2015 Şubat Anneleri

Sütümü sağıyorum şu anda, bu sütte bi koku var dedim. Kokladım resmen sarmısak kokuyo:KK70: Dün biraz srmısaklı bişiler yemiştim de:KK23: İçermikş acaba bu sütü:)

[QUAreyhan_aksaka, post: 39818759, member: 571758"]Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz[/QUOTE]

Ahmet tuna nin da gobegi akiyor sari sari bulasiyor kiyafetlerine .. Gecen hafta ana sagliga goturdum hususi dedim Dr a parca kalmis gibi orasi diye yok normal dedi ve antibiyotikli krem verdi hergun 3 kez duruyorum.ama en ufak bir değişme yok..o cukurun içi hep islak ve sulu :KK43:

Sizin gobekten alinan o et parcasi beyazimsi biseymiydi mercimek kadar var yok.???

Ayrıca ayni göz şikayeti bizdede vardi doğduğundan beridir.. Özel deki Dr 1 yasina kadar sürebilir dedi masaj öğretti ben pek yapmadim aklima gelip te ama damlayi ihmal etmeden kullandim ve çok kisa surede gecti canim.. Gentagut diye bir damla :KK66:

Ama bu göbek olayi benide fazlasıyla düşündürüyor :KK43:

Allah daha buyuk dertler vermesin bunlar çok çok ufak sorunlar korkma dua et.. Hastaneye bir sebepten gittiğimde milyon kere sukrediyorum halimize :KK66:

[QUAreyhan_aksaka, post: 39818759, member: 571758"]Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz

Ahmet tuna nin da gobegi akiyor sari sari bulasiyor kiyafetlerine .. Gecen hafta ana sagliga goturdum hususi dedim Dr a parca kalmis gibi orasi diye yok normal dedi ve antibiyotikli krem verdi hergun 3 kez duruyorum.ama en ufak bir değişme yok..o cukurun içi hep islak ve sulu :KK43:

Sizin gobekten alinan o et parcasi beyazimsi biseymiydi mercimek kadar var yok.???

Ayrıca ayni göz şikayeti bizdede vardi doğduğundan beridir.. Özel deki Dr 1 yasina kadar sürebilir dedi masaj öğretti ben pek yapmadim aklima gelip te ama damlayi ihmal etmeden kullandim ve çok kisa surede gecti canim.. Gentagut diye bir damla :KK66:

Ama bu göbek olayi benide fazlasıyla düşündürüyor :KK43:

Allah daha buyuk dertler vermesin bunlar çok çok ufak sorunlar korkma dua et.. Hastaneye bir sebepten gittiğimde milyon kere sukrediyorum halimize :KK66:[/QUOTE]
goz masajini yapicam canim ins mikrop kapmaz damla ne bilmiyorum esim alinca ismine bakarim...gobegi ihmal etme hast git can sıkıntisindan aldiktan sonra nasil bisi diye bakmadim ama dr eliyle gobegi gerdirdi o zaman gordum kirmizi mercimek tanesi kadar biseydi...

Ne kadar verdinki
Acd3 vitamini saglik ocagi 4 damla dedi 2 hafta bu sekilde kullandik sorun yoktu. Ilk ay kontrolunde doktor acd3 sulu yapida digerleri yagli yapida karistiriyorlar 20 damla verin ciddi eksiklik dedi. Sonuc felaket. Simdi 5 gunlugune vitamini kestik. O kadar da talep goren bi dr perisan etti bebegi.

Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun :KK43: 4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu :KK43:

benim yatışım da yarın yapılacak büyük ihtimal , bugün yine sancım çıktı nst de ama 1-2 tane
Allah seninde yardımcın olsun hadi bakalım bu gece doğuruyon

Dunden beri bas agrisindan agzima lokma koymadim, kiz zaten tepemden inmiyor ki yemek yiyelim, sut cikmiyor simdide mama veriyorum sabahtan beri

o baş ağrısı birgün tuttu beni kahroldum ağrıdan . boynumdaki problem başıma vuruyor çoğu zaman birde uykusuzluk tuzu biberi.
sütü arttıran şey zaten uyku oda bizde yok :) mamadan ben zor kurtuldum,alışınca memeyi emmez dikkat et sen emzirmene bak,emzirdikçe gelir derler ya.

Beşinci gün kontrolde Dr bile söyledi ama eşim istemedi. Şimdi gerçekten çok zorlanıyorum ağladığında evde herkes mana verme moduna geçiyor.

