bide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide beni gör kaşların kirpiklerle sarmaş dolaş üzerimde bol dizleri çıkmış bir pijama üzerine eşimin tişörtü bana 4 beden büyük hele saçları hiç sorma en son doğuma gideceğim gün taramıştım
aynı yatakta birlikte 2 yasına kdr cok değil mi ya sonra nasıl alıstırcaz ayrı uyumaya
banyo suyunun sıcaklığınıda ölçüyormuBence en iyisi braun
aynen bana da hıc yapılacak bişi gibi gelmediBen yatagima almam, allah korusun uzerine kapanirim yorganin altinda kalir, gecen babasinin kucaginda uyumuslar salonda, asagiya kaymis aglamasina uyandim diyor babasi
Çiş asidi belki daha iyi eder, çişin iyileştirme etkisi OLDUĞUNU duymuştum bir şey olmaz bence.kizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
gece uyanmadi bende altini degismedim, bodysine geçmis çis, islak kalmis
yikayim dedim gobek dustu
dr ada ulasamadim, korkuyorum zarari olurmu((
valla oyle bi biliyorlarki alısmayı :)))Bence de çok ama bebeğin anneye ihtiyaç duyması ve sık sık kucak istemesi ile ilgili olarak düşününce mantıklı geliyor.O yaşta çocuk ne bilsin alışmayı diye düşünen görüşe katılıyorum sanırım.. :)
cnm coktandır girmiyordum hayırlı olsun öncelikle allah analı babalı buyutsun gözün aydınkizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
yok oda sıcaklığında duruyor herhangi bir işlem yapmıyorumZ.yağını ısıtıp mı kullandın
Bizimki faceye koydu acep nazara mı geldi? Ondan mi cok cazgır
Canim primanin icerisinde siviyi tutan jel var kokulu o yuzden pisik oluyor tavsiyem huggis icerugi pamuk onun
kizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?
özledim sizleri gunler olmus girmeyeli harala gürele geçiyor gunler :)) yardımcı kadını gönderdim daha huzurluyum..en son bebek agladıgında sekerli su verelim dedi film koptu bende kac kez bebişe karısma diger işlerle ilgilen dedim anlamadı..o varken eylül aglayınca 2 kat fazla geriliyordum..gelip gelip aç heralde emzir istersen diyordu..rutinden bahsetmedim tabi ona :)))
beyaz primada varmış ama bu yeşilde öyle birşey varmı bilmem değişik bu.şimdi yine değiştirirsem yine olursa diye korkuyorum artık yeşile devam edeyim,benim için önemli olan pişik olmaması bir daha olursa huggieside deneyeyim en iyisi.
Defne Hanım parmaklarımı kıyafetlerimi emmekten bi hal oldu.emzik alacak gibi sanki de sağlıklı emzik kullanımı nasıldır? Ne zaman verilmeli ? Nette araştırdım pek bşi bulamadım.Ne zaman faydalı ne zaman zararlı bilemedim.Kullananlar bilenler bi aydınlatıverin :)
yok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor
kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem