Ablası bi tek öyle uyumaya itiraz etmiyor

ne zaman sallasam "anne.. Bebi... Koy" diyerek dizlerini gösteriyor,bebeği üstüne koyacakmisim yani,benim de isime geliyor büyük kızımı sallarken çoğunlukla küçüğü de ağlıyor oluyor, kucağıma alıp emzirmezsem ikisini bir salliyorum napiyim
Bebek bakmak zaten zor da. 3 küçük çocuğun olması daha da zor.oğlum büyüdü sayılır ama yine de bazı islerini kendi başına yapamıyor 5,5 yasında sonuçta.oğlum orta kulak iltihabı olmuştu ona uzulurkrn bugün büyük kizin da ateşi çıktı acayip oksuruyor.büyük dediğime bakma.kızlardan büyüğü yani.22 aylık o da

ufaklık desen geceleri hic uyumuyor bir de altı öyle boyle pisik olmamış ne yaptiysam olmadı Oglumla kizim yazın dogmalarina rağmen boyle pisik olmamislardi az çok tecrubem var internetten de yardim alıyorum z.yagi deneyim dedim daha beter oldu her ciltte ayni etki olmuyor iste.bu kıza ne yarayacak inş. Bir an önce bulurum.
. Esobayla kıyafet muhabbeti geçmiş aranızda. Benim de kıyafetler yetmiyor çok kusuyor çünkü.zaten bu kıza doğru düzgün kıyafet almamistim ablasininkileri kullansin diye,başka kıyafetler de var büyükler ama mecbur kalınca onlardan giydiriyorum kollarını 2 kere katliyorum filan

halimiz berbattt

Kendime de kıyafet almam lazim eşime dedim gidelim diye kırkın çıksın sonra dedi.. Alisverisi yapıyorum pazara gidiyorum ama kıyafet almak için kirkimizi bekliyoruz. Hadi bakalım...