Canim almayacak cocuk almiyor ben istemeyerek verdim uc gunluktu alir gibi yapti bir sonra ogurdu hep binde bir tutuyor tokken almiyor haliyle uykuda vn isime yaramiyor atiyo ogg yapip cadii

Helal olsun valla ne dıyim ... Pişman değilsin umarım aslında dikiş olmasa çok rahat olurduk hemen kalabiliyor inşan... Ama dikişler perişan ediyor kısmet oda... Sen ssvd grubunda paylaştınmı bende motıve olmak için orayı sessizce takıp ettim 2 yıl

Asla pisman degilim cok istiyordum zaten aksine cok da mutluyum sukur rabbime dikis olmasn diye cok ugrastilar da cikmadi kafasi uc saat o an milyon dikis olsa razi gelirdim:) grupta habermi paylasmstm da hikayemi ysxamadm bi frsat bulup oranin mot8vasyonu inanilmaz dort yillik takiple nasip oldu bize de sukur;)

Benin kizim 9 yasinda bazen deli ediyor beni
Genelde yardim ediyor kuzum ama yinede cocuklugunu yapiyor iste
Biraz once kizdim gonderdim odasina derslerini yapiyor bende vicdan azabi cekiyorum oglan mememde. Gidip opesim geliyor simdi kizimi bu sefer de kizmamin anlami olmicak. Onuda anliyorum hafta sonlarimiz cok dolu dolu gecerdi hep kizimin eglenecegi seyler yapardik bugun cikacaktik ailece hava buzgibi ne yapsamda gonlu olsa diye dusunuyorum offf offf...ben kizi cok rahatbuyutmusum...
Kucuk cocuk daha zordur bana gore
cok fazla yoruluyorsunuz Allah yardimcimiz olsun

Kucugun bakimi buyugun gonlunu hos tutmak zor zanaay biseklde basarliyor ins iki tarafi da inctmeden goturelm yeter ki

Bende de var 4,5 yaşinda bi oğlan çok hırpalıyor kardeşini hiç yalnız bırakamıyorum ... Zarar verecek diye aynen bağırıp çağırıyorum ama oluyor işte hakîkatten zor ili çocuk

Of bi is guc toprlasam az duzenimi gerginligim btcek cocuguma da üzülüyorum hasret kaldi anneye o da hakli garibim:(

Çocuk 20 günlük oldu ben kendimi sokağa vurdum o günden beri hep dolaşıyom o kapı senin bu kapı benim :-) her gittiğim yer yumurta koyuyo evi fareler basarmış :-) arabamız keskinoğlunun mobil şubesi gibi oldu :-) he bide şeker :)

Ay o adet cok komik cidden pisir pisir ye bari:)

Kizlar yatisim yapildi epidural takildi sancilari hafif hafif hissediyorum gayet iyiymis sancilar. Epidural hic korkulacak bisey degilmis. Dua edin normal olsun :KK43: 4 te bakicak acilmama yatarken 3 cmdi. Bu gece bu isi bitircez insallah dedi doktorum. Hepiniz lohusasiniz dua edin olur mu :KK43:

hadi ins gonlunce saglikla kavusmus olasin canm

Etti canim ama cok fazla, gecene kadar ilik suyla pansuman yapmaktan mikrop kapacak diye korkar oldum.gobeginde de iltihap gibi bi akintiydi cok degildi ama agladikca gerildi akti zibinina bulasmis dr parmaklariyla gerdi icinden ufacik et parcasi firladi onu aldilar Allahtan cani acimadi seninkinde de kan varsa bi dr'a gotur ne olur ne olmaz

uzulme hallolmycak sey degil sukur gecer hepsi ana yuregi kiyamiyon iste gecms olsun cnm

Kizlar 7 cm acilmam su an. Bi ara epiduralin katateri yerinden xikmis surtmusum yataga fazla sanirim. O yarim saat coooook saglam sanci cektim geberdim hemen anestezi uzmanini cagirdilar meger katater cikmis.

Tekrar yapti ve su an hic bi sey hissetmiyorum bu epidurali bulandan allah razi olsun. Suni de verildi geceyi gecmez dedi ebe.

Gecmise bakamadim iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Insallah normal dogumla sonuclanir. darkdays darkdays tatlim allah sana da kolaylik versin..

Acd3 vitamini saglik ocagi 4 damla dedi 2 hafta bu sekilde kullandik sorun yoktu. Ilk ay kontrolunde doktor acd3 sulu yapida digerleri yagli yapida karistiriyorlar 20 damla verin ciddi eksiklik dedi. Sonuc felaket. Simdi 5 gunlugune vitamini kestik. O kadar da talep goren bi dr perisan etti bebegi.
Acd3 damlanın kokusuda bir garip canım bende vereyim dedim kokusu hoşuma gitmedi 20 damla abartmış yaaa

Bu kvler bu kafaya gelmek için ne içiyorlar acaba. Benim Kv çok iyidir ama hamile kaldığımdan beri tuhaflaştı.
Aynı emzirme muhabbetleri bizim evde de devam ediyor ama bizimkinin sütü fışkırıyormuş canım! Düzenli yemek yiyebiksem benimkide fışkırırdı saat 12de kahvaltı yapıyoruz sizi bekliyorum aç aç dedim eni sonu.
Geçen gün Cemre memeyle kavga ediyodu eşime mama hazırla doymuyo galiba dedim kvnin yüzünde güller açtı. Bi yanda memem ağrıyo (komple ama sadece ucu değil) bi yandan çocuğuma yetemiyorum diye ben ağlıyorum o da sırıtarak " meme yetmiyomuymuş kızıma" diye çocuğu seviyor!!! Bizimki öyle çok yaşlı da değil 55 yaşında.
Eşim bir aylığına yurtdışına gidecek bende kaldım mı Kv kplebir başıma. Ben girmeyimde kim girsin depresyona:KK43:

Tek destekçim eşim o da gidecek bir aylığına napacam ben bilmiyorum. Inşallah çabuk öğrenirim canım gazını bile çıkaramıyorumçocuğumun :KK43:

Okudukça hayret ediyorum valla. 3 çocuğun ihtiyaçları, evin temizliği düzeni,yemek, mutfak alışverişi bunların hepsine tek başına yetebiliyosun önünde saygıyla eğiliyorum:KK52:

Estağfurullah canım,sizler de aynini hatta daha iyisini yaparsınız,anne olunca insan super güçler de ediniyor Yaşayarak zaman ilerledikçe sen de göreceksin ;)

Cnm bebis mi?neyi var?Allah yardimcisi olsun.hersey cok guzel olcak insallah

Sagolasin canım benim.Allah razi olsun. Yok bebek değil 1 numaram ameliyat oldu.kulağından ve geniz etinden.. Çok şükür iyi simdi çıktık evdeyiz. İyi dileklerin de bulunan herkese teşekkürler

Herkesciklere selam olsun kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah mis kokuku bebislerinizde iyidir insallah hepsini koklarim gidiklarindan:) baya zaman oldu giremedim hic 2 kere baktim yazamadan ciktim gelen giden benim kizin okulu vs.. derkn bi firsat bulamadim dogumdan beri bende hep tek basimayin cok sukur gazsiz uykucu bi bebisim var masallah bende emzirip ardindan mama takviyesi yapiyorum bizde tam 34 gunluk olduk 40 mizin cikmasina az kaldi yari kirkimizi cikardik gezmelere gittik 40 da bi ciksinda su evden bi cikmak.icikmak.istiyorum artik:) ozlemisim burayi ya su mevludude yaptikdan sonra rahatim artik ne gelenim olur ne gidenim:)

Ig de bebislere bakiyorum masallah allah nazarlardan korusun hepsini benim kizimda bi grip gecirdi sorunsuz kisa surede atlattik cok sukur 3 gunde bir bici bici yaptiriyorum ev sicak ama hasta olmasin hava soguk diye hergun yikamiyorum gorumcem gripti belli sure gelmedi bebegi gormeye sonra bi geldi biraz daha iyiyim gorebilirim bebegi dedi aldi sarildi Etti gecirdi kizima gribi tam iyilesmeden ne diye gelirsin be kadin uyuz oldum

Bu arada kasintilarim tam gecmedi ama hafifledi doktor bi ilac bide surup verdi 3 gunde bir tutuyo okdr ondada hemen ilaci iciyorum geciygeciyo.tek.kotu yani ilactan sonra 8.saat emziremiyosun zaten mama takviyesi yaptigim.icin sprun olmuyo pek

Herkesciklere selam olsun kizlar nasilsiniz iyisinizdir insallah mis kokuku bebislerinizde iyidir insallah hepsini koklarim gidiklarindan:) baya zaman oldu giremedim hic 2 kere baktim yazamadan ciktim gelen giden benim kizin okulu vs.. derkn bi firsat bulamadim dogumdan beri bende hep tek basimayin cok sukur gazsiz uykucu bi bebisim var masallah bende emzirip ardindan mama takviyesi yapiyorum bizde tam 34 gunluk olduk 40 mizin cikmasina az kaldi yari kirkimizi cikardik gezmelere gittik 40 da bi ciksinda su evden bi cikmak.icikmak.istiyorum artik:) ozlemisim burayi ya su mevludude yaptikdan sonra rahatim artik ne gelenim olur ne gidenim:)
bende önce emziriyorum ardından mama veriyorum kaç cc veriyorsun emzirme sonrası

Emekli olunca sehirde duramadi koye yerlesti. Simdi tam bahar geliyor ya tavuklari civciv cikarmis kecisi doguracakmis. Bahceye bisey yapilacakmis birakip gelemedi.
Ikinci cocuk olunca oldu sanirim biraz. Ilkte herkes toplanmisti
Babana çok özendim. Beni evlatlık alır mı kızımla. Keçilere bakarım.
Hoş kafadaki keçileri kaçırdık ama.

Kizlar 7 cm acilmam su an. Bi ara epiduralin katateri yerinden xikmis surtmusum yataga fazla sanirim. O yarim saat coooook saglam sanci cektim geberdim hemen anestezi uzmanini cagirdilar meger katater cikmis.

Tekrar yapti ve su an hic bi sey hissetmiyorum bu epidurali bulandan allah razi olsun. Suni de verildi geceyi gecmez dedi ebe.

Gecmise bakamadim iyi dilekleriniz icin cok sagolun. Insallah normal dogumla sonuclanir. darkdays darkdays tatlim allah sana da kolaylik versin..
Tam dediğim gibi canım 10 gibi doğurursun sen Allah yardımcın olsun

Back
X