2015 Şubat Anneleri

Saygıda kusur etmedim

Ben evde hiçbir şeye el sürmüyorum, eşime yemek yapamıyorum dışarda. Söylüyorum, ev işlerinden bihaberim birtanecik bebişim var ona da sütüm az diye habire süt artırıcı şeyler yiyip içmeye çalışıyorum. Şimdi de acaba kesilirse korkusu sardı :KK43:

senle ben bi sakinleşemedik ben yalnızım yalnız oldugum için hergün ağlıyorum yetemiyorum bebeğime diye.
sütüm az ne yesem çoğalmadı hala bi umut bekliyorum çoğalır diye her mama verişimde içim parçalanıyor
hasta olmasın diye kendimi avutuyorum ama elimde değil mamayı yerken bende ağlamaya bşlıyorum
bu halde evde başkasına tahammül edemezdim sanırım kv kendi annen gibi olmaz anne kusur örter kv kusur arar o şimdi senin dört dörtlük olmanı bekliyor hem bebeğe hem eve hemde kocana yetebilmeni bekliyor ama anlamıyor senin şuan ki durumunu gidene kadar sık dişini canım

Bnm sütüm azaldı ne yapsam kızlar bana Bi akıl verin bugün 36 gunluğuz 1 saat emziriyoum daha üstüne 90 cc mama yiyo ilk haftalarda iyiydi ama 2 haftadır azaldı ne yapmam lazım..oğluma mama verirken çok suçluluk duyuyorum ama aç kalmaması için veriyorum..
Gecen mercimek çorbası içtim bayağı süt yaptı ama gaz da yaptı o ayrı mesele :/

Bnm sütüm azaldı ne yapsam kızlar bana Bi akıl verin bugün 36 gunluğuz 1 saat emziriyoum daha üstüne 90 cc mama yiyo ilk haftalarda iyiydi ama 2 haftadır azaldı ne yapmam lazım..oğluma mama verirken çok suçluluk duyuyorum ama aç kalmaması için veriyorum..
bende cok kötüyüm mama verirken içim gidiyor sırf hasta olmasın aç kalmaın diye yapacak başka bişeyimiz yok sarılık tehlikemiz devam ediyor hala

Hayır anlamıyorum ki benim sütümden sananeee!! Kaç cc çıkıyomuşmuş. Belli olmuyo arada 60,sabahları 90 bazende 30 diyorum. Yok, onun tek göğsünden 150 cc çıkıyomuş, üstelik sağdıktan sonra kalanda bebeğini doyuruyomuş!!
Baaanaaaaneeee!! Bende salak gibi sütü az olana veya olmayana, hatta başlarda kendisine bile moral veriyodum. Aman sıkma canını, gelir daha çoğalır, ılmazsa mama verirsin nolcak diye.. Gelmiş bana süt kıyaslaması yapıyo.
Bana bak hanımmmm, eğer bende elimi evde hiçbişeye sürmesem, kocamın önüne sıcak yemek yerine yesin diye salata koysam, ev işlerinden bi haber olsam, ilgilenmem gereken bi çocuğum daha olmasa, sırf yemek ev işi yapmamak için kaynanama, arkadaşlarıma kime gideceğimi şaşırsam benimde sütüm çoğalır!!
Ama ben evim yemek koksun ev olsun, masamın üstünde her daim kekim olsun,kızım sever kocam sever diye yada aniden misafirim gelir diye. Çocuklarım uyurken evimin işini yaparım, gece uyumadığım halde yatmam yine. Niye, çünkü kocam geldiğinde evim toplu olsun, heee bilirsinki zaten sevmem dağınıklığı. Her daim misafirim gelir, severim sevilirim, hizmetimi şu halimle kendm ederim. Senin gibi " çocuğum var bişey yapamam" bahaneleri yapamam, yapım değil.
ANLADINMI!!! Bunların üstüne, Elhamdülillah kocam yanımda başka kadınları yemiyo gözleriyle, annemin yemeklerini özledim diye söylenmiyo bana, beni kimsenin yanında rezil etmiyo, evi mok götürüyo demiyo, tek başına arkadaşlarıyla gezmelere gitmiyo "ben sizinle gezerim ailemle" diyo (biliyosun), kaynanam arkamdan konuşmuyo " oğlum hep salata yiyo" diye. Aklı oğlunda kalmıyo, torununda aklı kalmıyo.
Şimdi güzelim, sen güzelce dinleniyosun sürekli yatıyosun çünkü sütün çok, ama benim senin kadar lüksüm yok!! Bide bu benim ikinci çocuğum biliyosun, senin daha ilk çocuğun. Bana akıl vermeye kalkma!! Az olsun öz olsun ben çocuğuma yetiyorum. Bakalım bebeğin ek gıdalaa geçince ne yedirceksin, salata mı!!
Benim huzurum aile yaşantım herşeyim yerimde çok şükür. Senin sütünü Allah dahada bollaştırsın ama bana karışma.. Aramızda çok fark var!!. DİYEMEDİM YA LAAA!!!
İçimde birikti dünden belli kızlar, yazdım hepsini doldurdum burayı ama kusura bakmayın çok sinirlendim çünkü:KK62::KK11:
O neymis oyle o kadar sagdigi halde bebegi doyuyormus. Mandira acsin en iyisi. Abartmis hatta kabartmis

