Herkese merhaba
Bir haftadir oglum kusmaya baslamisti
dun normalden fazla kustu ve biraz huysuzdu
aksam dizimde uyuyordu yuzustu ceviriyim dedim tikandi yavrum morardi sirtina falan vurdum nefes almakta zorlandi bir sure sanki agzi tikali gibiydi neyse hemen hast. gittik birsuru kan testi yaptilar birnunu aspire etyiler geceyi hast. gwcoedik . kizim hastaydi ondan hastalik bulasti siye dusunduk ama reflu varmis kuzumda alttan gaz cikarmak icin ikindikca daha cok kusuyor
Emmesi cok iyi hala cok sukur
besigini ayak kisimlarini kestirdik meyil verdik
yan yatiriyorum
dr ilacta verdi ama tabi korkuyorum yine tikanir diye dr ne kadar normal desede o ani yine yasicam diye odum kopuyo
gece hic uyumadim eve gelince esim bakti da biraz uyudum
simdi fazla agliyor cok aglamazdi sakin bir bebekti bir gwcede huyu degisti sanki
S serefraz85 sen de kizinda yasamistin reflu
ama seninki baya ileri seviyeydi diye hatirliyorum kizin hic tikanirmiydi simdi emzirdim yarim saat sivazladim 3 ke gaz cikardi ama hala agzina geliyo biseyler dik yatirdim ama korkuyorum
Senden ve bilgisi olan annelerden birseyler duymaya ihtiyacim var fazlasiyla gergin ve uzgunum...
Canim cok gecmis olsun panigini anliyabiliyorum kötü bir deneyim olmus ama erken ogrenmene vesile olmus dikkat edersen bisey olmaz tekrar. Benim kiz ciddi derecede kusuyordu yan yatirma yastigi reflu yatagi ve besikte eğim kullaniyorduk. Hatta oto koltugu puset tipi seyde tutuyorduk ki kusmugu kacmasin. Beslnme sonrasi 15 dk kadar dik kucagimizda bekliyorduk. Gaz muhim o tetikliyor mama veriyor olsaydin eger ona uygun yoğunluklu mamalar vardi. Gunluk iki ilac kullaniyorduk biz biri toz sase biri surup seklinde. Naparsan yap devamli fiskirtarak kusuyordu cogu bebeklerinki oturmya başlayınca geçiyor bizimki bi bucuk yasinda bitti akerjimiz de oldugundan ikisi kanka olup birbrni tetikledgi icin. Dilerim sizin cabuk biter. Karnina cok bastrmayin sivazlarken sirtindan yapin gaz cikisi icin. Gece uykuda gak guk sesler duyablirsn korkma mide suyu geri geliyor agzina gevis getrir gibi oynatir ara ara agzini yutkunur bunlar olacak seyler. Eğime yan yatmya dikkat et yeter ilac haffletecektr ins kisa sursun canm gecms olsun