2015 Şubat Anneleri

Canım ekmek pek yemiyorum. pilav falan da genel de sulu besleniyorum.
Ekstra bir sey de yapmiyorum aslında çok su iciyorum sadece, geceleri su savaşı yapmış gibi uyanıyorum. 5. Gün falandı çok tuvalete çıkmaya baslamistim oyle boyle degil ama bitmiyordu resmen o bitti ama terlemeler devam ediyor. Ama dr demisti birkac gun sonra asiri tuvalete cikacaksin odemini atacaksin diye.
bide ben çiksam o tuvalete :(
digerlerinde boyle bisey hatirlamuiyorum ama bende çok terliyorum, 4-5 lt su içiyorum ve zorlamadan susuyorum kendiligimden :)
ekmegi kesmedim , onu azaltayim bari ben

Kızlar kilo alımı iyi- kötü falan diye yorum yapıyorsunuz ya doğum kilosuna göre mi yoksa ödemi attıktan sonraki kilosuna göre mi yorumluyorsunuz?
Benim fındık 3600 doğdu 5. Gün 3200dü 21. Gün 3800. Bugünde evdeki dijital tartıda önce eşim tartıldı sonra bebişler tartıldı 4100 geldi. iyi mi kötü mü bilemedim. Şimdi benim minnoşum 500 gr mı almış yoksa 900 gr mı???:KK31::KK31::KK31:
900 gr almis canim :)
maasallah

Kizlarrr canlar merhaba yaaa ben hic giremiyorum foruma MaRaL_ MaRaL_ ve 3 cocugu olanlar siz nasıl zaman buluyorsunuz. Benim iki cocuk var zaman bulamiyorum cidden. Kizimda cok huysuz zaten. Birde kusmasi cok sizlerin bebisler nasil.Onceki gun hic durmafi agladi ve emmedi dun dr götürdüm. Idrar tahlili yaptilar enfeksiyon var dediler. Yarin ultrasonla bobreklerine bakilacak bebeklerde riskli dediler.offf yaa bu drlar felaket tellali gibi valla

Kundak yapmayı öneriyor musun?
ben yapiyorum valla canim
yaptigimi yapamyin dedigimi yapin dermisim :)
saka sakaa ben oteki çocuklardada yapiyordum rahat uyyolar
zaten donmeye baslayinca kundak falan hikaye olur kendileri açarlar sardigimizi, yani ben çok SIKI sarmiuyorum bi kaç ay sonra açabilir

bide ben yuz ustu yatiriyorum eve geldigimden beri, gazi yoksa 3 saat gidiyor ozellikle geec uykusu
hiç mama vermedim, anne sutu anca o kadar dayaniyor

Gecmise bakanadim. Saglik ocagina gittin mi. Hastane olcumlerde yaniliyor olabilir demistin sanki.

gittim canım
cuma hastanede 3.530 gelmişti doktor sınırda dedi haftaya tekrar gelin tedaviye başlarız dedi
salı sağlık ocağında 3.845 geldi
ebeye anlattım doktoru o yeni gelmiş kimse memnun değil boşver takma kafana dedi
haftaya salı aynı kıyafetlerle tekrar sağlık ocağına gidip tartacağız
artı bu bir hafta her emmeden sonra sütümü sağacağım göğüslerimi boşaltmak için
duruma göre ebe yönlendirecek

Ya verem olcam yeminle.
Aşırı başım ağrıyor ve dönüyor. Karnı tok altı kuru. Kaka yaptı ama huzursuz ellerini hep ağzına sokuyor bütününü.
Sabahtan beri kucağımda pış pış

