2015 Şubat Anneleri

Evet havluyu annm de soylemisti onu yapiyorum.ya benkmkinin aklina emnek dusunce hic bi sekilde sakinlesmiyo.emzigi bi turlu veremiyoeum.alttan ustten birtlatiyo ama yinede bacaklari hep cekiyo:KK43:[/QUOTÉ GAZ İLACI kullanıyomsn

Dün ve bugün bebişi Ayağımda salladım bu şekilde devam etmiyeyim di mi alışır?
sen oyle rahat ediyorsan alissin ne var ki. Gazli bebekler sallaninca rahatlarmis
Isim okuma da gec olmaz snirim. Resmi islem degil ki. Cok da bilgilu degilim ama.

Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun :KK43: 4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu :KK43:
Hadi allah yardimcin olsn

3 saattir evde yalnizim. Fena degil durum. Tabi hazir yemek vardi. Bir de ben disardan fln soyleyemem oglum ne yicek mecbur pisirmem lazim. Yemek yapma kismi haric iyi simdilik.

Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun :KK43: 4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu :KK43:
Hadi bakalım gözün Aydın akşam doğurursun Allah kolaylık versin

Dün ve bugün bebişi Ayağımda salladım bu şekilde devam etmiyeyim di mi alışır?
Kucağa alışmasından sa böylesi daha iyi canım bende sallıyorum en azından akşam eşimde bu şekilde duruyo veya başkasında yoksa kucakta kokuya alışıyor hem beşikte sağa sola sallıyor ayakta yani

Oglumun gobeginde akinti vardi aksam farkettim agladikca aciliyodu bugun dr'a gittik icinde bi parca et gibi bisi varmis onu aldilar daha 1 aylik bile olmadi bu ikinci operasyon gozleri capakli damla verdi gecmezse ondan da bi operasyon olacak isyan etmek istemiyorum Allah dermansiz aci vermesin ama daha cok kucuk yaa zaten yalnizim diye her gece agliyorum bide boyle seyler oldukca sinirlerim iyice yipraniyo Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Sut arrttma asamasina gelemedim bi ugrasip kendmr onu bunu hazrlayaym nerde:KK43: marul dereotu arttrio

Ah canım ya inşallah toparlanırsın bir an önce...

Kizlar alttan bakti 3 cm acilmam var ama kanala hala girmemis yine de yatirdi beni simdilik sanciyla girmesini beklicez bakalim dua edin kizlar :KK43:

Ben de 3 cm le yattım girmemişti kanala Sanciyla girdi hayırlısî olsun çabucak aksın zaman senin için inşallah

Emzirdikten sonraki halim : Ellerde ayakalrda uyuşma, eklem yerlerinde ağrı sızı ,algı düşmesi, inanılmaz bir unutkanlık baktığım saati bile unutuyorum, saçlarda deli dökülme,kaslarda ve sırtta ağrı ,bön bön bakmaya doğru hızla ilerliyorum.Daha 22 günlüğüz ve şunu da sorayım bendeki ödem gitmedi neden acaba vücudum ayaklarım bileklerim şiş hala benim gibi olan var mı atamadı vücut ödemi ?

Demir eksikliğin olmasin canim ? 4-5 günden sonra atmaya başladım ödemi ben bikaç gündür atıyor vücut. Ayaklarim benim değildi sanki.
uyuyabiliyor musun bir de ?

Sana ordan herşey doğal geliyordur ne güzel. Benim babam da evde kedimiz ve kaplumbağamız (ikisi de benim bu arada) var diye bir gün kalıp eve gitti. Bu arada bebişin kulağına ismi hala söylenmedi. Hastanede şimdi söylemiş ama usulünce söylememiş. Babam ben Söyleyeyim dedi eşim usulünce söylesin diye söyletmedim kaldı. Çok mu geç ki?

babam odaya gelir gelmez okudu yağmurun hastane odasında daha; ayşe yağmur okutacaktım evde düzeltmiş tekrar okumuş.

Ne kadar erken okunsa o kadar iyi baba tarafında ismi okunmadan meme vermezlermiş bile ama, Benim de 29 günlükken okunmuş.

Kim okursa huyu ona benzermiş ona göre okut sen de ;) ben çok istemiştim babamın okuyabilmesini kısmet oldu(eşim bilmiyormuş nasil okunduğunu)

Hadi gözün aydın canim hayirli haberini bekliyoruz :)))

Kanama gelmeden takıyorlar mı hemen ?

Ben de şaşırdım MaRaL_ MaRaL_ sanki önce bi adet görmen lazım takılması için demişti ama dün doktor 40'ın bi çıksın takalım dedi şaşırdım ama benimki hormonsuz 10 yıllık olan belki ondandır ya da yurtdışındayım ben belki burdakiler beklemiyordur :/ valla bu sağlık uygulamalarının ülkeden ülkeye böyle farklılık göstermesi normal mi bilmiyorum insanın kafası karışıyor :KK51:

Baya dolmuşsun canım boşverrr, gerçekten çok önemliymiş süt için dinlenmek. uyudukça artıyor süt sanki.
Bu kadar koşturabilmene maşallah. Başka övünecek bir şeyi yokmuş onun da ne yapsınnn:KK30:

Maşallah mandıra kursaymış o kadar sütle. Bayaa abartmış bence.

