Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[QUAreyhan_aksaka, post: 39818759, member: 571758"]Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz
Acd3 vitamini saglik ocagi 4 damla dedi 2 hafta bu sekilde kullandik sorun yoktu. Ilk ay kontrolunde doktor acd3 sulu yapida digerleri yagli yapida karistiriyorlar 20 damla verin ciddi eksiklik dedi. Sonuc felaket. Simdi 5 gunlugune vitamini kestik. O kadar da talep goren bi dr perisan etti bebegi.Ne kadar verdinki
Dunden beri bas agrisindan agzima lokma koymadim, kiz zaten tepemden inmiyor ki yemek yiyelim, sut cikmiyor simdide mama veriyorum sabahtan beriSut arrttma asamasina gelemedim bi ugrasip kendmr onu bunu hazrlayaym nerdemarul dereotu arttrio
Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu
![]()
Dunden beri bas agrisindan agzima lokma koymadim, kiz zaten tepemden inmiyor ki yemek yiyelim, sut cikmiyor simdide mama veriyorum sabahtan beri
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canımKızlar hastanedeyiz oğlum ameliyat olacak birazdan.dua edin teyzeleri oglusuma
Beşinci gün kontrolde Dr bile söyledi ama eşim istemedi. Şimdi gerçekten çok zorlanıyorum ağladığında evde herkes mana verme moduna geçiyor.
Helal olsun valla ne dıyim ... Pişman değilsin umarım aslında dikiş olmasa çok rahat olurduk hemen kalabiliyor inşan... Ama dikişler perişan ediyor kısmet oda... Sen ssvd grubunda paylaştınmı bende motıve olmak için orayı sessizce takıp ettim 2 yıl
Benin kizim 9 yasinda bazen deli ediyor beni
Genelde yardim ediyor kuzum ama yinede cocuklugunu yapiyor iste
Biraz once kizdim gonderdim odasina derslerini yapiyor bende vicdan azabi cekiyorum oglan mememde. Gidip opesim geliyor simdi kizimi bu sefer de kizmamin anlami olmicak. Onuda anliyorum hafta sonlarimiz cok dolu dolu gecerdi hep kizimin eglenecegi seyler yapardik bugun cikacaktik ailece hava buzgibi ne yapsamda gonlu olsa diye dusunuyorum offf offf...ben kizi cok rahatbuyutmusum...
Kucuk cocuk daha zordur bana gore
cok fazla yoruluyorsunuz Allah yardimcimiz olsun
Bende de var 4,5 yaşinda bi oğlan çok hırpalıyor kardeşini hiç yalnız bırakamıyorum ... Zarar verecek diye aynen bağırıp çağırıyorum ama oluyor işte hakîkatten zor ili çocuk
Çocuk 20 günlük oldu ben kendimi sokağa vurdum o günden beri hep dolaşıyom o kapı senin bu kapı benimher gittiğim yer yumurta koyuyo evi fareler basarmış
arabamız keskinoğlunun mobil şubesi gibi oldu
he bide şeker :)
Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu
![]()
Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz
Acd3 damlanın kokusuda bir garip canım bende vereyim dedim kokusu hoşuma gitmedi 20 damla abartmış yaaaAcd3 vitamini saglik ocagi 4 damla dedi 2 hafta bu sekilde kullandik sorun yoktu. Ilk ay kontrolunde doktor acd3 sulu yapida digerleri yagli yapida karistiriyorlar 20 damla verin ciddi eksiklik dedi. Sonuc felaket. Simdi 5 gunlugune vitamini kestik. O kadar da talep goren bi dr perisan etti bebegi.
Bu kvler bu kafaya gelmek için ne içiyorlar acaba. Benim Kv çok iyidir ama hamile kaldığımdan beri tuhaflaştı.
Aynı emzirme muhabbetleri bizim evde de devam ediyor ama bizimkinin sütü fışkırıyormuş canım! Düzenli yemek yiyebiksem benimkide fışkırırdı saat 12de kahvaltı yapıyoruz sizi bekliyorum aç aç dedim eni sonu.
Geçen gün Cemre memeyle kavga ediyodu eşime mama hazırla doymuyo galiba dedim kvnin yüzünde güller açtı. Bi yanda memem ağrıyo (komple ama sadece ucu değil) bi yandan çocuğuma yetemiyorum diye ben ağlıyorum o da sırıtarak " meme yetmiyomuymuş kızıma" diye çocuğu seviyor!!! Bizimki öyle çok yaşlı da değil 55 yaşında.
Eşim bir aylığına yurtdışına gidecek bende kaldım mı Kv kplebir başıma. Ben girmeyimde kim girsin depresyona
Tek destekçim eşim o da gidecek bir aylığına napacam ben bilmiyorum. Inşallah çabuk öğrenirim canım gazını bile çıkaramıyorumçocuğumun
Okudukça hayret ediyorum valla. 3 çocuğun ihtiyaçları, evin temizliği düzeni,yemek, mutfak alışverişi bunların hepsine tek başına yetebiliyosun önünde saygıyla eğiliyorum![]()
Cnm bebis mi?neyi var?Allah yardimcisi olsun.hersey cok guzel olcak insallah
bende önce emziriyorum ardından mama veriyorum kaç cc veriyorsun emzirme sonrasıHerkesciklere selam olsun kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah mis kokuku bebislerinizde iyidir insallah hepsini koklarim gidiklarindan:) baya zaman oldu giremedim hic 2 kere baktim yazamadan ciktim gelen giden benim kizin okulu vs.. derkn bi firsat bulamadim dogumdan beri bende hep tek basimayin cok sukur gazsiz uykucu bi bebisim var masallah bende emzirip ardindan mama takviyesi yapiyorum bizde tam 34 gunluk olduk 40 mizin cikmasina az kaldi yari kirkimizi cikardik gezmelere gittik 40 da bi ciksinda su evden bi cikmak.icikmak.istiyorum artik:) ozlemisim burayi ya su mevludude yaptikdan sonra rahatim artik ne gelenim olur ne gidenim:)
Babana çok özendim. Beni evlatlık alır mı kızımla. Keçilere bakarım.Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.
Ikinci cocuk olunca oldu sanirim biraz. Ilkte herkes toplanmisti
Tam dediğim gibi canım 10 gibi doğurursun sen Allah yardımcın olsunKizlar 7 cm acilmam su an. Bi ara epiduralin katateri yerinden xikmis surtmusum yataga fazla sanirim. O yarim saat coooook saglam sanci cektim geberdim hemen anestezi uzmanini cagirdilar meger katater cikmis.
Tekrar yapti ve su an hic bi sey hissetmiyorum bu epidurali bulandan allah razi olsun. Suni de verildi geceyi gecmez dedi ebe.
Gecmise bakamadim iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Insallah normal dogumla sonuclanir.darkdays tatlim allah sana da kolaylik versin..
Cogu zaman 60cc yiyo canim gece uyurken mama verince sabah uyaniyo bi tek ozamn 90ana yakin yiyobende önce emziriyorum ardından mama veriyorum kaç cc veriyorsun emzirme sonrası