2015 Şubat Anneleri

Twitter sayesinde dün gece taaaa ordu da bir eczanede sadece bir tane varmış onu gönderecekler bugün teşekkür ederim Antalya da bulamayınca aklıma geldin sana yazdım.Sosyal medya sağolsun.Sarılığı atlatamadık dr da sürekli ışık tedavisine gerek yok bu şurup yavaş yavaş düşürür dedi ama piyasada yok dedi.Geceden beri arıyoruz ordu da bir eczacı göndereyim dedi.Yine de teşekkür ederim :/
Olur da gonderemezse eline ulaşmazsa hbr ver canım cok gecmiş olsun

Twitter sayesinde dün gece taaaa ordu da bir eczanede sadece bir tane varmış onu gönderecekler bugün teşekkür ederim Antalya da bulamayınca aklıma geldin sana yazdım.Sosyal medya sağolsun.Sarılığı atlatamadık dr da sürekli ışık tedavisine gerek yok bu şurup yavaş yavaş düşürür dedi ama piyasada yok dedi.Geceden beri arıyoruz ordu da bir eczacı göndereyim dedi.Yine de teşekkür ederim :/
geçmiş olsun bizimde sarılığımız tekrarladı yaın belli olacak tekrar yatıış yapıp yapmayacağı sütüm yeteli olmadıgından beslenememiiş mecbur mama veriyoruz inş düşmüştür çok korkuyorum
sarılık tedavisinin sadece ışık olduguu sanıyordum doktora bi sorayım şurubu
inş faydası oluda bebeğin iyileşi

3 gunde bir nstye girmekten bi hal oldum ya. Yarim saat kipirdamadan yatmak artik zulum gibi. Durmuyo bi de cadı kirdi yine kaburgami :( 40+6 oldum bakalim bugun doktorumuz ne diyecek..

Kaç gün oldu senin.37 gün oldu bizim ve ağrım sızım kalmadı benim.
Geçer ağrı sızı yakında iznin keyfini çıkar.
Dün çalıştımda sonra eve kendimi zor attım.
25.gün bugün,inşallah toparlanırım annem gitmeden..
Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??

Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??
Benimde öyle sızım.sızım sıLıyor
Yüzüstü yatmayı özledim ama acıdan yatamıyorum.
Hatta bazen diyorum yatsam uyusamda gecse acıları

Neyse sen artık toparlandın.
Bebeğinde kırkı çıkacak. Kendi işlerini kendin halledersin istediğini yer içersin.
Bu arada kola içen var mı acaba benim canım çok.istiyor.

Biz bugun dans ettik. Hala Zumba yapamayız ama dans iyiydi.

Sağıyor musun ben sağdığımda öyle oldu

Yas bu kvler akrabalar insanı katil eder lohusa lohusa. Bana da aynı şeyi diyolar. Yarın doktora gitcez kilosundan anlıycax artık. Senin de az kalmış 1 aylık kontrole. Sorarsın doktora ona göre verirsin mamayı. Ben baya direndim mama vermeye 1 ayda 6 kez anca vermişimdir..
Bana gunde 4 5 kere hatta daha fazla verdiriolardi artik dayiyorum memeyi ins doyuyodur doymasa durmaz ama dimi yaa

Duyma hic kimseyi. Dr sutun yeterli dedi asla mama verme dedi de. Mama gerekirse bile kendin gizli ver. Saginca memedeki sut olculmez bebek daha fazlasini ceker her zaman.
Sagar ken daha cabuk azaliodu simdi cork cork cekio masallah :) cnm cocuk doktoruna kime gidiosun?

Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki

bebegin emdikten sonra aglamiyorsa,muayenede almasi gereken kiloyu aldigi cikiyorsa sutun yetiyordur..kv kafana takma,ben de anlamiyorum zaten millete ne oluyor,sut var mi yok mu muhabbeti cok gereksiz:KK12:
Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorum:(( simdide her gordugunde bu cocugun sancisi var dio neresinden uyduruo bilmiorum ama bebesimin bisiyo yok yaa hasta kadin

Bir ricam olacak senden bebeğime acil bir şurup lazım oldu dr piyasada zor bulunur dedi ki öyle de burdaki eczanelere sordum hiçbirinde yok muadili de yokmuş onu kullanmamız gerekiyor sarılık için. Senden rica etsem eşine bir sorabilir misin ilacı kendisinde var mı ya da tanıdıklarında zahmet olacak ama acil lazım!! İlaç adı: Ursofalk suspansıyon
Surubun adi ne yaa banada soyleemisin. Tehlike sinirinin altinda ama hala atlatamadi rengi sari sari :(

Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorum:KK43:( simdide her gordugunde bu cocugun sancisi var dio neresinden uyduruo bilmiorum ama bebesimin bisiyo yok yaa hasta kadin

Bizimkiler de ilk günden beri bu çocuk aç mama verin diyip duruyor.

Back
X