mama mı veiyosun canımSonraki emzirme için süt üretebilmek için sanırım. Ağlarken dayanamıyorum süpürgeyi falan çalıştırmak aklıma gelmedi hemen aldım kucağıma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mama mı veiyosun canımSonraki emzirme için süt üretebilmek için sanırım. Ağlarken dayanamıyorum süpürgeyi falan çalıştırmak aklıma gelmedi hemen aldım kucağıma.
Olur da gonderemezse eline ulaşmazsa hbr ver canım cok gecmiş olsunTwitter sayesinde dün gece taaaa ordu da bir eczanede sadece bir tane varmış onu gönderecekler bugün teşekkür ederim Antalya da bulamayınca aklıma geldin sana yazdım.Sosyal medya sağolsun.Sarılığı atlatamadık dr da sürekli ışık tedavisine gerek yok bu şurup yavaş yavaş düşürür dedi ama piyasada yok dedi.Geceden beri arıyoruz ordu da bir eczacı göndereyim dedi.Yine de teşekkür ederim :/
Olur da gonderemezse eline ulaşmazsa hbr ver canım cok gecmiş olsun
geçmiş olsun bizimde sarılığımız tekrarladı yaın belli olacak tekrar yatıış yapıp yapmayacağı sütüm yeteli olmadıgından beslenememiiş mecbur mama veriyoruz inş düşmüştür çok korkuyorumTwitter sayesinde dün gece taaaa ordu da bir eczanede sadece bir tane varmış onu gönderecekler bugün teşekkür ederim Antalya da bulamayınca aklıma geldin sana yazdım.Sosyal medya sağolsun.Sarılığı atlatamadık dr da sürekli ışık tedavisine gerek yok bu şurup yavaş yavaş düşürür dedi ama piyasada yok dedi.Geceden beri arıyoruz ordu da bir eczacı göndereyim dedi.Yine de teşekkür ederim :/
bnmkı de meme agzındayken kafasını geriye cekıyor sündürüyor..meme estetiği sart oldu diyorum esime :)))Evet hastanede ilk günden emme refleksi güçlü dediler.çok sıkı çekiyordu.
Uçları yamuldu zaten felekleri şaştı.neyseki yara Mara olmadı.
25.gün bugün,inşallah toparlanırım annem gitmeden..Kaç gün oldu senin.37 gün oldu bizim ve ağrım sızım kalmadı benim.
Geçer ağrı sızı yakında iznin keyfini çıkar.
Dün çalıştımda sonra eve kendimi zor attım.
mama mı veiyosun canım
Benimde öyle sızım.sızım sıLıyor25.gün bugün,inşallah toparlanırım annem gitmeden..
Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??
Neyse sen artık toparlandın.
Bebeğinde kırkı çıkacak. Kendi işlerini kendin halledersin istediğini yer içersin.
Bu arada kola içen var mı acaba benim canım çok.istiyor.
25.gün bugün,inşallah toparlanırım annem gitmeden..
Ya benim göğüslerimde yara olmamasına rağmen çok sızı var.. Uçları içten içten sızlıyo,iğneler batıyo gibi oluyo,normal midir acaba??
bnmkı de meme agzındayken kafasını geriye cekıyor sündürüyor..meme estetiği sart oldu diyorum esime :)))
Bana gunde 4 5 kere hatta daha fazla verdiriolardi artik dayiyorum memeyi ins doyuyodur doymasa durmaz ama dimi yaaYas bu kvler akrabalar insanı katil eder lohusa lohusa. Bana da aynı şeyi diyolar. Yarın doktora gitcez kilosundan anlıycax artık. Senin de az kalmış 1 aylık kontrole. Sorarsın doktora ona göre verirsin mamayı. Ben baya direndim mama vermeye 1 ayda 6 kez anca vermişimdir..
Sagar ken daha cabuk azaliodu simdi cork cork cekio masallah :) cnm cocuk doktoruna kime gidiosun?Duyma hic kimseyi. Dr sutun yeterli dedi asla mama verme dedi de. Mama gerekirse bile kendin gizli ver. Saginca memedeki sut olculmez bebek daha fazlasini ceker her zaman.
Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorumbebegin emdikten sonra aglamiyorsa,muayenede almasi gereken kiloyu aldigi cikiyorsa sutun yetiyordur..kv kafana takma,ben de anlamiyorum zaten millete ne oluyor,sut var mi yok mu muhabbeti cok gereksiz![]()
Gazi vardir cnmm :)Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki
Alti temiz karni tok ama aglamasi bitmedi sabahtan beri, neresi agriyor noldu ki
Surubun adi ne yaa banada soyleemisin. Tehlike sinirinin altinda ama hala atlatamadi rengi sari sariBir ricam olacak senden bebeğime acil bir şurup lazım oldu dr piyasada zor bulunur dedi ki öyle de burdaki eczanelere sordum hiçbirinde yok muadili de yokmuş onu kullanmamız gerekiyor sarılık için. Senden rica etsem eşine bir sorabilir misin ilacı kendisinde var mı ya da tanıdıklarında zahmet olacak ama acil lazım!! İlaç adı: Ursofalk suspansıyon
Yaa dert oldu kadina millete dio bide sinir oluorum( simdide her gordugunde bu cocugun sancisi var dio neresinden uyduruo bilmiorum ama bebesimin bisiyo yok yaa hasta kadin