Bazen kıvranıyor geriniyor. Giünde 1 kere genelde kakasini yapiyor.
O 1 kere de azar azar yapsa günlük toplam kadar oluyor. Takmıyorum ben de.

Kv yi takma sakın. Benim de annem gitti dün kv benimle şimdi ilk gün iyi geçti. Bebişle ben ilgileniyorum, o yemek temizlik vs ile. Masadan çatalımı bile kaldırmıyorum. ben korkuyordum sorun yaşarîz diye ama böyle giderse daha kalabilir.

Taktıkça canını sıktıkça sütün etkileniyor:KK43: bir de uyuyup dinlenmeye çalış. Bebişi uyut kv ye bak selin e ben uyuyorum de uyu . Ne için yanınızda ki?
Bu akşam yemekten önce eşimin ben dizinde yağmur kucağinda 1 saat kadar uyumuşuz tv karşısında. iki gecedir huysuz diye mamayla uyutuyordum bu gece yetti sütüm.

Benim canım kendi sancım epiduralsiz, epizyolu bol dikişli normal:KK25:

Mirina düşünüyorum ben de bakalım :KK51:

Ben sokuluyorum; dikişlerin iyileşti galiba:confused: diyor:-)
O hormonlu olan di mi? Ben de hormonsuzda karar kıldım da pişman olmam inş niyeyse içim bi garip :s

Off aynen ya verme verme dediler ama iyi ki vermişim é ver tutmuyor mu benim ki 3. Günden aldı
Yok almıyor maalesef :( ilk günden denedik almıyor hala da deniyoruz, neyden rahatsız oluyorsa artık mama bile içmiyor biberonla beyfendi hazretleri:KK12:

Ah canım ya inşallah toparlanırsın bir an önce...

Ben de 3 cm le yattım girmemişti kanala Sanciyla girdi hayırlısî olsun çabucak aksın zaman senin için inşallah

Demir eksikliğin olmasin canim ? 4-5 günden sonra atmaya başladım ödemi ben bikaç gündür atıyor vücut. Ayaklarim benim değildi sanki.
uyuyabiliyor musun bir de ?

babam odaya gelir gelmez okudu yağmurun hastane odasında daha; ayşe yağmur okutacaktım evde düzeltmiş tekrar okumuş.

Ne kadar erken okunsa o kadar iyi baba tarafında ismi okunmadan meme vermezlermiş bile ama, Benim de 29 günlükken okunmuş.

Kim okursa huyu ona benzermiş ona göre okut sen de :KK66: ben çok istemiştim babamın okuyabilmesini kısmet oldu(eşim bilmiyormuş nasil okunduğunu)

Hadi gözün aydın canim hayirli haberini bekliyoruz :)))

Galiba vücudumda çok şey eksik,uykuyla hiç aram yoktur zaten doğumdan sonra hiç uyumuyorum neredeyse.Walking dead :) Ödemi neden atamıyorum bilmiyorum

Oglumun gobeginde akinti vardi aksam farkettim agladikca aciliyodu bugun dr'a gittik icinde bi parca et gibi bisi varmis onu aldilar daha 1 aylik bile olmadi bu ikinci operasyon gozleri capakli damla verdi gecmezse ondan da bi operasyon olacak isyan etmek istemiyorum Allah dermansiz aci vermesin ama daha cok kucuk yaa zaten yalnizim diye her gece agliyorum bide boyle seyler oldukca sinirlerim iyice yipraniyo Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Nasil akinti vardi. Bizim de kan var gobekte hala. Gozu icin operasyon olmadn geciyor uzulme oglumda da vardi 1 yasinda gecti. Surekli masaj yapman gerekiyor tarif etti mi dr.

Nasil akinti vardi. Bizim de kan var gobekte hala. Gozu icin operasyon olmadn geciyor uzulme oglumda da vardi 1 yasinda gecti. Surekli masaj yapman gerekiyor tarif etti mi dr.
Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz

Benimkindede kan vardı k vitamini aşısından kaynaklanıyor dedi geçti kendi kendine hep body lere bulaşıyordu geçti banyo yaptırdıkça erken düştü diye oldu dedi Dr 5. Günde düştü çünkü

Ben de şaşırdım MaRaL_ MaRaL_ sanki önce bi adet görmen lazım takılması için demişti ama dün doktor 40'ın bi çıksın takalım dedi şaşırdım ama benimki hormonsuz 10 yıllık olan belki ondandır ya da yurtdışındayım ben belki burdakiler beklemiyordur :/ valla bu sağlık uygulamalarının ülkeden ülkeye böyle farklılık göstermesi normal mi bilmiyorum insanın kafası karışıyor :KK51:

O hormonlu olan di mi? Ben de hormonsuzda karar kıldım da pişman olmam inş niyeyse içim bi garip :s

Evet canım hormonlu olan. Doktora danışacağım yine vakti gelince bende pkos var çünkü hangisi iyiyse Benim için. En iyisi hap benim hastalığım açısından ama emzirirken olmuyor o da.

Ne damlasindan sonra olmustu canim karin agrisi d vitaminimiydi eger iyleyse bende bugun baslicam umarim karni agrimaz zaten 4 gundur kakasini yapamiyor :KK43:
D vitamini. Ama basta kullandigimizda problem yoktu. Dr damla sayisini arttirinca hastalandi bebisim.

Back
X