• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kizlar oglumun gobegi dustu ama kuru deil
gece uyanmadi bende altini degismedim, bodysine geçmis çis, islak kalmis
yikayim dedim gobek dustu
dr ada ulasamadim, korkuyorum zarari olurmu :(((

aynı yatakta birlikte 2 yasına kdr cok değil mi ya sonra nasıl alıstırcaz ayrı uyumaya

Bence de çok ama bebeğin anneye ihtiyaç duyması ve sık sık kucak istemesi ile ilgili olarak düşününce mantıklı geliyor.O yaşta çocuk ne bilsin alışmayı diye düşünen görüşe katılıyorum sanırım.. :)

dr ada ulasamadim, korkuyorum zarari olurmu :KK43:((
Çiş asidi belki daha iyi eder, çişin iyileştirme etkisi OLDUĞUNU duymuştum bir şey olmaz bence.

Bence de çok ama bebeğin anneye ihtiyaç duyması ve sık sık kucak istemesi ile ilgili olarak düşününce mantıklı geliyor.O yaşta çocuk ne bilsin alışmayı diye düşünen görüşe katılıyorum sanırım.. :)
valla oyle bi biliyorlarki alısmayı :)))

cnm coktandır girmiyordum hayırlı olsun öncelikle allah analı babalı buyutsun gözün aydın

Bizimki faceye koydu acep nazara mı geldi? Ondan mi cok cazgır

yok canım o tamamen bunların fenalığından biizmkide bir sinirlensin ne yapacağımı şaşırıyorum. ne memeyi alıyor ne biberonu :) bende altını açıp üstüne battaniyesini örtüyorum öyle susuyor delimi ne :D

Canim primanin icerisinde siviyi tutan jel var kokulu o yuzden pisik oluyor tavsiyem huggis icerugi pamuk onun

beyaz primada varmış ama bu yeşilde öyle birşey varmı bilmem değişik bu.şimdi yine değiştirirsem yine olursa diye korkuyorum artık yeşile devam edeyim,benim için önemli olan pişik olmaması bir daha olursa huggieside deneyeyim en iyisi.

Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?

şükür doğurmuşsun canım allah analaı babanı büyütsün miniğini :)

zannetmem bir sıkıntı olacağını,çabuk düşmüş bizimde bir haftada düşmüştü sonra az az kan geldi üstüne ara sıra çişte çıktı ama öyle zararlı bir durum olmadı.

Kizlar gaz sancisi icin rezenoil damla kullanan varmi? Ya da baska bir damla? Bizimki aksam vakti uyanikken cok agliyobgazi var herhalde diyorum.ne kucakta duruyo ne memede. Surekli agliyo. Siz uyanikken napiyonuz bebeklerinizle? Surekli kucaktami duruyo? Uyanikken benimki kadar aglayan varmi?

benimki her zaman yapmıyor ama yaptığı zaman bende susturamıyorum. çözümü altını açıp üstüne battaniye yayıp öyle sakinleştirerek buldum. sakinleşince meme veya biberon her türlü verebiliyorum sende bir dene bakalım akşama belki sakinleşir.

Defne Hanım parmaklarımı kıyafetlerimi emmekten bi hal oldu.emzik alacak gibi sanki de sağlıklı emzik kullanımı nasıldır? Ne zaman verilmeli ? Nette araştırdım pek bşi bulamadım.Ne zaman faydalı ne zaman zararlı bilemedim.Kullananlar bilenler bi aydınlatıverin :)

özledim sizleri gunler olmus girmeyeli harala gürele geçiyor gunler :)) yardımcı kadını gönderdim daha huzurluyum..en son bebek agladıgında sekerli su verelim dedi film koptu bende kac kez bebişe karısma diger işlerle ilgilen dedim anlamadı..o varken eylül aglayınca 2 kat fazla geriliyordum..gelip gelip aç heralde emzir istersen diyordu..rutinden bahsetmedim tabi ona :)))

Evde biri oldu mu bebiş ağlamasını hemen Açlığa yoruyor.

beyaz primada varmış ama bu yeşilde öyle birşey varmı bilmem değişik bu.şimdi yine değiştirirsem yine olursa diye korkuyorum artık yeşile devam edeyim,benim için önemli olan pişik olmaması bir daha olursa huggieside deneyeyim en iyisi.

ben yeşil prima kullanıyordum çok pişik olduk molfixe geçtim pişik kalmadı çok şükür
arkadaşlar prima almışlar 4 paket hepsini geri verdik markete molfix aldık yerine
beyazıda pişik yaptı yeşilide

Defne Hanım parmaklarımı kıyafetlerimi emmekten bi hal oldu.emzik alacak gibi sanki de sağlıklı emzik kullanımı nasıldır? Ne zaman verilmeli ? Nette araştırdım pek bşi bulamadım.Ne zaman faydalı ne zaman zararlı bilemedim.Kullananlar bilenler bi aydınlatıverin :)

alırsa hemen ver ben 10 günlükken denedim almadı hala almıyor sıpa

yok canim sagmiyorum
ben tek gogus emziriyorum, ikinciyi verince kusuyor ,,zaten birini emdirene kadar isim biityor durtup duuryorum ha bire :)
10-15 dk emiyor iste, uyumadiysa zaten sira çabuk geliyor ayni goguse :)
uyaniksa 1 saaye acikiyor geri, uyyorsa 2-3 saat gidiyor

kilo alimi çok guzedli ahstanede, aynen devam edicem

Canim gozun aydin almissin mis kokulunu kucagina Allah uzun omur versin insallah

Back
X