Hayır anlamıyorum ki benim sütümden sananeee!! Kaç cc çıkıyomuşmuş. Belli olmuyo arada 60,sabahları 90 bazende 30 diyorum. Yok, onun tek göğsünden 150 cc çıkıyomuş, üstelik sağdıktan sonra kalanda bebeğini doyuruyomuş!!
Baaanaaaaneeee!! Bende salak gibi sütü az olana veya olmayana, hatta başlarda kendisine bile moral veriyodum. Aman sıkma canını, gelir daha çoğalır, ılmazsa mama verirsin nolcak diye.. Gelmiş bana süt kıyaslaması yapıyo.
Bana bak hanımmmm, eğer bende elimi evde hiçbişeye sürmesem, kocamın önüne sıcak yemek yerine yesin diye salata koysam, ev işlerinden bi haber olsam, ilgilenmem gereken bi çocuğum daha olmasa, sırf yemek ev işi yapmamak için kaynanama, arkadaşlarıma kime gideceğimi şaşırsam benimde sütüm çoğalır!!
Ama ben evim yemek koksun ev olsun, masamın üstünde her daim kekim olsun,kızım sever kocam sever diye yada aniden misafirim gelir diye. Çocuklarım uyurken evimin işini yaparım, gece uyumadığım halde yatmam yine. Niye, çünkü kocam geldiğinde evim toplu olsun, heee bilirsinki zaten sevmem dağınıklığı. Her daim misafirim gelir, severim sevilirim, hizmetimi şu halimle kendm ederim. Senin gibi " çocuğum var bişey yapamam" bahaneleri yapamam, yapım değil.
ANLADINMI!!! Bunların üstüne, Elhamdülillah kocam yanımda başka kadınları yemiyo gözleriyle, annemin yemeklerini özledim diye söylenmiyo bana, beni kimsenin yanında rezil etmiyo, evi mok götürüyo demiyo, tek başına arkadaşlarıyla gezmelere gitmiyo "ben sizinle gezerim ailemle" diyo (biliyosun), kaynanam arkamdan konuşmuyo " oğlum hep salata yiyo" diye. Aklı oğlunda kalmıyo, torununda aklı kalmıyo.
Şimdi güzelim, sen güzelce dinleniyosun sürekli yatıyosun çünkü sütün çok, ama benim senin kadar lüksüm yok!! Bide bu benim ikinci çocuğum biliyosun, senin daha ilk çocuğun. Bana akıl vermeye kalkma!! Az olsun öz olsun ben çocuğuma yetiyorum. Bakalım bebeğin ek gıdalaa geçince ne yedirceksin, salata mı!!
Benim huzurum aile yaşantım herşeyim yerimde çok şükür. Senin sütünü Allah dahada bollaştırsın ama bana karışma.. Aramızda çok fark var!!. DİYEMEDİM YA LAAA!!!
İçimde birikti dünden belli kızlar, yazdım hepsini doldurdum burayı ama kusura bakmayın çok sinirlendim çünkü