Doğumdan sonraki 2 gün hastaneyi bbirbirine katti pipili.. Öyle çok ve sürekli agladi ki yan odalardan gece yatilari n oldu diye sormaya geldiler düşün. Annem gecenin bir yarisi bebek kucaginda hastanenin içinde dolasti durdu..yeterki sussun diye ama susmadi.. Ben sürekli yattigim ve hareket edemediğim için altuni falan annem değişti hep ..
Çocuk sürekli kaka yapiyor annem de sürekli lütfen yapma oğlum diyordu cuniu altini actigi da annem çocuk resmen katiliyordu morariyordu. Bin tane şey geldi aklima.. İdrar yaparken mi agrisi var oylemi boylemi ..2. Gün sabaha karsi annem uyurken zor bela altini ben actim oglanin gayet sakindim.. Hic aglamadi sonraki seferlerimdede hic aglamadi.. Eve geldik ne zaman annem değişse altini basti cigligi cocuk..anneme sakin ol ve telaş etme anne anliyor stresini dedim. Önce güldü sonra ben altuni actigimda nasip konuştuğumu sakinligimi ve oglanin hic aglamadigini oda fark etti hakliymissin dedi
Sensakin ol . bbebeğiemzir 2 saat boyunca agladiginda bbilki acligindan aglamiyor mama derse biri acikmadi de.. Bebek bu bizimle iletişim kurmasinin tek yolu aglamasi..
Sen aglamasin diye uğraşma ki onun ne istediğini anlayabilesin.. Yoksa kafayi yersin derdi ne bu çocuğun diye düşünmekten