogalmasini
ama su an baya var zaten
evet tatlım canım ikinci bebeğim alışmaya çalışıyoruz işte uykusuzluk zorluyor sadece12 şubat tahmini doğum tarihiydi sen tam zamanında dogurmussun demekbenim minnoşlar hep erkenci canım benim,sağlıklı olsunlar da hayirlisiyla.. Senin 2. Bebis miydi? Nasil alisabildiniz mi yeni düzene bebegin Nasil?
yok gelmediNişan ya da su gelmedi mi?
saol cnaim , sanmiyorum sabahi bulmaz benceCanım buyuk abdest varsa sabaha sancıların artacak demektir hayırlısı ile al kucağına
Allah bir avazda kurtarsın inş canmdakka aralarinda size yaziyorum sanci gelince evi turluyorum :)
su an sadece bebis hareket ediyor
Buraya yazabılıyorsan bıraz daha da durabılırsın evde ... Son anlarda hiç bişey görmüyor insanın gözü ... Gercı senınde 3. Bebek tecrubelisib... Ben sabah.9 da evden çıktım 10 a doğru hastanedeydım 10.30 da doğurdum ama artık sancılar göz actırmıyordu geceden başlamıştı bide habire buyuk wc ye çıkıyordumbiraz daha çogalsin canim ya, dogmaz hrhalde evde
diare de var biraz
Offf cok az kaldi.bakici ayarlayabildin mi?bizim kurum mevzuatta acikca belirtmis sut izni toplu kullandirilmaz diyerapor alirsamda kotu bakarlar
insallah sen alirsin
saol cnaim , sanmiyorum sabahi bulmaz bence
benim dogumlar geç baslar ama basladimi durdurana askolsun, bi iki saaate giderim ahstaneye
Yok canım zaten 35 yaşındayım buna kim bakacak diye kara kara düşünüyorum
O sıvı kan ilaçları çabuk.yükseltiyor bana neden ondan vermedi bilmiyorum.
Estgafr canim ya senin icin ya da bu sayfadaki arkdlar icin soylemedim tabikiSütü az ve emziremeyen bayan benim . Kimsenin sütünde de gözüm yok Allah daha cok versin herkesin bebesi sağlıklı olsun . Sütü az olan insanlar üzülüyor bebeleri mama yiyor diye . Aşlah yaşatmasın
kizlar sancim var duramiyorum bu sefer
bekliycem çogalmasini
ama su an baya var zaten
Ne kadar dogru bilemem ama benim buyuk annem. Herzamn jucuk goguslu. Bayanlarin daha cok sutu olr der...kucuk gigisler sut memesi,buyukkler et memesi derdi hep:):):)
kizlar sancim var duramiyorum bu sefer
bekliycem çogalmasini
ama su an baya var zaten
İnşallah diğer aylarda daha çok alır canım.. Zihinsel gelişimi iyiymiş ya kilo alınır maşallah bebişine :)Bugün 1 ay kontrolümüz vardı. Boyu 2 cm uzamış, koca 1 ayda 500 gr almışhem mama veriyorum hem beni emiyo dedim, mamays devam dedi. Az almış çünkü. Kocamı haklı çıkardı doktorda
El mahkum, madem doymuyo mamayı daha çok vercem. Ama sütü kesmem. Bizimki fıldırfıldır, çok fena bu kız dedi dr. Şimdiden takip etmelere başlamış, bu hareketler normalde 2 aylık bebeklerde olur dedi:)
Icinde kaynamis bu sut diyo mu:) diren anne sutu:)Aynı valla hepsi demek benim kayın validede bebek senin sütünden ksuyor,mama yapıcam ben dedi,sinir oldum,göğsümde süt birikmiş,acıyor,amaç ne anlamıyorum![]()
Hadi insallah bu sefer:)Allah yardimcin olsundakka aralarinda size yaziyorum sanci gelince evi turluyorum :)
su an sadece bebis hareket ediyor