- 17 Ağustos 2014
- 457
- 212
- 133
- 36
Sen sezeryan dan bahsediyosn sanırım benim normal doğum alttan dikişlerNe ipi cnm yapistirma oladimi benim sadece ince bi cizgi gorunuo baska içinde disinda hicbisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sezeryan dan bahsediyosn sanırım benim normal doğum alttan dikişlerNe ipi cnm yapistirma oladimi benim sadece ince bi cizgi gorunuo baska içinde disinda hicbisi yok
Inan iki cesit de zor. Sezeryan da pisman ediyor. Sirt agrisi kalca kemigi agrisi bilmem ne. En azindan normalde aklin basinda bebeginin yanindasin dokunuyorsun ilk andan.Inan ben de
Of bizde yarın olcaz korkuyorum bendeKızlar 2. ay aşımızı bugün olduk, çok zormuş bebeğim çok halsiz hep uykulu ve iştahsız, gögüslerdim doldu uyandırıp emzireceğim şimdiye kadar çoktan uyanır emmek isterdiyavrum hasta oldu.
Yok ya iyi yaptın normal doğum en güzeli ... İlk doğumum cok zordu ama yinede normal doğurdum 2. Yi ... Pişman olmaNormal doğumdan
Yok ya dikiş armamıştım bu kadar günden sonra kurudu gıttılerBende iyiki normal doğurdum diyorum ama şu dikişler geçse bi yok dikis mi attı ne oldu diye korkup duruyorum zorladı diye oldu sanırım tuvalette sizde de oldu mu kabizlik dogumdan beri böyle. 27 gün oldu doğum yapalı evet sivilCeler agriyo sanki oturup kalkarken iltihaplanDMİ acaba
@maral doğum yaptıysa eğer iki günü gitti iki gün sonra gelir artık.Maral Im doğum yaptın mı geçmişe bakamıyorum
Ayrıca benim kız bir sağ göğsümü emiyor sola gelince uyuyor ya da tam tersi oluyor emmediği için sütüm geri gider mi gece de Kalkıp sağamıyorum tembellikten :) ya Kafayı yemek üzereyim :)güya da oğlumdan tecrübeliyim altı ay emzirmek istiyorum başka birşey vermeden![]()
O kadar oldu mu? Çok olmuş.iki aydan bikac gun eksik ama asırlardir ordaydim sanki şükür evimdeyim uc gittik dört geldik hem debahar gelmis gibi ama belli olmaz arada mart soğuğu yapabilir. Insallah bigun yolun duserse beklerm basimla beraber cok teşekkür
![]()
Valla ben pek zorlanmadım. Herkes şaşırıyor hiç yatmadın diye.maşallah diyim.Inan iki cesit de zor. Sezeryan da pisman ediyor. Sirt agrisi kalca kemigi agrisi bilmem ne. En azindan normalde aklin basinda bebeginin yanindasin dokunuyorsun ilk andan.
Normalde de 30 gun dikis acisi cekmistim. Daha kolay yolu bulunmali bu isin
Ben aldım o yağı 1 damlası bile genzimi yaktı kokusuyla..Yok her gün vermiyorum hatta çok nadir veriyorum. Dr acı elma yağı alıp topuklarına masaj yapın dedi. Onu bulabilirsem deniycem.
Fileye yatırıyorum , bi kişi de Basını tutuyor kulağına su gitmesin die . Biri baş tarafında duruyor yani :)Anladım onu da filesiz mi yıkıyorsunuz merak ettim.yani bebek suyun içinde mi duruyor diye.sormak istedim cano.
War ya daha koca kişisine yaklaşmaya korkarım gibime geliyor arkadas hamike fln kalırım sonra die :))))Inan iki cesit de zor. Sezeryan da pisman ediyor. Sirt agrisi kalca kemigi agrisi bilmem ne. En azindan normalde aklin basinda bebeginin yanindasin dokunuyorsun ilk andan.
Normalde de 30 gun dikis acisi cekmistim. Daha kolay yolu bulunmali bu isin
Ben aldım o yağı 1 damlası bile genzimi yaktı kokusuyla..
Unutuluyor. Ilk 3-5 ayi atlatalim zorluklar geride kaliyor.War ya daha koca kişisine yaklaşmaya korkarım gibime geliyor arkadas hamike fln kalırım sonra die :))))
Gazi oldugu anlmina gelebilir. Benimki de kaka yaparkeb kendini kasiyor kizariyor. Yapinca rahatliyor. Tek olumsuzluga takilma. Aglamayan bebek yok. Her aglamasinda hemen susmaz. Kimi bebek cok aglar kimisi sakin olur. Sen ne kadar rahatsan bebek de rahat olur. Senin stresini hissedip daha da aglar. Cok hatirliyorum oglumun aglamasinin ben rahatlayinca gectigini. Babasi alinca susuyor diye yaziyor kizlar cunku baba stressiz.Benim Çocuğum. Niye altına yaparken ağlıyor?sizin de öyle mi? Yeşil kaka laktoz intoleransı bunların sonucu mu yoksa bu![]()