Tatlim ayni sancilar bende de var ama dogm sancisi degil iste. Bana da suyu iyi herseyi iyi dedi. Ben istemiyorum beklemek al ameliyata desem alicak hemen de ben de bu kadar bekledim iyiyse bari normal sansimi deneyeyim diyorum da iste bu strese dayanmak cok zormus :)

Biz de elbet dogurucaz canim ya yeterki saglikla sorunsuz gelsinler. en fazla saliya kadar bekleticek beni de hemen hemen ayni seninle. Yalniz bizimkiler suda cok kalmaktan burus burus dogcaklar sanirim :)

Bazen diyorum acaba SAT i mi yanlis hesapladim ama benim adetim her zaman duzenlidir hep de not alirim. Belki de rahime dusme zamani gec olmustur tarih yanlis hesaplanmistir diyorum. Neyse vardir bi hayir..

bugünde gittim doktora , başka bi doktor varmış ona gittim bakalım ne diyecek diye
o da senin günün geçmemiş 42 den sonra geçmiş sayarız dedi !
neyse usg baktı gayet iyi dedi, hareketlerine dikkat et , heran doğum olabilir dedi
nst de sancı çıktı bu sefer bikaç tane sevindim

Al beni vur sana yani mahvoldum bu kadar acı çekerken Dikiş varken nasıl tekrar ilişki olcak korkar oldum tuvaletimi yaparken acıyo adama nasıl katlanırım bilmem
Oluyor ama zor oluyor 2ayı gecıyor ama sezeryan öyle değil bi tanıdığım 40 çıkmadan 20 li günlerde yaptı ama sağlıklı değil rahîm toparlanmıyor ... Zorlamamak lazım

Benim bebeğim 3 gündür burun tıkanıklığı çekiyor temızliyırum 30 dk sonra yıne gece uyumuyor meme emmıyor ... Göğsünden hırıltı gelıyor korkmaya başlamalıyım ???kendi Dr gidermiyoruz evde tamir var esimin 2 gun iş toplantısı var ...SSK okmeydanına hıdıcem bu gidişle ...

Doktorun Vajinorm dışında ne vermişti canım yapsana bana artık ölcem Ağrıdan bide bu akıntı ne zaman bitecek acaba ?

Kiz yazmistim ya gormedn mi:) batikonla pansuman yapma bir sulu ilac kutulu degil eski usul hazrlanan bi çözeltiydi onunla dikise pansuman yapip sonra vaginorm suruyorum. Antibiyotik once hafifti hematom olunca binlik agumentn verdi arti agrim oldukca gunde iki parol ve buz kompres fyz35 fyz35

Ah bir de trip atılmaya başlandı. Deliricem yaa. Neye alındı ne dedim yanlış anladı bilmiyorum bile. Eşimle konuştum telefonda acaba Konuşurken dediğim bişeyi üzerine mi alındı. Off ne zormuş yaw. Madem kızın gibi davranamıycan be gelirsin ki. Zaten doğru düzgün muhabbet yok bir de bu.

Bosver sallama alinan alinsin muhim mi senden su aşamada

Kizimin yuzunde sivilce gibi seyler var. Artıyor her gecen gun. Sizlerde var mi yada neden olur yasayaniniz varmı

Bizim de oluyor normalmis

Yok arkadaş .. 2. Çocuk hele 3. Çocuk falan hic akil kari değilmiş.. Tevbeler olsun

Oyle valla zor zanaat imis:(

Y

ya nasil susturcaz peki benmkinn sesi kisiliyo morariyo kiyamiyorm emzzikte almiyo.hangi sehir ve dr cnm sakincasi yoksa?
gazi olduğunda ağlarken mi nasıl susturcaz.benimki de bugun çok kötü oldu ne yaptıysak susmadi hiç böyle görmemiştim rezene damla masaj ama tek sustugu anlar emzigi tuttuğu anlar oldu başta vermeyeyim emzik diyodum ama yook çok iyi vallahà. İzmir tire de doktor canım siz istanbuldasiniz sanirim

gazi olduğunda ağlarken mi nasıl susturcaz.benimki de bugun çok kötü oldu ne yaptıysak susmadi hiç böyle görmemiştim rezene damla masaj ama tek sustugu anlar emzigi tuttuğu anlar oldu başta vermeyeyim emzik diyodum ama yook çok iyi vallahà. İzmir tire de doktor canım siz istanbuldasiniz sanirim
Emzik gibisi yok cidden, ben bi veremedim gitti, büyüğünde çok rahat ediyormuşum emzikle meğer :(

Randevumu aldım 40'ım çıkınca spiral inşş:21: hala çok ürkütücü geliyor içimde öyle bişeyin varlığı ama herkes yapıyor diye avutuyorum kendimi :KK51:

Muskatı sen de mi yedin? Gecen Dr a sordum kanıtlanmış birşey yok muskat hakkında dedi içime kurt düşürdü. Aktardan acı elma yağı alın bebişin topuklarına masaj yapın dedi. Onu almayı düşünüyorum ben de.
Evet ben de kullandim
bu aralar sindirim sistemim bir tuhaf muskattan diye dusunuyorum
denemedik sey birakmicaz bu gidisle
biraz buyuseler rahat edicez
Esim bile bu cocugun kakasi bize dert oldu diyor kizim masaj yapiyo kardesinin karnina

Back
X