- 28 Şubat 2010
- 2.924
- 2.455
- 448
Olma mi ben de varım malesef iki saattr gaz ve tekrar uyutma fasli al bi de hickirik tuttu tam super oldu oyyy oyy
O zaman kızlar , ses veriyorumYalniz deilsin sekerim :)
Çileeee aaaaa aaaah
Çile bülbüüülüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma mi ben de varım malesef iki saattr gaz ve tekrar uyutma fasli al bi de hickirik tuttu tam super oldu oyyy oyy
O zaman kızlar , ses veriyorumYalniz deilsin sekerim :)
Yalnız şöyle Bisey var bunlardan bazıları pisik önleyici bazıları pisik geçirici. Yanı mesela hametan ve tyrosid pisik geçirici ama sudocrem pisik önleyici yani pisik olmadan kullanılacak olanlar bazen pisikler deri yuzulmesi gibi oluyor o zaman o pisik önleyiciler hayatta ise yaramaz..
easy sadece gunduzleri uygulanan bi rutin cnm gece eger kendisi uyanırsa veriyorum uyanmazsa vermiyorum ama en son 11 de emzirince gece 3 gibi falan istiyor emzirip brz dik tutup yatırıyorum aktivite yok gece..sabah alması gereken miktarı tek seferde almıyor galiba ki 2 saatte bi istiyor
ÇileeeeeeeeeO zaman kızlar , ses veriyorum
Çileeee aaaaa aaaah
Çile bülbüüülüm
Allaaaaah :)Çileeeeeeeee
Tam yattim oglum seslendi anne su ver anne yanima gel. Onun yaninda uyumusum rahatsiz bir sekilde. Sonra bebek agladi kostum geldim 2 saattir kaka gaz kusmuk ucgenindeyim.Allaaaaah :)
Off evetO bıngıl bıngıl karın bi süre sonra yağlar dolmadan spora başlamak lazım
Hadi hep beraber:)Allaaaaah :)
Bunlar hurafedir :)http://beyzailehayatintadi.blogcu.c...-ilgili-tum-sorular-cevabini-buluyor/11241803
gece gece iyi geldi bu yazi onune gelen gazi olunca benden biliyo yok usuttun yok gazli yedin.sicacik evde terden olmusum en lohusa halimle bide hirka giyiyorum
Tahmin ettim:)stratejik bi sekilde bulmaya calisiyorum bizim topigi:)Sen bende eklemişin canım fyzyldrm benim
Su internet iyiki var.gece vakti uyumayan bir bebek elimizde bnm usutmemi tartisiyoruZ.kapak ev halki kapakkkk:)Bunlar hurafedir :)
Aslı yoktur Sayın ev ev gezen kadın gürûhu :)
Bunlar bilimsel gerçekler de olsa Türk kadınım buna inanmaz . O ne biliyorsa doğru o dur.
Kendimi vatan topraklarına girilmiş hunharca sömürülmüş gibi hissediyorum öle emişiyoruz yani :) uykum var be tek gözüm kapalı emziriyorum
Çileee demişsiniz benden dize Halil Sezai den gelsin
İsyaaaaaaaannnn !!!
![]()
50 yaş üzeri kadın gerçeği var ülkemizde , Jinekolog bunlarSu internet iyiki var.gece vakti uyumayan bir bebek elimizde bnm usutmemi tartisiyoruZ.kapak ev halki kapakkkk:)
Tahmin ettim:)stratejik bi sekilde bulmaya calisiyorum bizim topigi:)
Süt deme banaSüt reçeli![]()