Kizlarrr canlar merhaba yaaa ben hic giremiyorum foruma MaRaL_ MaRaL_ ve 3 cocugu olanlar siz nasıl zaman buluyorsunuz. Benim iki cocuk var zaman bulamiyorum cidden. Kizimda cok huysuz zaten. Birde kusmasi cok sizlerin bebisler nasil.Onceki gun hic durmafi agladi ve emmedi dun dr götürdüm. Idrar tahlili yaptilar enfeksiyon var dediler. Yarin ultrasonla bobreklerine bakilacak bebeklerde riskli dediler.offf yaa bu drlar felaket tellali gibi valla
bebis uyyor
buyuklerde oynuyolar , çizgi film bakiyolar takiliyolar kendi kendilerine
bugun evi supuremedim ama bebek uyyandi uyanacak diye bekelrken kaldi oyle :)
, yemegim var aksama .. çamasir makinesinde çamasir yikaniyor durunca asarim
bulasik makinem yari dolu :)
bugun de iki kere markete gittim esim evdeyken, oglen bebis uyyorken gittim çocuklari okuldan aldim geldim , sabah kalkkinca ilk isim yemek yapmak artik esim evde oluyor o saatde , belli bi duzen olusturmaya çalisicam insalalh basrabailirim

bebeginin idrar tahlilinde nitrit degeri varmi ?
pozitifmi negatifmi ?

Bu arada emzirme konusunda tereddüt eden sutum yetiyormu diye dert edenler hepsini atin bir kenera ben neler cektim mama baskisi yüzünden inat ettim cogu zaman bende yetmiyor dusuncesine kapildim. Dun kizimi tartim 28. Gunde 3560 gr olmus. Dogum ağırlığı 2800 du. 5. Gun 2640 di. Ustelik cok kusmasina ragmem

Bende de doğumdan sonra hemoroid olmuştu hamilelikte yoktu çok sasirmistim.ama 1-2 hafta sonra kendiliğinden geçti bi daha olur mu bilmem ben daha önceden fissur ameliyatı da olmuştum.
bende oncede vardi zorladigimda damla damla kan oluyordu ama dogumda disari pirtlamis meret :(

Bu arada emzirme konusunda tereddüt eden sutum yetiyormu diye dert edenler hepsini atin bir kenera ben neler cektim mama baskisi yüzünden inat ettim cogu zaman bende yetmiyor dusuncesine kapildim. Dun kizimi tartim 28. Gunde 3560 gr olmus. Dogum ağırlığı 2800 du. 5. Gun 2640 di. Ustelik cok kusmasina ragmem
kilo aliyorsa kusmasi hastalik deil canim biliyorsundur zaten
seninki çok yedigi için kusuyor olmali :) maasallah :)

zaten donmeye baslayinca kundak falan hikaye olur kendileri açarlar sardigimizi, yani ben çok SIKI sarmiuyorum bi kaç ay sonra açabilir

bide ben yuz ustu yatiriyorum eve geldigimden beri, gazi yoksa 3 saat gidiyor ozellikle geec uykusu

Atakta saklamayı öneriyor musun? Süt artırıcı ne önerirsin?

Sagol tatlim :) benim anlamadigim bana doktor geldi taburcu olurken son kez bakti. Ilaclarini pansumanini aksatma, bi hafta on gun canin yanar ustune de oturma dedi. Eger agrisi siddetli olursa gecmezse ates olursa gel olmazsa 45 gun sonra gel dedi. Cok degil mi acaba normal mi ki?

Aynısını söyledi bana da her gun duş al ve her sabah çıkanasan da tuvakette otur biraz alışkanlık kazan dedi fazladan.
Bizim hastanenin rutini 10. Gün kontrol. Ben 13 te gittim gerçi. Sonrasinda 40 ta çağırıyorlar Bir de ama benim doktirum bugün daha gelmene gerek yok korunmayla ilgili herhangi bur jinekoloji pol.ne gidebilirsin 3. Ay da spiral taktırabilirsin geceli gündüzlü emziriyorsan 3 ay korur o zaten dedi.

Ayakta sallamayı öneriyor musun? Süt artırıcı ne önerirsin?

Back
X